A BIODERMA a NAOS bőrgyógyászati márkája, a bőr egészségének hosszútávú megőrzésének érdekében

Bioderma - focus on the skin

„Amikor a bőr szenved, túlápolás helyett tanítsuk meg a megfelelő működésre”

 

 Ez a filozófiai elkötelezettség ösztönözte a francia gyógyszerész és biológust, Jean-Noël Thorel-t a NAOS: a bőr természetes folyamatai által ihletett márkák koherens együttesének megalapítására. Tudj meg többet a NAOS márkától. 

A NAOS egy célorientált, küldetéstudattal rendelkező vállalat, amelyet egy humanista utópia elképzelése inspirál. 

Az ökobiológia azon az elven alapszik, hogy a bőr egy folyamatosan fejlődő ökoszisztéma, amely kölcsönhatásban van a környezetével, és amelynek természetes erőforrásait és mechanizmusait meg kell óvnunk. Ahelyett, hogy túlápolnánk a bőrt, meg kell tanítanunk arra, hogyan működjön megfelelően... 

A hatóanyagok halmozásával szemben inkább azt tűzi ki célul, hogy segítsen a bőrnek megerősödni és alkalmazkodni a környezetéhez. A hagyományos kozmetikával ellentétben az ökobiológiai módszerek mélyen a bőr rétegeiben hatnak, nem pedig a felszínen, így a kezelés a szépségápolás mellett egy új, terápiás dimenzióval is kiegészül. 

Az „ökoszisztéma” és a „biológia” szavak összekapcsolódása, ez a pozitív megközelítés azon az elképzelésen alapul, hogy bőrünk (biológia, fiziológia), az egyének (életmód) és bolygónk ökoszisztémái elválaszthatatlanul kapcsolódnak egymáshoz, és folyamatosan kölcsönhatásba lépnek egymással. Ezen elvek alapján elősegítjük a bőr alkalmazkodását a környezethez, és ahhoz, hogy saját forrásait vegye igénybe az egyensúlytalanság megszüntetésére, hogy visszanyerje természetes funkcióit.  

A NAOS vállalat három márkát - BIODERMA, Institut Esthederm és az Etat Pur - összekötő, kohéziós rendszer, amelynek termékeit a bőr természetes folyamatai inspirálják. 

ecobiology approach
BIODERMA

BIODERMA: Biológia a bőrgyógyászat szolgáltalában.

A bőr egészségének megőrzésére. Hosszútávon. 

www.bioderma.com

Esthederm

Institut Esthederm: Biológia az esztétika szolgálatában.

A szépség hosszútávú támogatása érdekében.

www.esthederm.com

Etat Pur

Etat Pur: Biológia a személyre szabott bőrápolás szolgálatában.

Hogy a bőr csak azt kapja, amire szüksége van. Se többet, se kevesebbet.

www.etatpur.com

A BIODERMA a NAOS egyetemes része, amely kifejezetten elkötelezte magát amellett, hogy a bőrgyógyászatot a lehető legszélesebb körben elérhetővé teszi: gondoskodással, figyelmességgel és szeretettel.

Care first. NAOS

A BIODERMA-nál szenvedélyesen foglalkozunk, támogatjuk és javítjuk minden egyes ember életminőségét. Folyamatosan újításokra törekszünk, hogy olyan hatékony bőrgyógyászati megoldásokat kínáljunk, amelyek valóban tiszteletben tartják a bőrt és könnyen kezelhetővé teszik a mindennapokban. 

A „Care first.” jelige megtestesíti a márka gondoskodással kapcsolatos ambícióját, amelyet a NAOS világszerte szeretne elterjeszteni: egészség, jóllét – figyelmesség és gondoskodás – gyengédség és szeretet. 

A bőrnek minden nap alkalmazkodnia kell a környezetéhez, ami befolyásolja az egyensúlyát és az egészségét. Szennyeződés, időjárási viszonyok, UV-sugarak, betegségek, gyógyszeres kezelések, öregedés ... Mindezek a tényezők gyengítik a bőr minőségét

Bioderma - woman

A bőr érzékenyebbé, reaktívabbá válik, kívülről bőrpír és irritáció jelentkezheet. Minden ember bőre a DNS-étől függően a saját módján reagál. 

