Óvjuk meg bőrünket ökobiológiai megközelítéssel

Óvjuk meg bőrünket ökobiológiai megközelítéssel!

"Ahelyett, hogy túlápolnánk a bőrt, meg kell tanítanunk, hogyan működjön megfelelően."

Ezen a filozófiai elkötelezettségen felbuzdulva Jean-Noël Thorel francia gyógyszerész és biológus megalkotta a Naos-t: a bőr által inspirált márkák összetartó együttesét. Tudj meg többet a NAOS-ról!

Termékeink középpontjában a NAOS által az elmúlt 40 évben meghonosított, a bőr tiszteletén alapuló megközelítés áll: az ökobiológia.

A NAOS-nál termékeinket úgy terveztük, hogy megvédjék a bőr ökoszisztémáját és erősítsék természetes mechanizmusait. Az egészséges bőrért. Tartósan.

Az "ökoszisztéma" és a "biológia" szavak rövidítése, ez a pozitív, a bőrt tiszteletben tartó megközelítés azon az elképzelésen alapul, hogy bőrünk (biológia, fiziológia), az egyén (életmód) és bolygónk ökoszisztémái elválaszthatatlanul összekapcsolódnak és kölcsönhatásban vannak egymással.

Ezen elvek alapján segítünk a bőrnek alkalmazkodni a környezetéhez, és saját erőforrásait felhasználva fellépni az egyensúlyhiány okaival szemben, hogy visszanyerje természetes funkcióit.

Biológia a bőrgyógyászat szolgálatában és bőrgyógyászat az egészség szolgálatában.

Bioderma - woman

A bőrnek minden nap alkalmazkodnia kell a környezetéhez, ami befolyásolja az egyensúlyát és az egészségét. A környezetszennyezés, az időjárási körülmények, az UV-sugarak, a betegségek, a gyógyszeres kezelések, az öregedés... Mindezek a tényezők gyengítik a bőr természetes védekezőképességét. Érzékenyebbé, reaktívabbá válik. Foltok, bőrpír és irritáció jelenhet meg. Minden ember bőre a maga módján reagál, DNS-étől függően.

Meggyőződésünk, hogy nem elég a látható jelek alapján cselekedni. Ahhoz, hogy valóban tartósan ápolni tudjuk a bőrt és annak egészségét, meg kell óvnunk a külső hatásoktól (időjárás, gyógyszerek, szennyezés), és foglalkoznunk kell az egyensúlyhiány okaival, miközben valóban tiszteletben tartjuk az ökológiáját és a természetes biológiáját. A bőrgyógyászokkal és egészségügyi szakemberekkel együtt olyan termékeket tervezünk, amelyek tartósan megelőzik, ápolják és kísérik a bőrgyógyászati kezeléseket.

Az ökobiológia áll minden egyes termékünk középpontjában annak érdekében, hogy biztosítsuk a bőrgyógyászati biztonságot, támogassuk a bőr barriert és tartós biológiai hatékonyságot biztosítsunk az egyes bőrérzékenységek tekintetében.

A bőr egy dinamikus ökoszisztéma, tele élő sejtekkel, amelyek kölcsönhatásba lépnek egymással és környezetükkel. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyek tiszteletben tartják ezt az ökoszisztémát, és amelyek könnyen beilleszkednek a bőrbe. Ennek érdekében az összetevők kiválasztásakor és termékeink megalkotásakor nagyon specifikus kritériumokat határoztunk meg: a tiszta, polifunkcionális összetevőket részesítjük előnyben, amelyek már jelen vannak a bőrben vagy közel állnak a bőr természetes összetevőihez.

A Bioderma termék hatékonyságának igazolása

Bőrünk él, állandóan megújul, kommunikál és alkalmazkodik. A bőr a legjobb szövetségesünk. Ezért termékeink segítenek a bőrnek alkalmazkodni és magától visszanyerni az egyensúlyát, azáltal, hogy támogatják és erősítik a bőr természetes mechanizmusait.

vállalat- biológia készítmény

A bőrt folyamatosan befolyásolják a külső tényezők (éghajlat, napfény, környezetszennyezés, higiéniai szokások, ruházat, légkondicionálás...), de a belső tényezők is (állapot, hormonok, táplálkozás/diéta, hangulat, alvás, gyógyszerek, dohányzás, fizikai aktivitás...).

