Nodé K Shampooing

Nyugtató hatású viszketéscsillapító sampon, amely eltávolítja a hámló plakkokat.

Lemosást igénylő tisztító

Korpás és hámló fejbőr

D.A.F. szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Tisztítja a fejbőrt: 88%*

 • Gyengéden tisztít
 • Felgyorsítja a fejbőr hámló tüneteinek megszűnését és meggátolja azok újbóli kalakuását
 • Nyugtat és enyhíti a viszkető érzést
 • Védőréteget képez a hajon

Illatanyagot nem tartalmaz

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Nodé K sampon felgyorsítja a hámló képletek eltávolítását és meggátolja azok újbóli kialakulását, köszönhetően a szalicilsav és boróka-kivonat szinergikus biológiai hatásának, amelyek erőteljes keratolitikus és kerato-redukáló hatóanyagok. A Nodé K sampont egy erőteljes nyugtató hatóanyag, a forskolin (Coleus barbatus) teszi még hatásosabbá. Zanthoxilum-kivonat tartalmának köszönhetően csökkenti a vakarózási ingert. A lágy tisztítóalap a fejbőr és a haj egészségét tartja szem előtt. A NOn-DEtergens elv: minden Nodé termékcsalád tagjaként, a Nodé K sampon lágy, nem lipidmentesítő tisztítóalappal lett létrehozva a haj és a fejbőr biológiai egyensúlyának fenntartására, az optimális tolerancia érdekében.

Hair and scalp Haj és fejbőr
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Intenzív kezelés viszkető fejbőrre (3 héten át): 3 hajmosás hetente. Szinten tartás a hatékonyság meghosszabbítására: 1-2 hajmosás hetente.

 • Lépés 1 A legjobb eredmény érdekében először alkalmazd a Nodé K koncentrátumot (Keratoredáló koncentrátum).
 • Lépés 2 Habosítsd fel a Nodé K sampont a fejbőröd gyengéd masszírozásával.
 • Lépés 3 Öblítsd le.
 • Lépés 4 Ismételd meg a felvitelt
 • Lépés 5 Hagyd 5 percig hatni.
 • Step 6 Alaposan öblítsd le.

A terméket kizárólag felnőttek használhatják! Szembe ne kerüljön! Visszatérő pikkelysömör kezelésére alkalmas, más esetben használat előtt konzultálj az orvosoddal vagy bőrgyógyászoddal. Használatát a Nodé Samponnal felváltva ajánljuk.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A pikkelysömört a korpa megjelenése és a fejbőr krónikus gyulladása jellemzi, intenzív viszketéssel jár. A pikkelyek/korpák fehéresek, tömörek, szárazak és főként ragacsosak. A korpa elfedi a kipirosodott fejbőrt vagy a piros foltok köré csoportosul.

Gyengéden tisztít: 100%*

A haj rugalmasabb: 88%*

Források megtekintése

Tisztítja a fejbőrt: 88%*

Források megtekintése
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

 • Alkalmi célzott bőrápolás

  Korpás és hámló fejbőr

  D.A.F. szabadalom

  Nodé K Concentré

  Nyugtató hatású viszketéscsillapító koncentrátum, amely eltávolítja a hámló plakkokat.

  Kinek ajánlott?

  Felnőttek