Cicabio Crème+ SPF50+

Ultra-regeneráló, nyugtató krém, hegesedés és hiperpigmentáció ellen.
Arcra és testre.

Alkalmi célzott bőrápolás

Meggyengült bőr Napsugárzásnak kitett meggyengült, érzékeny bőr

Antalgicine™ technológia

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Family convenient Az egész család számára

Bizonyított hatékonyság

-16,7% Hiperpigmentáció a D3-tól**

-Mélyrehatóan javítja a felhámot, hogy elkerülje a hegesedést.

-Enyhíti a viszketést és a kellemetlen érzést.

-megakadályozza a bőr hiperpigmentációs foltok kialakulását

-Védi a bőrt a külső behatásoktól "kötszer hatású" textúrája révén.

-Egyszerűen alkalmazható a hegmasszázs megkönnyítésére

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.
Antalgicine™ innovatív aktív összetevője gyorsan enyhíti a diszkomfort-érzetet, és csökkenti a vakarózásra való késztetést.
Tápláló, lipidpótló textúrája a hialuronsavval és hidratáló összetevőkkel együtt védőréteget hoz létre. Ez a réteg hosszú távon fizikailag újjáépíti a bőrfelszínt, hogy helyreállítsa biológiai működését és optimális komfortérzetet nyújtson.
(*) BIODERMA aktív összetevők

Face Arc
Body Test

Használd naponta egyszer vagy kétszer, addig használd, míg a bőr teljesen helyre nem jön.

  • LÉPÉS 1 Tisztítsd meg bőröd, majd kíméletesen szárítsd meg.
  • LÉPÉS 2 Alkalmazd az irritált területre.

Kerüld a szem környékét. Ha a bőrön a seb vagy irritáció továbbra is fennáll, fordulj bőrgyógyászhoz.

  • Lépés 1 Tisztítsd meg bőröd, majd kíméletesen szárítsd meg
  • Lépés 2 Alkalmazd az irritált területre.

Ne alkalmazza nyílt sebeken vagy szivárgó bőrön. Ha a bőrirritáció továbbra is fennáll, forduljon egészségügyi szakemberhez. Napozás esetén használjon fényvédő terméket a test többi részére.

Koraszülött csecsemőknek nem ajánlott.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A bőr mindennap megvéd minket a külső behatásoktól. Mivel azonban az életet a legteljesebb mértékben éljük, ez a védőgát megváltozhat, és nyomokat hagyhat. A hámlás, a tetoválás, a bicikliről való leesés... Amikor a bőr meggyengül, egy összetett, de zseniális folyamat játszódik le: a gyógyulás. A legújabb tudományos felfedezések rámutattak a bőr mikrobiomjának fontosságára, hogy a bőr visszanyerje eredeti funkcionalitását és megjelenését.

E hosszú folyamat során is kialakulhatnak sötét foltok a napozás miatt (amit "gyulladás utáni hiperpigmentációnak" nevezünk) és a viszketés & kellemetlen érzés okozta kéregeltávolítás.

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Hidratáló hatású sebkezelő krém, amely enyhíti a diszkomfortérzetet, valamint a gyógyulás folyamatának minden fázisában kifejti hatását, fényvédelemmel.

Források megtekintése

Optimal repair szabadalom*

+88% bőrjavulás 7 nap után, a kezeletlenhez képest (3)3 nap után

Csökkenti a HYPERPIGMENTÁCIÓT: -16,7% (2c)

VÉDELMEZ a külső behatásoktól: 100% (2d)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A diszkomfort érzet és a vakarózás megzavarhatja a bőr természetes gyógyulási folyamatát. Ez a technológia segít szabályozni a bőr reakcióképességét.

Az Optimal Repair Komplex szabadalom lehetővé teszi a sebek és sérülések optimális gyógyulását, valamint jótékony hatással van a mikrobiom helyreállítására hiluronsav, xilóz és poliglutaminsav tartalmának köszönhetően.

Összetevők listája