Allez au contenu Allez à la navigation

BIODERMA - Munkalehetőség és jelentkezés

A BIODERMA csapatok

Ahelyett, hogy a tradicionális sémákban gondolkodókat keresné, a BIODERMA jobban szereti azokat, akik nem megszokott módon  gondolkodnak, ami logikus,egy olyan cégnél, ahol a független gondolkozás az alapvető érték. A BIODERMA-nál, a merészség és eredetiség kéz a kézben kell, hogy járjon a szakértelemmel. Mindezek felett, a BIODERMA csapatai osztoznak az emberi értékeken és etikán, amelyek az egészség iránt elkötelezett cég erejét jelentik.

 • A BIODERMA csapatok

  A BIODERMA-nál közel 100 országban mintegy 1000 alkalmazott dolgozik, közülük 250 Franciaországban. Az átlagos életkor 35 év és a cég óriási lehetőségeket biztosít a fejlődésre, nagyon sok átjárás van a központ és különböző területek között, valamint Franciaország és más országok között is. A BIODERMA egy szenvedélyes és izgalmas cég, amely ösztönzést nyújt a vállalkozó szelleműeknek.

 • Tevékenységünk

  Elsősorban a bőrgyógyászokra és tudományos kutatásokra való odafigyelés az egész világon, a gyógyszerészek és a páciensek különböző bőrbetegségeinek figyelemmel követése. Továbbá az emberi bőr speciális biológiai folyamatainak tanulmányozása, reakcióinak elemzése, a problémák okainak megértése. Ezt követően, új megoldásokkal kell előállni, hogy a bőrproblémákat kezeljük úgy, hogy közben tiszteletben tartjuk a bőr természetes biológiáját. Végül pedig, bőrgyógyászok jóváhagyására van szükség a kezeléseinkhez, mielőtt a polcokra kerülnének.

  Ez a küldetése a termelésnek, a logisztikai, marketing és kommunikációs osztályoknak és minden olyan csapatnak, amelyek az innovációt előre viszik és garantálják sikerességét.

 • A BIODERMA és a karrier

  A BIODERMA folyamatosan keres tehetséges embereket! Erős egyéniségekkel dolgozunk, akikben egy közös: elszántak, hogy napi szinten megtapasztalják a márkát, hozzájáruljanak annak történetéhez, hogy részesévé váljanak egy izgalmas és nehéz kalandnak.

  A BIODERMA-nál mi mind ezt a történetet védjük közös szenvedélyünkkel. Hogy még többet tudj meg rólunk, a lehetőségekről, amiket ajánlunk Franciaországban és más országokban, kérünk, lépj kapcsolatba velünk!

  Küldd el a jelentkezésedet!
A lap tetejére