Szűrés

5 Termékek

Terméktípus
Használat
Termékcsaládok bőrproblémák szerint
Terméktípus
Bőrtípus
Neked ajánlott
Main target

5 Termékek

Szérum

Vízhiányos, érzékeny bőr

Hyalu+ Technológia

Hydrabio Hyalu+ serum

Az első hidratációt fokozó, ökobiológiai szérum.

Kinek ajánlott?

Felnőttek

Szérum

Hiperpigmentált bőr Sötét foltok és pigment-rendellenességek Pigmentfoltok, napfoltok, photoaging

LumiReveal™ technológia

Pigmentbio C-Concentrate

Magas biztonságú C-Vitamin kúra az intenzív pigmentfolthalványításért.

Kinek ajánlott?

Felnőttek

Szérum

Érzékeny és érzékennyé vált bőr

Defensive Technológia

Sensibio Defensive Serum

Hosszan tartó nyugtató hatású, hidratáló koncentrátum, mely hatékony a külső irritáló faktorok által kiváltott inflamm'ageing ellen.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Szérum

Aknéra hajlamos bőr

Fluidactiv™ szabadalom

Sébium Serum

Bőrhibák elleni koncentrátum. Láthatóan csökkenti a pattanásokat, bőrhibákat, maradványtüneteket és az öregedés első jeleit.
8 órás hidratáló hatás
Hialuronsavval

Kinek ajánlott?

Felnőttek

Szérum

Vízhiányos, érzékeny bőr

Aquagenium™ szabadalom

Hydrabio Sérum

Azonnali és tartós hidratálciót biztosító koncentrátum.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

A hatóanyagokban koncentrált, könnyen alkalmazható BIODERMA szérumok pontosan a bőrproblémákat célozzák meg, és fokozzák a krém hatékonyságát. Minden tekintetben megérdemlik a helyüket a rutinodban!

Teljesítményüket tekintve az arcszérumok páratlan eredményeket nyújtanak. Kifejezetten célzott ápolásra kifejlesztve, a dermokozmetikai laboratórium legmagasabb fokú szakértelmét szemléltetik. Formulájukban a kívánt eredményhez szükséges referencia hatóanyag-koncentrációval rendelkeznek, egy bőrtípusra vagy egy adott bőrproblémára szánt termékcsalád részeként. A normál rutin elengedhetetlen részei, az arcszérumok előkészítik a bőrt az ezt követő krémekre, fokozva azok hatékonyságát. A BIODERMA szérumok folyékony és könnyű textúrájának köszönhetően könnyen és gyorsan felvihetőek. Ma már elképzelhetetlen, hogy ne használjon egyet sem!

A BIODERMA szérumokat személyre szabott bőrápolási szemlélet szerint fejlesztették ki, így minden bőrtípus számára létezik ideális megoldás. Formuláikat nem csak a bőröd - például zsíros vagy érzékeny -, hanem a különböző, idővel kialakuló bőrproblémák szempontjából is megtervezték. Kiszáradás, érzékenység, pattanásokra hajlamos, sötét foltok, az öregedés korai jelei... A BIODERMA-nál mindig van egy szérum a napi igényekre.

A BIODERMA laboratórium teljes tudományos tudása benne van szérumaink receptúrájában. A mi megközelítésünk mindig is az volt, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt a bőröd hatékonysága és a bőröd iránti legnagyobb tisztelet között. A biomimetikus összetevőket, vagyis azokat, amelyek már jelen vannak a bőrben, az optimális tolerálhatóság érdekében elsőbbségi alapon használjuk. A tisztaságuk miatt módszeresen kiválasztott hatóanyagokat mindig a megfelelő dózisban használjuk, hogy a legjobb eredményeket érjük el. Friss és aktív C-vitamin a Pigmentbio C-Concentrate, a sötét foltok elleni szérumunkban, vagy hialuronsav a dehidratált bőr számára a Hydrabio Hyalu+ szérumban. Minden szérumunk a leghatékonyabb hatóanyag-koncentrációt tartalmazza a páratlan eredmények érdekében.

A Naos bőrgyógyászati márkája, a BIODERMA laboratórium elkötelezett a bőr egészsége iránt, és egy egyedülálló megközelítést, az ökobiológiát követi. Ez a módszer a bőrt élővilágnak tekinti, amely folyamatosan kölcsönhatásban van a környezetével. Ez egy dinamikus ökoszisztéma, amely természetes módon rendelkezik minden olyan erőforrással, amelyre szüksége van ahhoz, hogy egészséges maradjon. Az életmód, a környezeti stresszhatások és a különleges körülmények azonban néha az egyensúly hiányát idézhetik elő az ökoszisztémában. Innovatív szérumainkat pontosan úgy állítottuk össze, hogy a bőrben fellépő működési zavarok okait és azok következményeit kezeljük. A Hydrabio Hyalu+ szérum például hialuronsavval dúsított, hogy feltöltse a bőrt. A szérum serkenti a bőr saját természetes hialuronsav-termelését, hogy tartósan rehidratálja a bőrt, és megelőzze az öregedés korai jeleit, amelyek a dehidratáltságból adódnak. Ami a Sensibio Defensive szérumot illeti, nyugtató és hidratáló hatású, kezeli a gyulladásos öregedés okait az érzékeny bőr számára, amely reagál a környezeti stresszhatásokra. A zsíros, pattanásokra hajlamos bőr számára a Sébium szérum egyesíti a szalicilsav simító tulajdonságait a gyengéd hámlasztó hatás érdekében a szabadalmaztatott Fluidactiv technológiával, amely a felnőtteknél a pattanásokhoz vezető bőrhibák okaira hat, és tartósan csökkenti a bőrhibák megjelenését. A hialuronsav hidratálást biztosít, amely megnyugtatja a bőrt.

 

Annak érdekében, hogy széruma teljes hatékonyságot nyújtson, íme néhány hasznos tipp.

  • Használja a szérumot és a krémet ugyanabból a termékcsaládból, mivel formuláinkat úgy terveztük, hogy együttesen működjenek, így a legjobb eredményt érheti el.
  • Alkalmazza a szérumot reggel és/vagy este, attól függően, hogy milyen hatóanyagokat tartalmaz. A C-vitamint például jobb reggel alkalmazni. A hialuronsav reggel és este is alkalmazható.
  • A szérumot mindig a bőr megtisztítása és a smink eltávolítása után alkalmazza, olyan kíméletes tisztítószerrel, amely tiszteletben tartja a bőr hidrolipidfilmjét.
  • A szérum felvitele előtt használhat tonikot vagy permetet, amely előkészíti a bőrét, hogy a szérum minden előnyét megkapja.
  • Szérumaink ideálisan koncentráltak. Csak néhány cseppre van szükség. Vigye fel az arcára, és ujjbegyeivel gyengéden nyomkodva segítse a beszívódását.
  • Folytassa bőrápolási rutinját a nappali vagy éjszakai krém felvitelével, amint bőre teljesen felszívta a szérumot.