Allez au contenu Allez à la navigation

Fedezze fel termékeinket kategória és bőrtípus szerint

Previous Next
 • Sensibio

  érzékeny bőrre

  Az érzékeny bőr erőteljes hőérzet, szétterjedt vagy egy helyen összpontosuló kipirosodás formájában jelentkezik. A bőr könnyen dehidratálttá válik, mely kellemetlen feszülő érzést és sérülékeny bőrfelszínt eredményez.  

  A Sensibio termékcsalád tagjai, biológiailag aktív összetevői és különböző textúrái révén hatékony megoldást nyújtanak az érzékenységet kiváltó okoknak, valamint az irritáció súlyosságának és stádiumánk megfelelően.

  A BIODERMA úttörő munkát végzett a micellaoldatok kifejlesztése terén. Az elsőként szabadalmaztatott Sensibio H2O arc- és sminklemosó micellaoldat napjainkra az orvosi felírások és gyógyszertári értékesítések tekintetében is vezető lett*. A Sensibio-termékek minden érzékeny és irritációra hajlamos bőrtípus számára megfelelőek.

  *IMS France - Xponenet Full Year 2012

  A teljes Sensibio termékpaletta
 • Hydrabio

  vízhiányos bőrre

  A mindennapok során minket érő stressz, a környezetszennyezés, a hideg időjárás meggyengítik a bőr sejtjeinek működését. Nem képesek többé sem a mélyebb rétegekből regenerálni, sem pedig a bőr felszínén megtartani a természetes egyensúlyhoz szükséges vizet. Ennek következtében a bőr vízhiányos lesz, amely feszülő és kellemetlen komfortérzethez vezet, valamint érzékenyebbé válik a külső hatásokkal szemben és elveszti ragyogását.

  A Hydrabio termékek mindegyikében megtalálható Aquagenium® szabadalom stimulálja a bőr mélyebb rétegeiben lévő sejteket a kiegyensúlyozott nedvességtartalom kialakítására és megköti a nedvességet a bőr felsőbb rétegeiben. A bőr újra kisimul, visszanyeri komfortérzetét és természetes ragyogását.

  A teljes Hydrabio termékpaletta
 • Atoderm

  Normál, száraz, nagyon száraz és atópiás bőrre

  Az Atoderm termékcsalád kifejlesztése révén, a BIODERMA egy egyedülálló megoldással állt elő a nagyon száraz és atópiás bőr helyreállítására. Bőrgyógyászati formuláinak hála, az Atoderm biológiailag és tartósan állítja helyre a nedvességet és lipideket nélkülöző bőr természetes hidrolipid rétegét.

  A teljes Atoderm termékpaletta
 • Sébium

  zsíros, problémás bőrre

  A pubertás során a faggyú biológiai összetétele megváltozik. Irritáló, mitesszerképző zsírsavakban gazdaggá válik, amelyek folyamatosan visszatérő pattanásokat és mitesszereket eredményeznek. A fokozott faggyútermelés és az elszarusodás (hiperkeratinizáció) következtében a bőr megvastagodik, fénylő lesz és elveszíti lágy tapintását. Az aknéra hajlamos bőr nem megfelelő ápolása következtében maradandó bőrhibák is kialakulhatnak.

  A BIODERMA által zsíros és problémás bőrre kifejlesztett Sébium termékcsalád minden tagjában megtalálható a Fluidactiv® szabadalom, melynek köszönhetően a bőr képes szabályozni a termelődő zsírsavak mennyiségét és minőségét, így visszaállítja a bőr egészséges faggyútermelését és hatékonyan előzi meg a súlyos bőrhibák kialakulását.

  A teljes Sébium termékpaletta
 • Nodé

  Hajra vagy fejbőrre

  A Nodé termékcsalád biológiailag aktív összetevői és különböző textúrái révén kínál megoldást a haj és fejbőr speciális kezelésére. Hatóanyag kombinációi révén extrém ellenállóképességet biztosít.

  A BIODERMA 1977-ben fejlesztette ki első szabadalmát a NOn DEtergent samponokat az érzékeny fejbőr védelmére. A Nodé napjainkra bőrgyógyászati fogalommá vált az érzékeny, korpára hajlamos fejbőr kezelése terén.

