Atoderm Crème

Tápláló krém mindennapos használatra, amely védi a bőrt.

Mindennapi bőrápolás

Normál, érzékeny bőr

Skin Protect™ Komplex

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Family convenient Az egész család számára

Bizonyított hatékonyság

+20%-kal hidratáltabb bőr 24 óra elteltével.*

 • Azonnal és tartósan hidratálja a bőrt.
 • A bőr lágyabb és rugalmasabb lesz már az első használat után.
 • Kítűnő bőrtolerancia - Nem mitesszerképző - Krémes textúra - Gyorsan beszívódik - Nem tartalmaz illatanyagot -
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Skin Protect™ komplex (PP-vitamin és cukrok kombinációja) a PP-vitamin segítségével erősíti a bőr barriert és csökkenti a transzepidermális vízvesztést, a xilitol és glükóz által pedig a víz az epidermiszben marad és a megnövekedett számú csatornán keresztül hosszabb ideig kering a bőrben. Így 24 órás mély hidratációt biztosít. Ennek támogatása érdekében serkenti a hialuronsav szintézist, Ez a komplex segít fizikailag és biológiailag is újjáépíteni az egészséges bőr barriert, és segít fenntartani a bőr víztartalékát. A bőr újra komfortosan tud működni.
  A glicerin és vazelin hidratálja a bőrt.
  A DAF™komplex (Dermatological Advanced Formulation) növeli az érzékeny bőr toleranciaszintjét, ezáltal a bőr ellenállóbbá válik.

  Body Test
  Face Arc

  Napi egyszeri vagy kétszeri használat reggel és / vagy este

  • Lépés 1 Tisztítsd meg bőröd Atoderm Tusfürdővel vagy Atoderm Krémtusfürdővel. Gyengéden szárítsd meg, majd használd az Atoderm Krémet. Az Atoderm Krém hidratáló hatása akkor optimális, ha enyhén nedves bőrön alkalmazod (fürdés, zuhanyzás után).
  • Lépés 2 Gyengéden maszírozd be a bőrbe, míg be nem szívódik a krém.

  Alkalmazd normál vagy száraz bőrön. Amennyiben a bőr szárazság továbbra is fennáll, kérjük fordulj bőrgyógyászhoz.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A bőr a testőrünk, a fő szövetségesünk a külső tényezőkkel szemben (időjárási viszonyok, nem megfelelő higiénia stb.).
  A normál bőr egy egészséges állapot, amit fenn kell tartani. A száraz bőrre jellemző az átmeneti vagy állandó feszülő, kellemetlen érzés. Elveszíti rugalmasságát és puhaságát, kemény és durva tapintásúvá válik. A szárazságot okozhatja a bőr természetes öregedése, valamint gyógyszerek és külső hatások (száraz hideg, szél, hirtelen klímaváltozás, durva vagy szárító hatású kozmetikumok, gyakori tisztítás stb.) egyaránt.
  Annak érdekében, hogy bőrünk egész nap rugalmas és puha legyen, elengedhetetlen minden nap megfelelő bőrápoló termékekkel védeni és táplálni. Nagyon fontos, hogy minden nap törődjünk a bőrünkkel azáltal, hogy megfelelő bőrápoló termékekkel védjük és tápláljuk, ennek köszönhetően nem bomlik meg a biológiai egyensúlya.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Hidratál
  A bőr hidratált: 90% (1)

  Lágy és rugalmas bőr
  Komfortos érzet a bőrnek: 85% (1)
  Rugalmas a bőr: 90% (1)

  Források megtekintése

  Tartósan hidratál
  A bőr hidratáltsága: 20%-kal nő 24 óra elteltével (2)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Kettős biológiai hatásának köszönhetően növeli a bőr nedvességtartalmát a hialuronsav segíségével és pótolja a hiányzó lipideket, ezáltal védi a bőrt.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája