Allez au contenu Allez à la navigation

 • Koncepciónk

  Egyedi megközelítés: biológiai utánzás

  A bőr teljes tiszteletben tartásával a BIODERMA olyan termékeket gyárt, amelyek összetevőikkel és hatásukkal a bőr természetes működését utánozzák. Elkészítésükhöz a BIODERMA a legtisztább aktív összetevőket választja, a bőrben természetesen megtalálható molekulákat, a nagyobb tolerancia elérése érdekében. A problémától függően a BIODERMA termékek megőrzik, aktiválják, illetve helyreállítják a bőr természetes folyamatait.

 • Küldetésünk

  Legfontosabb követelmény: a bőrgyógyászati biztonság

  A BIODERMA mindig is egyszerre törekedett a tökéletes hatékonyságra és nagyobb toleranciára, minden bőrfajta és minden probléma esetén. Azért, hogy a BIODERMA biztosítsa a legnagyobb bőrgyógyászati biztonságot, a termékeink csak nagyon kis számú összetevőből és optimálisan adagolt aktív összetevőkből állnak. Az egészségügyi felügyeleti szervek ajánlásait megelőzve a BIODERMA minden bőrgyógyászatilag megkérdőjelezhető összetevőt kihagy a termékeiből. Ezek az alapelvek jelennek meg a termékösszetevőkre vonatkozó alapszabályunkban, amely minden termék fejlesztésénél érvényes, és amelynek kiemelkedő színvonalát tudományos módszerünk garantálja. Ez a kompromisszumot nem ismerő megközelítés magyarázza, hogy miért növelik a bőr tolerancia szintjét és miért csökkentik a bőr érzékenységét a BIODERMA termékei, melyek a DAF (Bőrgyógyászatilag Fejlesztett Formula) szabadalmaztatott természetes formulától válnak még jobbá.

 • A BIODERMA alapszabályok

  A BIODERMA alapszabályok 8 fő alapelvből állnak:

  1. BIOLÓGIAI szabadalom

  Minden egyes BIODERMA termék biológusok és bőrgyógyászok által lett kifejlesztve. Olyan biológiai hatásmódra épülnek, amely a bőrprobléma okait és következményeit célozza, hosszú távú megoldást kínálva.

  2. Bőr TOLERANCIA

  A BIODERMA formulák segítségével a bőr toleranciája javul, környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képessége erősödik, az egyedi, szabadalmaztatott D.A.F. ( Bőrgyógyászatilag  Fejlesztett Formula) formula segítségével.

  3. BŐRGYÓGYÁSZATI BIZTONSÁG

  3 szabály a tökéletes hatékonyságért és a nagyobb tolerancia érdekében:

  • a termékek csak a legszükségesebb összetevőkből készülnek,
  • megfelelő mennyiségű tiszta aktív összetevő kiválasztása,
  • a bőrben természetesen megtalálható molekulák használatával.

   

  4. Tudományosan ELISMERT AKTÍV ÖSSZETEVŐK

  Az összetevők és alkotóelemek a BIODERMA termékekben 2 alapvető kritériumnak felelnek meg: biológiai hatásosság és bőrgyógyászati biztonság.

  5. Nyersanyagok kiválasztása

  A BIODERMA csak olyan összetevőket és anyagokat használ amelyek bőrgyógyászati biztonsága és hatékonysága elismert.

  6. Biztonsági és hatékonysági vizsgálatok

  Minden egyes BIODERMA termék megfelel a  egészségügyi felügyeletek és bőrgyógyász szakmai társaságok legszigorúbb ajánlásainak.

  7. Klinikai vizsgálatok

  Minden BIODERMA termék klinikai vizsgálatokon megy keresztül szakértő bőrgyógyászok, allergológusok és toxikológusok felügyelete alatt. Ezek a vizsgálatok aztán megjelennek tudományos folyóiratokban is.

  8. Teljes nyomonkövethetőség

  A BIODERMA elkötelezetten felügyeli a termékek és azok alkotóelemeinek eredetét, és biztosítja a teljes nyomonkövethetőséget, teljesítve ezzel a kozmetikai iparág elvárásait is.

 • Biológia és bőrgyógyászat

  BIODERMA, bőrgyógyászati laboratórium

  Az 1970-es évek óta a BIODERMA úttörőnek számít, hiszen azáltal, hogy a biológiát a bőrgyógyászat szolgálatába állította, egyedi szakértelemre tett szert. Ez az egyedi tudományos megközelítés elsősorban  a bőr illetve annak természetes működésének ismeretén alapszik, ezek közvetlenül inspirálják a termékek fejlesztését.

 • Modellünk

  Egyedi modell: egészséges bőr

  Minden BIODERMA kutatás az egészséges bőr, a bőrsejtek és azok kiegyensúlyozatlan működésének tanulmányozása körül forog. A bőrnek saját nyelve van és a BIODERMA fáradhatatlanul arra törekszik, hogy azt megértse. A bőr változik és környezeti stressznek van kitéve. Így a betegségek, gyógyszeres kezelések, öregedés és sok más tényező hatással van a bőr egyensúlyára és ezek okozzák, hogy nem mindig működik megfelelően. A BIODERMA megpróbálja a bőr természetes forrásait újra aktiválni, hogy ezzel segítse a bőr ellenálló képességét és helyreállítsa a bőr normál működését, amely az egészséges bőrre jellemző.