  A teljes Nodé termékpaletta
 • ABCDerm

  Gyermekorvosi bőrgyógyászat

  A BIODERMA hosszú ideje arra használja bőrgyógyászati szakértelmét, hogy a babák számára igazán biztonságos és kellemes higiéniát biztosító termékcsaládokkal gazdagítsa a gyermekgyógyászatot. Minden terméket sajátosan alakítanak ki úgy, hogy az egyezzen az ABC Derm Bőrgyógyászati Biztonsági Előírással, a babák és gyermekek finom bőrének figyelembevételével.

  A teljes ABCDerm termékpaletta
 • Photoderm

  A bőr és a Nap

  Bőrtípusától, a napfény mennyiségétől (év- és napszak szerint) és a földrajzi körülményektől függően a Photoderm sajátosan az Ön szükségletei számára kifejlesztett megoldást ajánl, mely megvédi Önt a Nap káros hatásaitól.

  Photoderm termékcsaládja révén a BIODERMA úgy kíván hozzájárulni a bőr egészségéhez, hogy kiváló UVA/UVB kiegyenlítő termékeket ajánl Önnek, innovatív textúrával. Kizárólagos BIODERMA-innovációként a Cellular Bioprotection® szabadalom, mely a termékcsalád összes tagjában megtalálható*, védelmet nyújt a bőrsejtek és a DNS számára.

  *A Photoderm Oral, a Photoderm Bronz Huile és a Photoderm Sensitive kivételével.

  A teljes Photoderm termékpaletta
 • White Objective

  A pigmentfoltos bőr ápolására

  A White Objective révén a BIODERMA egy átfogó programot ajánl a pigmentfoltos bőr kezelésére. A White Objective a melanin-termelés folyamatának minden állomásán kifejti hatását, így elősegíti a már meglévő barna foltok halványodását és harcba száll az újak kialakulása ellen.

  A teljes White Objective termékpaletta
 • Cicabio

  Sérült bőrre

  Bőrünk az elsőszámú akadály a kívülről jövő agresszív hatásokkal szemben: elhatárol és megvéd minket. Sérülés következtében, az irritált bőr érzékenyebbé válik a kólső hatásokkal szemben, védekezőképessége meggyengül, valamint szépsége is sérül. A Cicabio termékcsalád célja a sebgyógyulás különböző állomásainak összekapcsolása a bőr magas színvonalú regenerálásával.

  A teljes Cicabio termékpaletta

Fedezze fel igényei szerint

Tisztítás
Micellaoldatok. Sminkeltávolító tejek. Habzó gélek. Tisztítóhabok. Hámlasztó termékek. Ragyogást fokozó krémek.

Ápolás
Naponta használatos enyhítő program, kipirosodás elleni és színezett krémek, kipirosodás elleni program

Fenntartó kezelés
 Hidratáló maszkok, hámlasztó krémek és gélek, enyhítő és frissítő vizek

Tisztítás
Tusfürdők, tisztító krémek, bőrradírok, habzó gélek

Ápolás
Testhidratáló tejek, tápláló krémek, kiemelten tápláló lágyítószerek

Fenntartó kezelés
Izzadásgátló dezodorok, illatsemlegesítő dezodorok.

Tisztítás
Tisztító vizek, tejek és törlőkendők; arcra, testre és hajra: lágy tisztító gélek, lágy tisztító habok, tápláló-tisztító krémek

Ápolás
A száj környékét gyógyító és enyhítő hatású krémek

Táplálás, hidratálás
A szájkörnyéket helyreállító és ápoló krémek

Anyukák számára
Szülés utáni feszesítő krém

Felkészülés a napozásra
Szabadgyökök elleni étrendkiegészítő

Fényvédelem
Napérzékenység, érzékeny és világos bőr védelme, matt bőr védelem

Napozás utáni ápolás
Napozás utáni ápolás (hidratálás, enyhítés, prolongálás)

Tisztítás
Samponok gyakori használatra, sérülékeny fejbőrre, száraz és sérült hajra

Ápolás
 Intenzív korpaellenes krémsampon, sampon és emulzió pikkelyesedés esetén

Új

Cicabio SPF 50+

Új

A Cicabio SPF 50+ nyugtatja és regenerálja az UV sugárzásnak kitett sérült bőrt. Aktív hatóanyagai révén résztvesz a biológiai sebgyógyulás folyamatában és csökkenti a hegesedés utáni hiperpigmentáció (barna foltok) kockázatát.

Cicabio SPF 50+