Sensibio Defensive Serum

Hosszan tartó nyugtató hatású, hidratáló koncentrátum, mely hatékony a külső irritáló faktorok által kiváltott inflamm'ageing ellen.

Szérum

Érzékeny és érzékennyé vált bőr

Defensive Technológia

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

A bőr védett a külső irritáló faktorokkal szemben: 90% (1)

SENSIBIO DEFENSIVE SERUM

  • A korai bőröregedés okaira hat

•Azonnal és tartósan megnyugtatja a bőrt
•Véd a szabadgyökök ellen (antioxidáns hatás)
•Erősíti a bőr védőrétegét

  • A korai bőröregedés következményeire hat

•Csökkenti a ráncokat, finom vonalakat
•Visszaállítja a bőr ragyogását
• 24 órán át hidratál

  • Javítja az érzékeny bőrrel élők életminőségét

Könnyű textúra, ami gyorsan felszívódik. Nagyon jó tolerancia. Illatanyagot nem tartalmaz.


Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt.

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Az érzékeny és érzékennyé vált bőrre adott ökobiológiai válaszként a fukóz polimerrel kiegészült Defensive technológia képessé teszi a bőrt arra, hogy megvédje magát az Inflamm’ageing jelenségével szemben.

Az érzékeny bőr és a korai öregedés kiváltó okaira hat, és korlátozza a következményeket azáltal, hogy megállítja az ördögi kört, amely a bőrérzékenység súlyosbodásáért és a bőr öregedésért felelős.

- Védő hatás: a karnozin és az E-vitamin erőteljes antioxidáns hatást fejtenek ki, hogy megvédjék a bőrt az külső környezeti irritáló faktrorokkal szemben.

- Erősítő hatás: a tetrapeptid-10 az epidermisz hatékony helyreállításában vesz részt. A barrier funkció megerősítésével javítja a bőr ellenállóképességét.

- Kettős nyugtató hatás: a vöröszsálya polifenoljai korlátozzák a bőr hiperreaktivitását és a szennyeződések okozta gyulladást (neurogén és kiváltott gyulladás). A fukóz polimer azonnali és hosszú távú hatást fejt ki a krónikus gyulladás (neurogén gyulladás) megelőzésére.

A Sensibio Defensive szérum segít lelassítani a korai öregedést.

Face Arc
Neck Nyak

Alkalmazd reggel és este arcodon, nyakadon és dekoltázsodon, miután alaposan megtisztítottad bőröd valamely Sensibio termékkel.

  • Lépés 1 Tisztítsd meg bőröd valamely Sensibio termékkel.
  • Lépés 2 Gyengéden masszírozd a bőrödbe, amíg fel nem szívódik.
  • Lépés 3 Alkalmazd a Sensibio Defensive vagy Defensive rich krémet.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az érzékeny bőr mások számára ártalmatlan ingerekre túlzott reakcióval válaszol, melynek hatására a bőr kellemetlen tüneteket és érzeteket mutat. Egyes környezeti hatások (meleg, hideg, szennyezés, UV-sugarak, stressz, smink, nem megfelelő kozmetikumok stb.) súlyosbíthatják az érzékeny bőr reakcióképességét. 

Amikor ez a jelenség krónikussá válik, ezek az irritáló faktorok gyengítik védekezőképességét és gyulladást váltanak ki, ami hozzájárul korai öregedéséhez, az úgynevezett „inflamm’ageing”-hez.  Idővel a bőr kiszárad és elveszíti ragyogását.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Nyugtat:
A bőr komfortérzete javul: 94% (1)
A diszkomfortérzet intenzitása: -82% 3 perc alatt (2)

Hidratál: (3)
24 órás hidratáló hatás
A bőr ragyogóbb: 81% (1)

Források megtekintése

Nyugtat: (4)

A bőr nyugodtabb: 96%

Megerősít: (4)

A bőr ellenállóbb a külső környezeti faktorokkal szemben: 83%

Kisimít: (4)

A ráncok és a finom vonalak csökkennek: 84%

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Az érzékeny bőr lehet természetes vagy kiválthatják külső irritáló faktorok. Ez a technológia az érzékenységet kiváltó okokra hat és megnyugtatja a bőrt, véd az oxidatív stressztől és megerősíti a barrier funkciót a mindennapi irritáló tényezőkkel szemben.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com