Amikor a bőr szenved vagy a zavar látható jeleit mutatja, fontosnak tartjuk, hogy átfogó megközelítést alkalmazzunk, és a következményeken túl a kiváltó okokat is azonosítsuk a tartós hatékonyság érdekében.

our-company_act-on-causes-and-consequences-of-skin-imbalances

Az élet tudja, hogyan kell csinálni a dolgokat, hogyan kell növekedni, hogyan kell fejlődni, hogyan kell alkalmazkodni... A bőr is egy intelligens élő szerv, amely tudja, hogyan kell a dolgokat jól csinálni: hatékonyan és fenntarthatóan. Ezért törekszünk arra, hogy utánozzuk azt, amit a természet a legjobban csinál, az egészséges bőr az első számú inspirációs forrásunk. Termékeink hatásmechanizmusai az egészséges bőr szerkezetét vagy mechanizmusait próbálják reprodukálni vagy utánozni.

cégünk biomimetizmus által vezérelt lesz

A bőr minden egyes sérülékenységének tiszteletben tartása és egészségének hosszú távú megőrzése érdekében minden termékünk középpontjában az ökobiológia áll.

A bőrgyógyászati kezelések megelőzésére, kiváltásra vagy azok kísérőjeként termékeink segítenek megőrizni bőre egészségét. Az ökobiológiai megközelítésünknek köszönhetően, amely a bőr biológiáját tanulmányozza, annak belső és külső kölcsönhatásaival, termékeink segítenek Önnek javítani életminőségét.

 • Watch the video
  Dr Sandra Skotnicki interjú

  Dr Sandra Skotnicki, A Torontói Egyetem adjunktusa - Orvosi Tanszék a Bőrgyógyászati és a Foglalkozás- és Környezetegészségügyi Osztályon.

  Az ökobiológia lényegében az ember és a környezet kölcsönhatása, a bőr egészségének megőrzése.

  Dr Sandra Skotnicki, A Torontói Egyetem adjunktusa - Orvosi Tanszék a Bőrgyógyászati és a Foglalkozás- és Környezetegészségügyi Osztályon.

BIODERMA

Biológia a bőrgyógyászat, az egészség szolgálatában.

www.bioderma.hu

Esthederm

A szépség támogatása az idő múlásával.

www.esthederm.hu

Etat Pur

Csak annyit adjunk a bőrnek, amennyire szüksége van. Sem többet, sem kevesebbet.

www.etatpur.com

"A mód, ahogyan a dolgokat csináljuk, fontosabb, mint a dolgok, amiket csinálunk"

Az elmúlt 40 évben a NAOS elkötelezte magát a gondoskodás mellett. A Care First aláírás megtestesíti a NAOS által a világnak nyújtani kívánt gondoskodással kapcsolatos törekvéseinket: egészség, jólét, figyelem, odafigyelés, törődés és szeretet. A Care first egy mozgalom, amely a gondoskodással kapcsolatos megközelítésünket vezérli: a bőr, valamint az emberek és a körülöttünk lévő világ gondozása.

A Bioderma különösen arra törekszik, hogy biológiai szakértelmét a bőrgyógyászat szolgálatába állítsa, hogy gondoskodjon a betegekről és kísérje őket a világban, figyelve minden egyes bőrérzékenységre.

A Biodermánál szenvedélyesen foglalkozunk minden egyes ember életminőségének ápolásával, támogatásával és javításával. Folyamatosan keressük az innovációt, hogy hatékony bőrgyógyászati megoldásokat kínálhassunk, amelyek valóban tisztelik a bőrt, és amelyek könnyen használhatók a mindennapokban.

Care first. NAOS

A NAOS által tervezett összes termékhez hasonlóan a BIODERMA bőrgyógyászati termékeit is Franciaországban állítják össze és gyártják. A NAOS összes ipari és kutatás-fejlesztési tevékenységéért egyetlen Aix-en-Provence-i telephely felel, amely lehetővé teszi termékeink értékláncának teljes ellenőrzését. A NAOS a gyógyszeripari szabványok tekintetében a legszigorúbb kritériumokat támasztja magával szemben, ami egyedülálló ökobiológiai szakértelmet és minőséget eredményez.

Francia minőség és formatervezés

A NAOS mindig is az áttekinthető formulákat és a bőrbiztonságot tartotta elsődleges prioritásainak.

  Az Ask.NAOS.com egy online platform, amely felsorolja a NAOS termékekben használt összes összetevőt, szabadalmat és technológiát.

  Az egyes összetevőkre vonatkozóan a következő információkat éred el:

  • eredete (vitamin, növényi kivonat, olaj, vaj stb.)
  • előállítása (növényi kivonat, ásványi anyag, szintetikus vagy biotechnológiai eredetű stb.)
  • szerepe: milyen szerepet tölt be a készítményben (hidratáló, nyugtató, tisztító, zselésítő stb.).

   

  Ez a szolgáltatás elérhető az ask.NAOS weboldalán vagy a termékeinken található QR-kód beolvasásával.

  • our-company_Ask.Naos

   Mivel a tájékozottság azt jelenti, hogy számodra megfelelő termékeket tudsz választani, segítünk jobban megérteni a termékeink összetételét.

   Ezt önállóan is megteheted az Ask.NAOS.com oldalon.

   • 450 összetétel
   • 650 összetevő
   • 40 szabadalom

   Tekintsd meg formuláinkat az Ask.NAOS.com-on