Hydrabio Hyalu+ serum

Az első hidratációt fokozó, ökobiológiai szérum.

Szérum

Vízhiányos, érzékeny bőr

Hyalu+ Technológia

Kinek ajánlott?

Felnőttek

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

+60% hidratáció 30 perc alatt (1) A bőr teltebb: 94% (2)

HYDRABIO HYALU+ SERUM

Azonnal és tartósan visszaadja a bőr hidratáltságát és feltölti a bőrt

Csökkenti az öregedés látható jeleit

Erősíti a bőr védőrétegét

Véd az oxidatív stressztől

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A NAOS ökobiológiai megközelítésének és a vízhiányért felelős biológiai diszfunkció megértésének köszönhetően a Hydrabio Hyalu+ szérum képessé teszi a bőrt arra, hogy újra aktiválja természetes hidratációs mechanizmusait, és megtartsa az egyensúlyához nélkülözhetetlen vizet.

A megfelelő mennyiségben használt hatóanyagok kiegészítő hatása: biomimetikus alacsony molekulatömegű (LMW) hialuronsav, niacinamid, karnozin és a Hyalu+ technológia (biomimetikus, nagy molekulatömegű (HMW) hialuronsav és újrahidratáló  cukor kombinációja) hatnak a kiszáradás okaira és az öregedés látható jeleire, ezáltal tartós hatást biztosítanak.

• Azonnali hidratáló és feltöltő hatás: HMW hialuronsav, amely filmréteget hoz létre a felületen, megakadályozva a vízveszteséget, valamint egy új önrehidratáló cukor, amely segíti a bőrben található hialuronsav előállítását és megőrzését.

Tonizáló hatás LMW hialuronsav felhasználásával, amely elősegíti a kollagén előállítását, a feszesség és rugalmasság érdekében.

Bőrmegerősítő hatás niacinamiddal, amely támogatja a barrier funkciót a kiszáradás csökkentése érdekében.

Face Arc
Neck Nyak

Alkalmazz körülbelül 5 cseppet reggel és/vagy este arcodon és nyakadon, miután valamely Hydrabio termékkel alaposan megtisztítottad.

  • Lépés 1 Tisztítsd meg bőröd valamely Hydrabio tisztító termékkel.
  • Lépés 2 Alkalmazz néhány cseppet reggel és este az arcodon és nyakadon.
  • Lépés 3 Gyengéden masszírozd a bőrödbe, még be nem szívódik.
  • Lépés 4 Alkalmazd bőrtípusodnak megfelelően a Hydrabio Gél-krémet vagy Krémet.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A vízhiány a bőr átmeneti állapota, amelyet minden bőrtípus tapasztalhat (normál, vegyes, száraz, zsíros). A környezeti stressztényezők (UV sugarak, légkondicionálás, környezetszennyezés, hirtelen hőmérséklet-változások, hideg, szél…) kiszáríthatják a bőrt és megváltoztathatják annak védő funkcióját, ami növeli a vízveszteséget. Idővel a természetes öregedési folyamatok megváltoztatják a bőrben lévő hialuronsav mennyiségét és minőségét is. Ez a „szivacs” molekula, amely súlyának 1000-szeresét képes megtartani vízben, kulcsfontosságú a hidratációhoz. Ha kevesebbet tárolunk, a bőr kiszárad.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Azonnali hidratáló hatás: +60% 30 perccel használat után (1)

24 órás hidratáló hatás (1)

A bőr simább: 90% (2B)

A bőr feszesebb: 91% (2B)

Források megtekintése

28 nap használat után:

A bőr teltebb: 94% (2B)

+ 20% bőrsűrűség (2A)

+32% bőrfeszesség (2A)

+21% a bőr rugalmassága (2A)

+25% az arcszín ragyogása (2A)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A HYALU+ technológia nagy molekulatömegű hialuronsavat és egy cukrot egyesít, ezáltal azonnali és intenzív bőrfelszíni hidratálást, valamint a hialuronsav-szintézis fokozását és életciklusának megóvását garantálja.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com

Lemosást nem igénylő tisztító

Vízhiányos, érzékeny bőr

Aquagenium™ szabadalom

Hydrabio H2O

Bőrgyógyászati hidratáló arc- és sminklemosó micellás víz a vízhiányos bőr tisztítására

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Mindennapi bőrápolás

Vízhiányos, érzékeny bőr Normál, kombinált bőr

Aquagenium™ szabadalom

Hydrabio Gel-Crème

Bársonyos ápolás az intenzíven ragyogó, hidratált bőrért.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Mindennapi bőrápolás

Száraz, nagyon száraz, érzékeny bőr Vízhiányos, érzékeny bőr

Aquagenium™ szabadalom

Hydrabio Crème

Krémes ápolás az intenzíven ragyogó, hidratált bőrért

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik