ABCDerm Babysquam

Koszmót eltüntető kezelés, amely intenzíven hidratál.

Alkalmi célzott bőrápolás

Gyerekek speciális ápolása

ABCDerm BŐRGYÓGYÁSZATI ELKÖTELEZETTSÉG

Kinek ajánlott?

Babák

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Szülők ajánlásával

A szülők 100%-a hatékonynak találta az ABCDerm Koszmó krémet a koszmó eltávolításában.*

  • Hidratál és kíméletesen távolítja el a koszmót a fejbőrről

Nagyon jó tolerancia - Illatanyagot nem tartalmaz - nem csípi a szemet

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Az ABCDerm Koszmó krémet bőrgyógyászati elkötelezettséggel összhangban fejlesztettük ki, hogy elősegítse a koszmó eltávolítását. Optimális mennyiségű hámképződést szabályozó és aktív hidratáló összetevőinek köszönhetően (mint a shea-vaj és a glicerin) az ABCDerm Koszmó krém hatékonyan tünteti el a koszmót. A babának rövid időn belül tiszta és hosszantartóan hidratált lesz a fejbőre.

Face Arc
Hair and scalp Haj és fejbőr
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Naponta egyszer - a hét minden napján

  • Lépés 1 Használd a hámló bőrfelületen (fejbőr, szemöldök és/vagy fülek mögötti területeken)
  • Lépés 2 Alaposan masszírozd be (a kupak megkönnyíti a felvitelt).
  • Lépés 3 Hagyd hatni 30 percig
  • Lépés 4 Kímélő samponnal, lehetőség szerint ABCDerm termékkel mosd le.

Újszülött kortól, kivéve koraszülött babák esetén. Alkalmazd egészséges bőrfelületen. A termék nem minősül gyógyszernek. Ha a koszmó továbbra is fennáll fordulj egészségügyi szakemberhez. Higiéniai okokból kifolyólag javasoljuk, hogy szorosan zárd le a kupakot használat után.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A koszmót túlzott mennyiségű faggyú okozza. Zsíros megvastagodással, úgynevezett "tejhéj" jellemzi azokat a területeket, ahol több faggyúmirigy található: a fejbőrön, az arcon, az orr és a száj közötti barázdákon, a szemöldök alatti területen és a fülek mögött.

Kialakulásáért felelősek lehetnek a terhesség alatt átadott anyai hormonok a csecsemő számára, amely időnként fokozza a  faggyútermelést.

Gyermekorvosi ellenőrzés alatt tesztelt

Hidratál

Nagyon jól hidratál : +81% 2 órán belül (1)


Források megtekintése

Eltávolítja a koszmót

Koszmó eltávolítása a fejbőrről: 100% (2)


Könnyen lemosható 

Könnyen lemosható samponnal: 100% (2)

Források megtekintése
Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A bőr ökobiológia szakértője, a BIODERMA célja a természetes egyensúly megőrzése és helyreállítása minden bőrtípusban, ideértve a finom bababőrt is. Az ABCDerm termékcsalád két kulcseleme a biztonság és a bőr tiszteletben tartása.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com