woman-smiling

Bőrünk az elsődleges védőpajzsunk a különféle agresszorokkal szemben, amelyekkel nap mint nap szembe kell néznie. Bőrünk egy élő, a környezettel folyamatosan kölcsönhatásban álló és dinamikusan változó ökoszisztéma. Ennek tiszteletben tartása és fiziológiai felépítésének gondozása éppen ezért elengedhetetlen.

A tested sok más szervéhez hasonlóan a bőröd is egy belső biológiai órát követ, amelynek saját ritmusa van:

Nappal: A bőr proaktív szerepet játszik a külső agressziók védőpajzsaként.

Éjjel: A bőr méregteleníti és regenerálja önmagát.

A bőr hidrolipid filmjének (amely természetes védőrétegként működik) hatékony megőrzése érdekében, tiszteletben tartva saját biológiáját, meg kell védenie önmagát a külső agressziókkal szemben. Íme az 5 leggyakoribb külső hatás, amelyeket érdemes figyelembe venni:

#1: Smink

A kozmetikumok felhalmozódása káros hatással lehet a bőrre. A pórusok eltömődnek, és már nem képesek megfelelően "lélegezni". Ha nem távolítjuk el alaposan, akkor a smink önmagában nagyon erős szennyező anyaggá válhat. Hozzájárul a bőr öregedéséhez és irritációt is okozhat.

Másrészt nem minden víz ugyanolyan, így a legérzékenyebb bőr esetében, amely különösképpen sérülékeny, könnyebben irritálódhat. A hatékony arctisztítószereknek mindenekelőtt tiszteletben kell tartaniuk a bőr természetes egyensúlyát.

A fiziológiai egyensúly tiszteletben tartásával a Sensibio H2O mélyen és kíméletesen tisztítja a bőrt. A bőrön hagyható micellás vizünk kitűnő toleranciával képes eltávolítani a smink 99% -át.

Your-skin-sensibio-amy-ambassador

#2: Szennyezés

A bőr láthatatlan ellensége.

A szennyezések közvetlen hatással vannak a bőrünkre: por, cigarettafüst, kipufogógázok, finom részecskék, ózon, szerves vegyületek és szén-monoxid - mind éjjel-nappal bombázzák a bőrt. Még akkor is, ha mindennapjainkat főleg beltéren töltjük, aligha lehet csökkenteni az épületen belüli szennyező anyagoknak való (bútorok, elektronika, fűtési rendszerek, légkondicionálás ...) kitettségünket. Ezt figyelembe kell venni, amikor megpróbáljuk megvédeni érzékeny bőrünket. Tegyünk egy lépést előre.

A Sensibio H20 a finom részecskék 98%-át eltávolítja az arcbőrről.

Your Skin- Sensibio - Ambassador

# 3 Nehézfémek:

A nehézfémek és az őket alkotó káros részecskék a szennyezésekhez hasonlóan megváltoztathatják a bőr megfelelő működését. Az arcbőrön történő felhalmozódásuk megzavarja a bőr természetes flóráját és végül elpusztítja azt. A gyulladás és a bőr irritációjának további forrásaként fontos, hogy rendszeres tisztítással megszabaduljunk tőlük.

A Sensibio H2O 78%-ban megtisztítja az arcbőrt a városi szennyeződésekből keletkező nehézfémektől.

charlotte sensibio 25 ans

# 4 Pollenek: Az allergia és a bőrirritáció kiváltója

A világ népességének 10-30%-a allergiás. Ezek az allergiák a szemészeti vagy légzőszervi tünetek mellett bőrreakciókat is kiválthatnak.

A pollenek méretük miatt nem képesek behatolni a bőrbe. Néhány, pollenszemcsét alkotó kisebb elem, különösen az allergén molekulák (fehérjék, glikoproteinek és proteázok), minden egészséges bőrbe képesek behatolni.

A Sensibio H2O nyugtatja a bőrt és eltávolítja az összes felhalmozódott pollenrészecskék 99%-át.

Your Skin - Sensibio - Ambassador

# 5 Izzadás: Egy egészséges jelenség, amelyet érdemes figyelembe venni

Testmozgás során (vagy amikor túl forrónak érezzük magunkat) a verejtékmirigyeink izzadtságot termelnek, amely átáramlik a bőr pórusain keresztül (hogy a test lehűljön amikor az izzadság elpárolog).

Sportolás után a Sensibio H2O-val történő arctisztítás megszűnteti mindazokat a tényezőket, amelyek potenciálisan irritálhatják a bőrt, és diszkomfort vagy bizsergő érzést okozhatnak.

A külső tényezők miatti negatív hatásokat nehéz elkerülni... De jó hír, hogy rendelkezésre állnak megelőző és nyugtató bőrápoló termékek – mint például a Sensibio H20.

Your Skin - Sensibio

Range Sensibio

Higiénia és bőrápolás

Érzékeny bőr

Sensibio termékcsalád

Range Sensibio

Az érzékeny bőr erőteljes hőérzet, szétterjedt vagy egy helyen összpontosuló kipirosodás formájában jelentkezik. A bőr könnyen dehidratálttá válik, mely kellemetlen feszülő érzést és sérülékeny bőrfelszínt eredményez.  

A BIODERMA megoldása az érzékeny bőrre kifejlesztett Sensibio termékcsalád. A Sensibio termékcsalád tagjai, biológiailag aktív összetevői és különböző textúrái révén hatékony megoldást nyújtanak az érzékenységet kiváltó okoknak, valamint az irritáció súlyosságának és stádiumánk megfelelően. Az ikonikus Sensibio H2O arc-és sminklemosó micellás víz mellett széles választékban találhatóak meg bőrgyógyászok által ajánlott további arctisztító- és ápoló, bőrpír elleni (krém és BB krém) és egyéb kiegészítő termékek. Találd meg a bőrödnek megfelelő arcápolási rutint!