Error message

Could not retrieve the oEmbed resource.

Nem az a legfontosabb, hogy mit csinálunk, hanem az hogyan

Bioderma - a család bőrének ápolása

A BIODERMA olyan NAOS márka, melyet az élet inspirál és a szív vezérel. 

A BIODERMÁ-hoz csatlakozás a NAOS-hoz való csatlakozás is egyben, részesévé válva egy olyan egyedülálló emberi közösségnek, amely ökoszisztémaként működik.

Minden alkalmazottunknak van egy közös pontja, szeretnék életre kelteni a márkánkat, részt venni a történében, valamint részt venni kihívásokkal teli közös utazásban. 

Hiszünk abban a képességünkben, hogy felfedjük a mindannyiunkban rejlő lehetőségeket. 

Bárhol is légy a világon, mi mindig a tehetséget keressük. 

A NAOS 46 leányvállalat tulajdonosa, és a világ több mint 100 országában jelen van. A 3 márka, a BIODERMA, az Institut Esthederm és az Etat Pur a bőrápolás terén jelentős nemzetközi szereplők. 

Célunk egy olyan vállalat irányítása amelynek küldetése egy fenntartható jövő építése, az ember és környezetének megőrzése mellett. 

 

Az egész világon az emberek vezérlik mindennapi életünket, cselekedeteinket és ötleteinket a bőr egészségének jobb kiszolgálására. 

Bioderma - company-map

A BIODERMA közösség megosztja az emberi értékeket és normákat, amelyek egy olyan társaság erejét alkotják, ami szenvedélyét és elkötelezettségét a bőrgyógyászatnak szenteli.

Bioderma - NAOS values

A NAOS-nál nem az a legfontosabb, hogy mit csinálunk, hanem hogy hogyan 

Hiszünk az alkotás szabadságában, az innovációban, hogy cselekedeteinkkel élet mechanizmusait és azokat és akikkel mindennap dolgozunk tisztletben tartsuk. 

Napról napra fejlődünk, szenvedélyesen folytatjuk küldetésünket, magabiztosan és szeretettel. 

A NAOS értékei tükrözik identitásunkat  

A NAOS élettel tölt el, egyesít és irányít bennünket a munkánkban, kapcsolatainkban és döntéseinkben. 

Szakértelmünk minden nap növekszik, amikor olyan szakemberekkel találkozunk és kommunikálunk, akik igyekeznek megőrizni vagy helyreállítani az egészséges bőrt: biológusokkal, dermatológusokkal, egészségügyi szakemberekkel és gyógyszerészekkel, akik napi szinten támogatnak mindannyiunkat. 

Napról-napra többek leszünk azáltal, hogy figyelünk és meghallgatunk. Annak érdekében, hogy alkalmazkodjunk a speciális igényekhez, elengedhetetlen az érzékenység és az ökoszisztéma megértése, amellyel a bőr működik. 

Az összes biológiai folyamatot elemezzük, hogy megértsük ezeket a kölcsönhatásokat és a bőr egyensúlyhiányának okait, és olyan hatékony termékeket tervezünk, amelyek tiszteletben tartják a bőr összes érzékenységet. 

Csatlakozz küldetésünkhöz, együttműködve az egészségesebb világért.