Ezen tüneteken túl az ökobiológia figyelembe veszi az egyén általános környezetét. Az ökobiológián alapuló márkanévként a BIODERMA a bőrbiológia és az ökoszisztéma intelligenciájának minden szakértelmére támaszkodik, hogy megértse a bőr érzékenységének minden típusát és annak folyamatos kölcsönhatásait, és hogy az adott bőr diszfunkcióira szabott választ biztosítson. 

A BIODERMA-nál a biológia a bőrgyógyászat, az egészség szolgálatában áll. 

Anélkül, hogy szembeszállnánk a természetes kémiával, formuláink összetétele pozitív megközelítésen alapul: pontosan és szigorúan megválasztva a célhoz és felhasználáshoz szükséges hatóanyagokat, az egészséges bőr számára megfelelő összetételben. 

A tartós hatékonyság biztosítása érdekében, amely tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrt is, úgy gondoljuk, hogy a bőr teljes ökoszisztémáját figyelembe kell venni. 

Ami a megközelítésünket irányítja:  

Annak biztosítása, hogy a bőr tartósan erősebbé váljon, és jobban alkalmazkodjon a környezetéhez. Ehhez tiszta, jó minőségű molekulákat választunk meg, célzott biológiai hatásmechanizmussal. 

Bioderma - Profound respect for the skin

Mivel a bőrünk a saját összetételéhez hasonló összetevőket jobban képes hasznosítani, ezért előnyben részesítjük a bőrben természetesen jelen lévő biomimetikus összetevőket, vagy az olyan összetevőket, amelyek utánozzák a bőr természetes folymatait. A problémás bőr esetében a speciális hatóanyagokat elismert dermatológiai hatékonyságuk alapján választjuk ki. 

company- biology formulation

A belső és a külső tényezők figyelembe vételével különös figyelmet fordítunk a biológiai mechanizmusok egészére, hogy globális, pontos és megfelelő választ adjunk.

Bioderma - Woman skin face

Segítjük, hogy a bőr alkalmazkodjon és önmagában visszanyerje egyensúlyi állapotát. Minden döntésünket az alábbi 4 tényező, tökéletes egyensúlya adja: aktív összetevők, megfelelő mennyiségben, az érzékszervi tapasztalatok és a könnyű mindennapi használat alapján.

Bioderma - biology
Bioderma - Atoderm Intensive Balzsam
Termékeink megtestesítik az ökobiológiai megközelítésünket

- Újraaktiválják a bőr természetes mechanizmusait

- Elősegítik a bőr alkalmazkodását a környezetéhez

- Tiszteletben tartják a bőr természetes biológiáját

- Megőrzik a bőr toleranciáját

Ez azt jelenti, hogy termékeink egyesítik a látható és tartós hatékonyságot, figyelembe véve a bőr összes lehetséges érzékenységét.

A NAOS mindig az átlátható formulákat és a biztonságot helyezte a prioritások közé.

Az Ask.NAOS.com egy online platform, amely összesíti a a NAOS termékekben használt összes összetevőt, szabadalmat és technológiát. 

Minden egyes összetevőre vonatkozóan információk találhatóak a következőkről: 

 

 • ermék összetevőjének: milyen összetevőről van szó (vitamin, növényi kivonat, olaj, vaj stb.) 
 • eredete: az előállítás módja (növényi kivonat, ásványi, szintetikus vagy biotechnológiai eredetű stb.) 
 • szerepe: miért került a formulábsa (hidratálás, nyugtatás, tisztítás stb.) 

 

 

Ez a szolgáltatás elérhető az Ask.NAOS.com oldalon vagy beolvasva a termékek QR-kódját. 

 • ask naos

  Valami, amit önállóan megtehet az Ask.NAOS.com webhelyen.

  • 450 formula
  • 650 összetevő
  • 40 szabadalom

Mint a NAOS által tervezett összes terméknél, a BIODERMA dermatológiai termékeit is Franciaországban készítik és gyártják.
Az Aix-en-Provence-ben egyetlen telephely felelős a NAOS összes ipari, kutatási és fejlesztési tevékenységéért, lehetővé téve termékeink értékláncának teljes ellenőrzését.
A NAOS meghatározza a legszigorúbb kritériumokat a gyógyszeripari szabványok szempontjából, ami egyedülálló ökobiológiai szakértelmet és minőséget eredményez. 

french quality design