Biológia a bőrgyógyászat szolgálatában, a bőr egészségének megőrzésére

Bioderma - expert focusing on skin

Szakértelmünk: a Bőr biológiája

 

A BIODERMA a NAOS egyik márkája, amely 40 éve szenvedélyesen a bőr biológiai szolgálatában áll.  Innovációink és a bőr egészségének javítását célzó áttörésekben való részvételünk úttörő szakemberekké tett minket a bőrgyógyászatban. 

 

Abban hiszünk, hogy az egészséges bőrnek mindenki számára elérhetőnek kell lennie, ezért minden egyén számára, minden korosztályonnak és minden bőrtípusra külön fejlesztjük termékeinket, a biológiában és a bőrgyógyászatban szerzett szakértelmünkre építve. 

A világ minden tájáról érkező egészségügyi szakemberrel együttműködve, termékeinket az egészséges bőr megőrzésére és az összes rendellenességre specializáltan készítjük. Például reaktív bőrre, száraz és atópiás bőrre, pattanásokra hajlamos bőrre stb. Minden bőrtípusnak segítünk, hogy erősebbé és egészségesebbé válhasson, függetlenül annak érzékenységétől vagy környezetétől.  

A praktikus és könnyen kezelhető termékek mindennap gondoskodnak bőrödről és támogatják azt, a látható és tartós hatékonyság érdekében anélkül, hogy veszélyeztetnék a bőr tiszteletét. 

A BIODERMA a NAOS kutatási és innovációs hálózatára támaszkodik. 

Naponta több mint 80 nemzetközi partner elit egyetemektől, rangos kutatóközpontoktól és innovatív induló vállalkozásoktól működik együtt csapatunkkal Aix-en-Provence-ben. 

A biológiával kapcsolatos ismereteink és tapasztalataink folyamatosan növekednek a bőr egészségének legújabb tudományos előrelépéseivel, az egészséges bőrfunkciók megértésével, valamint a bőr érzékenységével, diszfunkcióival, regenerációjával és a mindennapi védelmével kapcsolatban.  

Világszerte egészségügyi szakemberekkel dolgozunk együtt, akik azonosulnak ökobiológiai elképzeléseinkkel. A bőrgyógyászok, gyermekorvosok, onkológusok, kórházi személyzet tagjai és gyógyszerészek lelkesen vesznek részt kutatási programjainkban. 

Együtt, ugyanazon megközelítés vezéreltével megpróbáljuk jobban megérteni a bőr egyensúlyhiányának eredetét, hogy előkészítsük az utat az új dermatológiai innovációkhoz és megvizsgáljuk a forradalmi megoldásokat. 

Az alapkutatás folyamatos fejlődése lehetővé teszi számunkra, hogy lépésről lépésre jobban kiszolgáljuk a fogyasztók bőrénk igényeit az egészség megőrzése érdekében. 

Bioderma - experts community

Bioderma - women in laboratory

A termékinnovációk fejlesztésénél együtt dolgozunk orvosokkal, bőrgyógyászokkal és bőrápolási szakértőkkel. 

A kapcsolataink alapja az elfogadásés a figyelem képessége, így fejleszthetjük receptúráinkat és megfogalmazásainkat. 

Az ötlettől a végtermékig - beleértve azok hatékonyságának és a bőr toleranciájának értékelését is - a BIODERMA számít a független szakértők és fogyasztók viasszajelzéseire, hogy biztosítsák termékeinkkel az igények kielégítését. Legyen szó kerekasztalokról vagy egyéni interjúkról, arra törekszünk, hogy minden közösségünk ezt kövesse. 

Mivel minden bőr egyedi, a BIODERMA az ökobiológiai alapelveken alapuló, személyreszabott módon gondoskodik róla. 

A BIODERMA-nál úgy gondoljuk, hogy a tökéletesen megtisztított bőr az egészséges bőr előfeltétele. A megfelelő tisztítás az első lépés a bőrápolásban, amely optimalizálja az összes kozmetikai termék hatékonyságát. Számunkra a bőr tisztítása a gondoskodás alapja. 

