Sébium Gel moussant

Gyengéden tisztító gél, amely gátolja a kifényesedést és a bőrproblémák kialakulását.

Lemosást igénylő tisztító

Kombinált, zsíros bőr

D.A.F. szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Könnyű, gyengéd tisztító gél.

Tiszta és kellemes bőr érzet: 100%. (1)

  • Gyengéden tisztít
  • Szabályozza a faggyútermelést
  • Megakadályozza a pórusok eltömődését
  • Kiváló bőr- és szemtoleranciát garantál

Illatosított - Nem komedogén - Nem szárít - Szappant nem tartalmaz

Források megtekintése
Értékesítőhelyek

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Sébium Moussant habzó gél kíméletesen tisztít, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt: meggátolja a bőrhibák kialakulását a Fluidactiv® faggyúkorrigáló komplexnek köszönhetően, amely biológiailag szabályozza a faggyú minőségét.

Mivel tisztító hatóanyagokban (cink-glükonát, réz-szulfát) gazdag, a Sébium Moussant habzó gél megtisztítja a bőrt és normalizálja a faggyútermelést. Rendkívül gyengéd, szappant nem tartalmazó formulája tiszteletben tartja a bőr egyensúlyát: fenntartja a fiziológiás pH-értékét. A szabadalmaztatott természetes komplex megemeli a bőr toleranciaküszöbét.

Body Test
Face Arc

Reggel és/vagy este  minden nap.

  • Lépés 1 Enyhén nedvesített arcra vidd fel.
  • Lépés 2 Habosítsd fel.
  • Lépés 3 Alaposan öblítsd le.
  • Lépés 4 Gyengéden szárítsd meg.
  • Lépés 5 Használható borotválkozáshoz is.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az arctisztítás a bőrápolás legfontosabb lépése. Tekintettel arra, hogy az arc a test legfontosabb része a nők 60% -ának, ezt a lépést nem szabad elhanyagolni. Megszabadítja a bőrt a felhalmozódott szennyeződésektől (faggyú, izzadság, elhalt hámsejtek, baktériumok, kozmetikumok, fényszűrők, smink, por és más egyéb szennyező anyagok), hogy előkészítse a további ápoló termékekhez. Tisztítás nélkül reggel és este, a bőr megfullad: a hidrolipid film már nem játszik védõ szerepet, és a pórusok eltömődnek. Ennek eredményeként bőrproblémák (mitesszerek és pattanások) jelennek meg, az arcbőr durva és egyenetlen lesz. A pattanásokra hajlamos, kombinált vagy zsíros bőr esetén a tisztítás még fontosabb, mivel több faggyú termelődik. A tisztításnak el kell távolítania az összes szennyeződést anélkül, hogy károsítaná a bőrt.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Limitálja a faggyú mennyiségét

68% -os csökkenés használat után (1)

Források megtekintése

Tisztít

Megtisztított bőr: 100% (1)


Bőrproblémák elleni hatékonyság

A pattanások teljes számának 23% -os csökkenése (2)


Limitálja a faggyú mennyiségét

37.5% -os csökkenés 28 nap után (1)

Források megtekintése
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája