Sébium Sensitive

Akne kezelés hatására érzékennyé vált bőrre. Nyugtat, hidratál és eltávolítja a pattanásokat.

Mindennapi bőrápolás

Aknéra hajlamos bőr Érzékeny és meggyengült aknéra hajlamos bőr

Inflastop™ technológia

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Nyugtat: -92% bőrfeszülés és -71% kipirosodás.*

SEBIUM SENSITIVE

  • Nyugtat
  • Eltávolítja a pattanásokat és enyhíti a pirosságot
  • Újrahidratálja a bőrt

Kiváló tolerancia - Nem komedogén - Jó sminkalap

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A pattanásos bőr megváltozott szerkezetének köszönhetően dehidratált lehet. A vízhiányos bőr sokkal könnyebben válik érzékennyé a különböző kezelések hatására, ezért a Bioderma kifejlesztette az első bőrápoló krémet a kezelések hatására meggyengült, érzékeny, pattanásos bőrre. A Sébium Sensitive nyugtatja és hidratálja az érzékeny pattanásos bőrt, megszünteti a pattanásokat. Három lépésben hat a bőrérzékenység és a pattanások ellen:

  • Glicerin tartalmának köszönhetően 12 órán keresztül hidratálja a bőrt
  • InflastopTM szabadalom: nyugtatja az irritációt, csillapítja a kipirosodást, keratolitikus hatás nélkül szünteti meg a gyulladt pattanásokat (megelőzve a további bőrirrirációt)
  • SeboRestore Technológia: faggyúreguláló hatása révén visszaállítja az egészséges faggyúösszetételt, megakadályozza az újabb pattanások kialakulását

Naponta egyszer vagy kétszer

  • Lépés 1 Alkalmazd miután megtisztítottad bőröd a Sébium Gel Moussant habzó géllel, vagy Sébium H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel.
  • Lépés 2 Masszírozd gyengéden a bőrödbe amíg be nem szívódik.

Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, fordulj egészségügyi szakemberhez.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az aknéra hajlamos bőr érzékeny és könnyen meggyengülhet. Valójában vízhiányossá válik, és szenved az agresszív pattanáskezelő termékek mellékhatásaitól, legyenek azok kozmetikumok vagy gyógyszerek. Minél több pattanáskezelő terméket használunk, annál valószínűbb, hogy a bőr érzékennyé, gyengévé vagy akár intoleránssá válik. Száraz és irritált területek mellett, még mindig jelen vannak a zsíros foltok és a pattanások. Ezekben az esetekben olyan speciális termékre van szükség az újrahidratálásához, ami nyugtat, miközben kezeli a pattanásokra hajlamos bőr problémáját is.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Hidratál

A bőr hidratált: 89% (3)


Kényelmet biztosít

Komfortérzet: 89% (3)

Rugalmasság: 78% (3) "

Források megtekintése

Használat önmagában

Több mint 12 órán át hidratál (1)

A bőr egész nap nyugodt: 89% (3)

- 71%-kal csökken a bőrpír 28 nap után (2)

- 92%-kal csökken a bőrfeszülés 28 nap után (2)


Helyileg alkalmazott akne ellenes kezeléssel együtt alkalmazva 56 nap után (4)

- 54% pattanások

- 94% bőrszárazság

- 74% bőrpír

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Az aknéra hajlamos bőr különösen érzékeny lehet, különösen akkor, ha bizonyos gyógyszeres kezeléseket alkalmaznak. Ez a technológia enyhíti a bőrpírt és a diszkomfortérzetet.

A faggyú összetételének változása bőrhibák kialakulásához vezethet. Ez a technológia* elősegíti a faggyú minőségének helyreállítását. * SeboRestore technológia [Fluidactiv szabadalom - Bakuchiol].

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com

BIODERMA termékfotó, Sebium H2O 500ml, micellás víz aknéra hajlamos bőrre

Lemosást nem igénylő tisztító

Kombinált, zsíros bőr Aknéra hajlamos bőr

Micellás technológia

Sébium H2O

Bőrgyógyászati tisztító micellás víz.
Tisztít és megőrzi a bőr egyensúlyát.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

BIODERMA termékfotó, Sebium Gel moussant 500ml, habzó gél zsíros bőrre

Lemosást igénylő tisztító

Kombinált, zsíros bőr

D.A.F. szabadalom

Sébium Gel moussant

Gyengéden tisztító gél, amely gátolja a kifényesedést és a bőrproblémák kialakulását.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Lemosást igénylő tisztító

Zsíros, aknéra hajlamos bőr

D.A.F. szabadalom

Sébium Gel moussant actif

Hámlasztó hatású, tisztító, habzó gél

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik