Sébium Sensitive

Akne kezelés hatására érzékennyé vált bőrre. Nyugtat, hidratál és eltávolítja a pattanásokat.

Mindennapi bőrápolás

Aknéra hajlamos bőr Érzékeny és meggyengült aknéra hajlamos bőr

Inflastop™ technológia

Kinek ajánlott?

Fenőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Nyugtat: -92% bőrfeszülés és -71% kipirosodás.*

 • Nyugtat
 • Eltávolítja a pattanásokat és enyhíti a pirosságot
 • Újrahidratálja a bőrt
 • Kiváló tolerancia - Nem komedogén - Jó sminkalap
  Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Bioderma termék a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartásával egészségének megőrzése érdekében

  A pattanásos bőr megváltozott szerkezetének köszönhetően dehidratált lesz. A vízhiányos bőr sokkal könnyebben válik érzékennyé a különböző kezelések hatására, ezért a Bioderma kifejlesztette az első bőrápoló krémet a kezelések hatására meggyengült, érzékeny, pattanásos bőrre.
  A Sébium Sensitive nyugtatja és hidratálja az érzékeny pattanásos bőrt, megszünteti a pattanásokat. Három lépésben hat a bőrérzékenység és a pattanások ellen:
  - Glicerin tartalmának köszönhetően 12 órán keresztül hidratálja a bőrt.
  - InflastopTM szabadalom: nyugtatja az irritációt, csillapítja a kipirosodást, keratolitikus hatás nélkül szünteti meg a gyulladt pattanásokat (megelőzve a további bőrirrirációt)
  - SeboRestore Technológia: sebo-reguláló hatása révén visszaállítja az egészséges faggyúösszetételt, megakadályozza az újabb pattanások kialakulását

  Face Arc

  Naponta egyszer vagy kétszer reggel és / vagy este.

  • Lépés 1 Alkalmazd miután megtisztítottaddd bőröd a Sébium Gel Moussant habzó géllel, vagy Sébium H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel.
  • Lépés 2 Masszírozd gyengéden a bőrödbe amíg be nem szívódik.

  Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, fordulj egészségügyi szakemberhez.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  Az aknéra hajlamos bőr érzékeny és könnyen meggyengülhet. Valójában vízhiányossá válik, és szenved az agresszív pattanáskezelő termékek mellékhatásaitól, legyenek azok kozmetikumok vagy gyógyszerek.

  Minél több pattanáskezelő terméket használunk, annál valószínűbb, hogy a bőr érzékennyé, gyengévé vagy akár intoleránssá válik. Száraz és irritált területek mellett, még mindig jelen vannak a zsíros foltok és a pattanások.

  Ezekben az esetekben olyan speciális termékre van szükség az újrahidratálásához, ami nyugtat, miközben kezeli a pattanásokra hajlamos bőr problémáját is.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Hidratál
  A bőr hidratált: 89% (3)

  Kényelmet biztosít
  Komfortérzet: 89% (3)
  Rugalmasság: 78% (3) "

  Források megtekintése

  Használat önmagában
  Több mint 12 órán át hidratál (1)
  A bőr egész nap nyugodt: 89% (3)
  - 71% - kal csökken a bőrpír 28 nap után (2)
  - 92% - kal csökken a bőrfeszülés 28 nap után (2)

  Helyileg alkalmazott akne ellenes kezeléssel együtt alkalmazva 56 nap után (4)
  - 54% pattanáosk
  - 94% bőrszárazság
  - 74% bőrpír

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Az aknéra hajlamos bőr különösen érzékeny lehet, különösen akkor, ha bizonyos gyógyszeres kezeléseket alkalmaznak. Ez a technológia enyhíti a bőrpírt és a diszkomfortérzetet. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A faggyú összetételének változása bőrhibák kialakulásához vezethet. Ez a technológia* elősegíti a faggyú minőségének helyreállítását. * SeboRestore technológia [Fluidactiv szabadalom - Bakuchiol]. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája
  Bioderma termék értsd meg a termékösszetevőket és a szabadalmakat