Allez au contenu Allez à la navigation

A szépségápolás új dimenziója

CÉL: A BIOLÓGIA SEGÍTSÉGÉVEL VISSZAÁLLÍTANI AZ EGÉSZSÉGES BŐR TERMÉSZETES TISZTASÁGÁT

 

 

A SMINK ELTÁVOLÍTÁSA MÁR NEM ELEGENDŐ

 

A környezetünkben bekövetkező változások közvetlenül érintik a bőr mindennapi higiéniáját, amely most egy újabb dimenzióval bővül: a környezetszennyezés káros hatásai elleni küzdelemmel.

 

A bőr bármely életszakaszban érzékennyé válhat, ezt különböző körülmények befolyásolhatják. A nem megfelelő kozmetikai termékek, a rossz vízminőség, a környezeti faktorok (UV-sugárzás, hőmérsékletváltozások, szennyezés, szél…), a pszichés (stressz…) és hormonális hatások (menstruációs ciklus) gyengíthetik a bőrt. Bőrünk határt képez szervezetünk és a környezet között, így naponta több olyan hatás is éri, amely növeli érzékenységét. Elméletileg a bőr alkalmazkodik a környezeti stresszhez, de manapság már erre nincs ideje… A szervezet nem tud a folyamatosan növekvő környezeti terhelés ellen védekezni, és elkezdődik a bőr érzékenységének ördögi köre.

 

Meg kell akadályozni azt, hogy a szennyező anyagok bejussanak a bőrbe, mivel károsíthatják annak természetes védekezőképességét. Az arctisztítás ezért kiemelkedően fontos, hiszen csökkenti a környezetszennyezés biológiai hatásait és így gátolja a bőr túlérzékenységét.

 

Ez a Sensibio H2O micellás víz célja, amelyet a bőr biológiája inspirált.

A Sensibio H2O helyreállítja az egészséges bőr természetes tisztaságát

 

 

1985-ben a Bioderma dermatológiai kutatócsoportja bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztette ki az első micellás vizet, amely napjainkban a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt dermokozmetikai termék Franciaországban. Magyarországon a Bioderma micellás lemosók a legnépszerűbb gyógyszertárban forgalmazott micellás termékek*.

 

A Sensibio H2O többet nyújt egyszerű tisztításnál: hatékonyságot és toleranciát kompromisszumok nélkül, valamint hosszútávú megoldást a bőr természetes egyensúlyának fenntartására. Széles spektrumú tisztító, amelyet a kifejezetten érzékeny, reaktív és intoleráns bőr mindennapi ápolásához fejlesztettek ki. Reggel és este nyugtatja és mélyen megtisztítja a bőrt még a legfinomabb apró szennyeződésektől is, anélkül, hogy károsítaná a bőr természetes védőrétegét.

 

A bőr szennyezőanyagainak semlegesítése és a bőr természetes védőfunkcióinak helyreállítása érdekében a Sensibio H2O egyedülállóan működik: az ökobiológiának köszönhetően lehetővé teszi a bőr számára, hogy tartósan ellenálló legyen a környezeti terhelésekkel szemben.

 

*Forrás: IQVIA Pharmatrend adatbázis, mérőszám: eladott termék darabszám, időszak: 2018 április – 2019 április.