Ezért fejlesztettük ki a bőrgyógyászati tisztításhoz kapcsolódó szakértelmünket, amely olyan áttörő innovációkhoz vezetett, mint például a Nodé sampon létrehozása 1977-ben - az első rendkívül gyengéd sampon, amely non-detergens tisztító hatással készült. Nem is beszélve az ikonikus Sensibio H2O micellás vízről, ami forradalmasított a sminkeltávolítás folyamatát, kielégítve a bőrgyógyászok igényeit, akik olyan tisztítót keresnek, amely gyengéd a páciensek bőrével. Úttörőként a BIODERMA azért fejlesztette ki az első micellás vizet a piacon, hogy a mély rétegekben is meg tudjon tisztulni még a legérzékenyebb bőr is. 

Bioderma - woman cleansing her face

Alapvető mindennapi termékek a bőr alapos tisztításához és a szükséges hidratálás biztosításához. 

Bőrápolási termékeink egy szabadalmaztatott természetes komplexet, a DAF (Dermatological Advanced Formulation) tartalmazzák, amely elősegíti, hogy a bőr kevésbé legyen reaktív. 

Bioderma - preserve healthy skin

Nemzetközi szabadalmakat használunk bőrápolási termékeink fejlesztésekor, hogy célzott választ adjunk minden bőrprobléma esetén. Az ökobiológia azon elvei alapján, amelyek ösztönöznek bennünket, szabadalmaink ezen diszfunkciók okaira reagálnak, túlmutatva a tüneteken, hogy segítsék a bőr természetes biológiai funkcióit újra aktiválni. 

Bioderma - adolescent with acne-prone

Néhány komoly vagy hosszú távú betegség (cukorbetegség, rák, veseelégtelenség stb.) esetén az alkalmazott gyógyszerek gyengíthetik a bőrt és káros mellékhatásokat okozhatnak a bőrön. A biológia és a bőrgyógyászat szakértelmével olyan termékeket fejlesztünk ki, amelyek kifejezetten ezeknek a hatásoknak a kiküszöbölésére szolgálnak.  

Bioderma - dermatological accompaniment

Több mint 40 éve olyan hatékony megoldásokat fejlesztettünk ki, amelyek mindenki számára elérhetőek és egyszerűbbé teszik a minennapokat azzal, hogy segítik a bőr egészségének megőrzését. 

Néhány úttörő innovációnk  

2010

Bioderma_matricium

Matricium

MATRICIUM (TM)

A Matricium elismert tudományos innováció, a bőr egészségét elősegítő világszabadalom. A MATRICIUM gyógyászati segédeszköz olyan, 100%-ban biomimetikus mikrokörnyezetet hoz létre, amely a sejtmegújuláshoz és szövetregenerációhoz elengedhetetlen anyagokat biztosítja. Szabadalmaztatott technológiája 14 éves bőrbiológiai kutatás eredménye, amely a sejtek és szövetek regenerációjának első olyan ökobiológiai környezete, amelynek célja a bőr számára fontos összetevő biztosítása. 

2019

Bioderma_pigmentbio

Pigmentbio

Pigmentbio C-Concentrate

A bőrgyógyászok referenciakezeléseinek ihletése a hiperpigmentáció kezelése során. a Pigmentbio C-koncentrátum olyan kezelésként szolgál, amely segíti a foltok csökkentését és helyreállítja a bőr eredeti ragyogását anélkül, hogy megsértené azt. Valódi ökobiológiai ápoló termék (csomagolásának is köszönhetően), amely tiszta, nagyon stabil C-vitamint biztosít, frissen. A Pigmentbio C-koncentrátum tiszteletben tartja a bőrt, és lehetővé teszi annak természetes, kiegyensúlyozott melanintermelésének újraindítását. 

2020

Bioderma_medisecure

Medi-Secure

Medi-Secure megközelítés

A Medi-Secure megközelítés figyelembe veszi a bőrre jellemző egyensúlyhiányokat, amelyeket bizonyos betegségek és kezelések meggyengíthetnek. Az ökobiológiai elvek alapján három pillérre épül: gondosan kiválasztott összetevőkre, praktikus és higiénikus TubairlessTM csomagolásra, valamint klinikai vizsgálatokra, amelyeket orvosi és onkológiai felügyelet mellett végeznek. Két dermo-kozmetikai termék született ebből a megközelítésből: az Atoderm Xereane, amely a rák, cukorbetegség vagy dialízis bizonyos kezeléseivel kiszáradt bőr számára kifejlesztett nyugtató, tápláló balzsam, valamint a  Cicabio Restor bőrvédő, nyugtató ápoló amely a bizonyos kezelések által  gyengévé vált bőrt kezeli (különösen a rákkezelések során).