Your Skin - Sensibio

Számunkra a BIODERMA Laboratóriumánál filozófiánk a bőrt tiszteletben tartó higiéniai termékek kifejlesztése. A bőr tiszteletben tartása azt jelenti, hogy számos olyan terméket és megoldást kínálunk számodra, amelyek garantálják a külső agresszorokkal szembeni hatékony tisztítást a bőr természetes védő funkciójának  és hidrolipid filmrétegének tiszteletben tartása mellett. A termékeinkben szisztematikusan alkalmazott nem agresszív, bőrbarát felületaktív anyagoknak köszönhetően teljes mértékben tiszteljük a bőrt.

Your Skin - H20 Sebium

Kombinált, zsíros bőrre

 

Használd a Sébium H2O arc-és sminklemosó micellás vizet, vagy ha a leöblítendő termékeket kedveled jobban, akkor használd arctisztításhoz a Sébium Gel moussant habzó gélt.

Bioderma_sensibio

Érzékeny bőrre

 

Ha bőröd inkább reaktív, allergiás vagy érzékeny a sminkre és egyéb külső agressziókra (mint például a szennyeződésekre), akkor a smink eltávolításához és az arc szennyeződésektől való megtisztításához a Sensibio H2O arc-és sminklemosó micellás vizet alkalmazd.

Ez a micellás víz nyugtatja a bőröd, bármennyire érzékeny is. Tisztításhoz alkalmazhatod a Sensibio Gel moussant habzó gélt is.

Your Skin - Hydrabio H20

Vízhiányos, dehidratált bőrre

 

Dehidratáltság esetén arcbőröd sokkal érzékenyebb, bőröd feszültebb és elveszti ragyogását.

A Hydrabio H2O arc-és sminklemosó micellás víz amellett hogy eltávolítja a sminket és szennyeződéseket, hidratálást is biztosít bőrödnek a benne található egyedülálló Aquagenium® szabadalomnak köszönhetően, amely a bőrben vízcsatornaként funkcionáló aquaporinok stimulálásán keresztül segíti a bőr mélyebb rétegeiben lévő sejteket a kiegyensúlyozott nedvességtartalom kialakítására és megköti a nedvességet a bőr felsőbb rétegeiben.

Your Skin - Atoderm

Száraz, nagyon száraz, irritált, atópiás bőrre

 

Egyedülálló bőrgyógyászatilag szabadalmaztatott formuláinknak köszönhetően minden Atoderm termékünk javítja a bőr hidrolipid filmrétegét, különösen a dehidratált és lipidektől hiányos bőr esetében.

Normál vagy száraz, érzékeny bőr esetén használd az Atoderm Tusfürdőt, amely egy enyhe, szappant nem tartalmazó, bőrbarát tisztító. Zuhanyzáshoz használhatod az Atoderm Krémtusfürdőt is.  

A nagyon száraz, száraz, irritált és / vagy atópiás bőr számára az Atoderm Intensive Gel moussant habzó gélt vagy az Atoderm Olajtusfürdőt ajánljuk a hatékony viszketéscsillapítás érdekében.

Ne feledkezzünk meg a fejbőrről sem…

 

Az érzékenység fokától függően a fejbőrnek és a hajnak speciálisan kialakított termékekre is szüksége lehet a legnagyobb tolerancia érdekében.

A Nodé samponnal a BIODERMA 1977-ben feltalálta az első olyan Non-detergens sampont amely megőrzi és tiszteletben tartja az érzékeny fejbőr védőrétegét.

A Nodé ma már a korpásodás kezelésének dermatológiai referenciája.