Sébium Serum

Bőrhibák elleni koncentrátum. Láthatóan csökkenti a pattanásokat, bőrhibákat, maradványtüneteket és az öregedés első jeleit.
8 órás hidratáló hatás
Hialuronsavval

Szérum

Aknéra hajlamos bőr

Fluidactiv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Bizonyított hatékonyság 7 nap elteltével a pattanásokon, folton, kitágult pórusokon és felszíni ráncokon. (1)

SEBIUM SERUM

Tökéletlenségek ellen: eltünteti a pattanásokat és a kitágult pórusokat

Maradványtünetekkel szemben: csökkenti a meglévő tüneteket és megakadályozza az újak képződését

Feszesítő hatás: kisimítja az öregedés első jeleit

Magas tolerancia

8 órás hidratáló hatás

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Az ökobiológia által vezérelve a Bioderma kutatólaboratóriuma megalkotta a Sébium szérumot, ami egyszerre hatékony a bőrhibákkal és öregedés első jeleivel szemben. 

A megfelelő hatóanyagok (szalicilsav, acetil-glükózamin, hialuronsav) egymást kiegészítve és a FLUIDACTIV technológiával azonnali hatékonysággal bírnak.


- Tökéletlenségek ellen: a szalicilsav hámlasztja a bőrt a felületen, hogy gyorsan csökkentse a pattanásokat, míg a Fluidactiv technológia biológiailag megakadályozza a faggyú oxidációját és ezáltal az új tünetek megjelenését.

- Maradványtünetekkel szemben: a szalicilsav a bőrfelszínen fejti ki megújító hatását, míg az acetil-glükózamin (biomimetikus cukorszármazék, amely természetesen jelen van a bőrben) belülről segíti elő a sejtmegújulást.

- Feszesítő hatás: a biomimetikus hialuronsav hidratálja a bőrfelszínt, míg az acetil-glükózamin fokozza a bőr belső hialuronsav szintézisét, ezáltal tartósan csökkenti a finom ráncokat.

Face Arc

Alkalmazz néhány cseppet reggel és este az arcodon és nyakadon, miután valamely Sébium tisztító termékkel megtisztítottad bőröd. Használd önmagában vagy napi bőrápoló terméked előtt.

  • Lépés 1 Tisztítsd meg bőröd a Sébium H2O micellás vízzel.
  • Lépés 2 Alkalmazd a Sébium szérumot arcodon és nyakadon.
  • Lépés 3 Gyengéden masszírozd a bőrödbe, még be nem szívódik.
  • Lépés 4 Alkalmazd a Sébium Sensitive krémet.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A pattanásos bőr gyakori bőrprobléma, amely mitesszerek és különböző súlyosságú fehér vagy vörös foltok formájában jelentkezik. Acne tarda vagy felnőttkori akne olyan akne, amely felnőttkorban alakul ki vagy nem múlik el a serdülőkor után. A jelenség hátterében olyan külső tényezők állnak, mint a környezetszennyezés, stressz, életmód, de olyan belső tényezők is, mint a hormonszint ingadozása, nem megfelelő diéta stb… A felnőttkori pattanások sokban hasonlítanak a serdülőkori aknéhoz, közös vonás például fokozottabb faggyútermelés, pórusok eltömődése, gyulladás), azonban itt az öregedés első jeleinek (ráncok, finom vonalak, pigmentfoltok) megjelenésével is számolnunk kell.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Bizonyított hatékonyság 7 nap elteltével a pattanásokon, folton, kitágult pórusokon és felszíni ráncokon. (1)

Források megtekintése

Tartós eredmények (28 nap használat után)(2):

-41% bőrhibák

-15% felszíni ráncok

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A faggyú összetételének változása felelős lehet a bőrhibák kialakulásáért. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza a faggyú besűrűsödést, valamint megakadályozza a pórusok eltömődését és minimalizálja a bőrhibák megjelenését.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com
BIODERMA termékfotó, Sebium H2O 500ml, micellás víz aknéra hajlamos bőrre

Lemosást nem igénylő tisztító

Kombinált, zsíros bőr Aknéra hajlamos bőr

Micellás technológia

Sébium H2O

Bőrgyógyászati tisztító micellás víz.
Tisztít és megőrzi a bőr egyensúlyát.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

BIODERMA termékfotó, Sebium Sensitive 30ml, kezelés aknés bőrre

Mindennapi bőrápolás

Aknéra hajlamos bőr Érzékeny és meggyengült aknéra hajlamos bőr

Inflastop™ technológia

Sébium Sensitive

Akne kezelés hatására érzékennyé vált bőrre. Nyugtat, hidratál és eltávolítja a pattanásokat.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik