ABCDerm Change intensif

Pelenkakiütést kezelő krém.

Alkalmi célzott bőrápolás

Gyerekek speciális ápolása

ABCDerm BŐRGYÓGYