Sensibio Defensive Serum

Hosszan tartó nyugtató hatású, hidratáló koncentrátum, mely hatékony a külső irritáló faktorok által kiváltott inflamm'ageing ellen.

Szérum

Érzékeny és érzékennyé vált bőr

Defensive Technológia

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

A bőr védett a külső irritáló faktorokkal szemben: 90% (1)

  • A korai bőröregedés okaira hat

•Azonnal és tartósan megnyugtatja a bőrt
•Véd a szabadgyökök ellen (antioxidáns hatás)
•Erősíti a bőr védőrétegét

  • A korai bőröregedés következményeire hat

•Csökkenti a ráncokat, finom vonalakat
•Visszaállítja a bőr ragyogását
• 24 órán át hidratál

  • Javítja az érzékeny bőrrel élők életminőségét

Könnyű textúra, ami gyorsan felszívódik. Nagyon jó tolerancia. Illatanyagot nem tartalmaz.


Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt.

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Az érzékeny és érzékennyé vált bőrre adott ökobiológiai válaszként a fukóz polimerrel kiegészült Defensive technológia képessé teszi a bőrt arra, hogy megvédje magát az Inflamm’ageing jelenségével szemben.

Az érzékeny bőr és a korai öregedés kiváltó okaira hat, és korlátozza a következményeket azáltal, hogy megállítja az ördögi kört, amely a bőrérzékenység súlyosbodásáért és a bőr öregedésért felelős.

- Védő hatás: a karnozin és az E-vitamin erőteljes antioxidáns hatást fejtenek ki, hogy megvédjék a bőrt az külső környezeti irritáló faktrorokkal szemben.

- Erősítő hatás: a tetrapeptid-10 az epidermisz hatékony helyreállításában vesz részt. A barrier funkció megerősítésével javítja a bőr ellenállóképességét.

- Kettős nyugtató hatás: a vöröszsálya polifenoljai korlátozzák a bőr hiperreaktivitását és a szennyeződések okozta gyulladást (neurogén és kiváltott gyulladás). A fukóz polimer azonnali és hosszú távú hatást fejt ki a krónikus gyulladás (neurogén gyulladás) megelőzésére.

A Sensibio Defensive szérum segít lelassítani a korai öregedést.

Face Arc
Neck Nyak

Alkalmazd reggel és este arcodon, nyakadon és dekoltázsodon, miután alaposan megtisztítottad bőröd valamely Sensibio termékkel.

  • Lépés 1 Tisztítsd meg bőröd valamely Sensibio termékkel.
  • Lépés 2 Gyengéden masszírozd a bőrödbe, amíg fel nem szívódik.
  • Lépés 3 Alkalmazd a Sensibio Defensive vagy Defensive rich krémet.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az érzékeny bőr mások számára ártalmatlan ingerekre túlzott reakcióval válaszol, melynek hatására a bőr kellemetlen tüneteket és érzeteket mutat. Egyes környezeti hatások (meleg, hideg, szennyezés, UV-sugarak, stressz, smink, nem megfelelő kozmetikumok stb.) súlyosbíthatják az érzékeny bőr reakcióképességét. 

Amikor ez a jelenség krónikussá válik, ezek az irritáló faktorok gyengítik védekezőképességét és gyulladást váltanak ki, ami hozzájárul korai öregedéséhez, az úgynevezett „inflamm’ageing”-hez.  Idővel a bőr kiszárad és elveszíti ragyogását.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Nyugtat:
A bőr komfortérzete javul: 94% (1)
A diszkomfortérzet intenzitása: -82% 3 perc alatt (2)

Hidratál: (3)
24 órás hidratáló hatás
A bőr ragyogóbb: 81% (1)

Források megtekintése

Nyugtat: (4)

A bőr nyugodtabb: 96%

Megerősít: (4)

A bőr ellenállóbb a külső környezeti faktorokkal szemben: 83%

Kisimít: (4)

A ráncok és a finom vonalak csökkennek: 84%

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Az érzékeny bőr lehet természetes vagy kiválthatják külső irritáló faktorok. Ez a technológia az érzékenységet kiváltó okokra hat és megnyugtatja a bőrt, véd az oxidatív stressztől és megerősíti a barrier funkciót a mindennapi irritáló tényezőkkel szemben.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája