Nodé A Shampooing

Nyugtató sampon az érzékeny és irritált fejbőrre.

Lemosást igénylő tisztító

Érzékeny és irritált fejbőr

NOn-DEtergens elv

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

A Nodé A sampont használók 90%-a tapasztalta, hogy a termék megnyugtatta fejbőrüket.*

 • Gyengéden tisztít
 • Enyhíti az irritációt és a viszkető érzést
 • Védi a hajat
 • Puhává és ragyogóvá varázsolja a hajat
 • Kitűnő haj- és szemtoleranciát biztosít
  Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A NOn-DEtergens elv: minden Nodé samponhoz hasonlóan a Nodé A nyugtató sampont lágy, nem lipidmentesítő tisztító alappal látták el, amely az optimális tolerancia érdekében megóvja a haj és a fejbőr biológiai egyensúlyát. A D-panthenol bőrgyógyászati hatóanyag enyhítő és hidratáló tulajdonságaival segít csökkenteni a fejbőr irritációját. Nedvszívó tulajdonságai és a bőrfelszín helyreállításában betöltött szerepe javítja a szaruréteg hidratációs szintjét, amely által meggátolja a diszkomfortérzet kialakulását az irritált fejbőrön. A D.A.F. szabadalmaztatott természetes komplex növeli a fejbőr toleranciaküszöbét a nagyobb komfortérzet biztosítása érdekében.

  Hair and scalp Haj és fejbőr
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Gyakori használat

  • Lépés 1 Habosítsd fel a fejbőröd gyengéd masszírozásával.
  • Lépés 2 Öblítsd le, majd ismételten vidd fel a terméket.
  • Lépés 3 Hagyd 1 percig hatni.
  • Lépés 4 Alaposan öblítsd le.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  Az érzékeny fejbőr viszkető, szúrő, kipirosodó, irritációs tünetekkel jár. A fejbőr irritációját kiváltó tényezők a hő, a hideg, a szennyeződések, az érzelmek, a száraz vagy nedves levegő, a víz és a sampon.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Enyhíti az irritációt és a viszketést
  A Nodé A sampont és használó tesztelők 90%-a tapasztalta, hogy a fejbőre kevésbé irritált*

  Források megtekintése

  Javítja a haj puhaságát és ragyogását
  Puhább haj: 100%*
  Fényesebb haj: 95%*

  Források megtekintése
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Bizonyos samponok használata megváltoztathatja a fejbőr hidrolipid filmrétegét és felboríthatja természetes egyensúlyát. A NAOS Research által létrehozott Nodé az első detergens nélküli sampon a fejbőr és a haj számára. Gyengéd tisztító alapja hatékonyan tisztít, és védi a bőr hidrolipid filmrétegét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája