Pigmentfoltok a vállakon, a nyakon és az arcon, szabálytalan sötét foltok, amelyek eltakarják az arcot és az állat... A férfiakat és a nőket egyaránt érintheti a hiperpigmentáció problémája. A fő megjelenési formái közé tartozik a melazma, a gyulladás utáni hiperpigmentáció (PIH) és a napfoltok (lentigines solares).

 

Bár nem több, mint esztétikai kellemetlenség, mégis azt kívánod, hogy halványabbak legyenek ezek a foltok. A bőrgyógyászati kezelés az egyik lehetőség, hidrokinon, hámlasztás vagy könnyű kezelések formájában. A kezelés általában rövid és nagyon hatékony lehet, de előfordulhat, hogybőröd  irritálódik és visszaesik korábbi állapotába.  Frusztráltnak érezheted, hogy az eredmények nem felelnek meg a kezelésbe fektetett elvárásaiddal szemben.

 

Alternatív megoldásként dönthetsz úgy is, hogy nem fordulsz bőrgyógyászhoz, és  ehelyett számos kozmetikai kezelést kipróbálsz a hiperpigmentáció kezelésére. Bőröd irritálódhat, és a különféle termékek kipróbálása után a bőrbarrier érzékennyé válhat. Előfordulhat, hogy a sötét foltok intenzitásában sem tapasztalsz változást.

 

Hogyan lehet tehát egyenletes és hosszú távon ragyogó az arcbőröd?

A Bioderma Laboratóriuma bemutatja új termékcsaládját, a Pigmentbio-t, amely tartósan állítja helyre a bőr eredeti ragyogását.

Hosszútávú hatékonyság és magasfokú tolerancia

A Pigmentbio termékcsalád önmagában, monoterápiában is alkalmazható, fő hatóanyagai korlátozzák a melanintermelés folyamatát, miközben minimálisra csökkentik a kiújulás kockázatát. Egész évben ápold hiperpigmentáld bőrödet az elszíneződések csökkentése és a ragyogó arcbőr érdekében.

Az optimális hatékonyság érdekében a Lumireveal ™ Technológia használja a Kligman trió hatásmechanizmusát

A Kligman trió arany standardnak számít a hiperpigmentáció dermatológiai kezelésében. Ezzel foglalkozott a Bioderma Laboratóriuma, annak érdekében hogy maximális hatékonyságot biztosítson a sötét foltok csökkentésében.

A Kligman trióhoz hasonlóan a LumiRevealTM Technológia is a hiperpigmentáció kialakulásáért felelős három biológiai tényezőre hat. Csökkenti a melanin termelését, szabályozza a gyulladást és fokozza az epidermális sejtek megújulását a finomabb és ragyogóbb arcszín érdekében.

A hiperpigmentációs kezelést követően a bőrbarrier súlyosan megváltozhat, így különös törődést igényel, hogy visszatérjen eredeti állapotába. A Pigmentbio készítményekben három alapvető vitamin szerepel, amelyek megerősítik a bőr barrier funkcióját.

 • A C- és E-vitamin erős antioxidáns. Védik a bőrt az oxidatív stressztől és megakadályozzák a bőr öregedését.
 • A PP-vitamin fokozza a sejtek kohézióját. A víz visszatartásával a bőr hidratált lesz, a bőrbarrier pedig erősödik.

A Pigmentbio teljes rutint (nappali és éjszakai ápolást) kínál a hiperpigmentáció kezelésére. Minden termék a hiperpigmentációt és annak kezelését célozza meg.

Fedezd fel a mindennapi pigmentfoltok kezelésének legfontosabb lépéseit.

A speciálisan erre a bőrtípusra kifejlesztett Pigmentbio Habzó krémlemosó olyan hatóanyagok szabadalmaztatott kombinációját tartalmazza, amelyek csökkentik a melanintermelést, fokozzák az arcbőr ragyogását és megújulását.

Használd mindennapi tisztításhoz vagy arcmaszkként a Pigmentbio Habzó krémlemosó terméket amely gyengéden hámlaszt az AHA-savak + hámlasztó mikrogyöngyök segítségével, a sima és egyenletes arcbőr érdekében. A hidratáló összetevők biomimetikus lipidkészítményt is alkotnak, javítva a bőr hidratáltságát. A bőr rugalmassá és a ragyogóvá válik.

pigmentbio range - products

Pigmentbio Daily Care SPF50+

Nem szükséges külön hidratáló krémet és külön fényvédőt egyaránt alkalmaznod. A Pigmentbio Nappali krém SPF50 + termék 8 órán keresztüli hidratáltságot biztosít, valamint védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen. A termékben található LumiRevealTM Technológia csökkenti a melanintermelést.  

Alkalmazd a terméket  minden reggel előzetesen  megtisztított arcra és a nyakra. A termék selymes textúrája azonnal ragyogóvá varázsolja bőrödet. Kiváló sminkalap.

pigmentbio C-concentrate

A nap végén kényeztesd bőröd mélyregeneráló kezeléssel. A szérum erőteljes hiperpigmentációs korrekciót biztosít, míg a regeneráló éjszakai krém kezeli az elszíneződéseket és feszesíti bőrödet.

Az esti kezelés első lépése a Pigmentbio C-Koncentrátum, az intenzív pigmenthalványításért

A BIODERMA által kifejlesztett peeling hatású ápoló, mely halványítja a pigmentfoltokat és ragyogóvá teszi a bőrt. A LUMIREVEAL™ technológia magas AHA/BHA koncentrációval rendelkezik, amely hámlaszt és fokozza a bőr ragyogását. A tiszta, aktív C-vitaminnak köszönhetően halványítja a pigmentfoltokat. Az antioxidáns tulajdonságú E-vitamin védelmet nyújt a korai bőröregedés látható jelei ellen.

picto 1

A friss C-vitamin csomagolási újítása

Élvezd a C-vitamin jótékony hatásait! A speciális tartály megőrzi a C-vitamin frissességét, amelyet magad aktiválhatsz első használatkor: 

 1. A C-vitamin felszabadítása érdekében határozottan nyomd le ütközésig a tartályt, mindkét hüvelykujjaddal.
 2. Csavard le az adagolófejet, majd távolítsd el, és ellenőrizd, hogy a szemcsék feloldódtak-e. Illeszd össze a pipettát az adagolófejjel, majd csavard vissza az üvegre.
 3. A C-vitamin megfelelő oldódása érdekében alaposan rázd fel a készítményt, legalább 10 másodpercig.

 

pigmentbio 2

Bizonyított hatékonyság a pigmentfoltok kezelésében

8 héten át tartó bőrgyógyászati értékelés1, napi egyszeri használattal:

 • 41%-kal csökkentek a pigmentfoltok mérete
 • 87%-kal ragyogóbb arcbőr
 • a bőr textúrája 100%2-ban kisimult

 

1 8 héten át tartó, bőrgyógyászok által értékelt vizsgálat, 21 pigmentfoltos arcbőrű önkéntes bevonásával, a készítmény napi rendszerességű alkalmazását követően.
2 Felhasználói teszt 21 önkéntes nő bevonásával, 28 napon keresztüli használást követően
picto 3

Mikor és hogyan alkalmazd?

Használhatod monoterpáiaként vagy bőrgyógyászati kezeléseket követően. Alkalmazz 5 csepp Pigmentbio C-Koncentrátumot arcodra és nyakadra minden este, egy-három hónapon keresztül.

Befejező lépésként arcbőröd regenerálásához alkalmazd a Pigmentbio Éjszakai regeneráló krémet

A Pigmentbio Éjszakai regeneráló krémben található LUMIREVEALTM Technológia, amelyet bőrgyógyászati kezelések során fejlesztettek ki, csökkenti a melanintermelést, miközben serkenti a sejtek regenerációját és korrigálja a bőrhibákat. A hexapeptid a kollagénszintézis szabályozásában betöltött szerepének köszönhetően biztosítja a bőr megújulását és rugalmasságát.

 

Bőrgyógyászati értékelés1, 8 hét használatot követően:

 • +52% -kal ragyogóbb arcbőr
 • +43% -kal rugalmasabb arcbőr

 

Amíg mélyen alszol, addig a vízben gazdag, friss és könnyed textúrájú Pigmentbio Éjszakai regeneráló krém védőréteget képez bőrödön és optimalizálja az összetevők működését. Kényelmes viseletet nyújt éjszakára.

 

Használd esténként önmagában, vagy a Pigmentbio C-Koncentrátum felvitelét követően.

 

Miután felébredsz arcbőröd ragyogóbb, kisimultabb és rugalmasabb lesz.

pigmentbio sensitive areas

Mi van azokkal a területekkel testeden, amelyek szintén érintettek az elszíneződésben?

Térdek, könyök, nyak, hónalj, ágyék… Idővel a súrlódás, a gyantázás és egyes ruhák viselete elszíneződést okozhat, amelyeket inkább elrejtenél.

A Bioderma Laboratóriuma egyedülálló megoldással állt elő. A Pigmentbio Krém érzékeny területekre termék ragyogóvá és egyenletessé teszi a dörzsölésnek kitett területeket (térd, könyök, nyak, hónalj, comb, ágyék) és a külső intim területeket.

A barna tengeri alga kivonat megnyugtatja a bőrt és segít megelőzni a bőrpír kialakulását. Aktív összetevők szabadalmaztatott kombinációját tartalmazza, amely korlátozza a hiperpigmentáció kialakulásáért felelős biológiai mechanizmusokat, így biztosítva a bőr optimális ragyogását és a hiperpigmentáció megelőzését.

 • 75% -kal egyenletesebb bőr2
 • 80% -kal nyugodtabb bőr2

 

 Kizárólag külső használatra.

1Bőrgyógyászatilag értékelt vizsgálat, 21 pigmentfoltos arcbőrrel rendelkező páciens bevonásával, 8 héten át tartó napi termékhasználatot követően.
24 héten át tartó bőr- és nőgyógyászati felügyelet mellett végzett felhasználói teszt 20 önkéntes bevonásával a készítmény napi rendszerességű alkalmazását követően.