Allez au contenu Allez à la navigation

A laboratórium

 • BIODERMA - Biológia a bőrgyógyászat szolgálatában

  A Bioderma filozófia

  Az 1970-es évek óta  a BIODERMA úttörőnek számít, hiszen azáltal, hogy a biológiát a bőrgyógyászat szolgálatába állította, egyedi szakértelemre tett szert. Ez az egyedi tudományos megközelítés elsősorban a bőr illetve annak természetes működésének ismeretén alapszik, ezek közvetlenül inspirálják a termékek fejlesztését.

  Tudjon meg többet
 • BIODERMA történet: Innováció, Kutatás

  A laboratórium története: egy perspektivikus és nagylelkű márka

  A BIODERMA márka mindig is hű maradt a meggyőződéséhez, követte a megérzéseit és megvédte a független szellemét. A Laboratórium ugyanezzel a szenvedéllyel kívánta  megérteni a bőrt és törekedett, hogy részese legyen a bőrgyógyászati vívmányoknak, elhagyva az berögzült gondolkodást és az elfogadott elméleteket. A cég nagyszerű története pedig minden nap tovább íródik az egész Földön.

  Tudjon meg többet
 • Innováció és kutatás BIODERMA - Biológia és bőrgyógyászat, szabadalmak

  Innováció és kutatás

  A BIODERMA Laboratórium megközelítésének lényege, hogy a Kutatás & Fejlesztés mindent megtesz, hogy továbbra is élen járjon a  biológiai és bőrgyógyászati tudományos ismeretekben.

  Tudjon meg többet
 • A BIODERMA a világban

  A nemzetközi jelenlétet fontosnak tartva, a BIODERMA jelen van a bőrgyógyászok és pácienseik mellett az egész világon.

  Tudjon meg többet
 • BIODERMA - Munkalehetőség és jelentkezés

  A BIODERMA csapatok

  Ahelyett, hogy a tradicionális sémákban gondolkodókat keresné, a BIODERMA jobban szereti azokat, akik nem megszokott módon gondolkodnak, ami logikus egy olyan cégnél, ahol a független gondolkozás az alapvető érték. A BIODERMA-nál a merészség és eredetiség kéz a kézben kell hogy járjon a szakértelemmel. Mindezek felett a BIODERMA csapatai osztoznak az emberi értékeken és etikán, amelyek az egészség iránt elkötelezett cég erejét jelentik.

  Tudjon meg többet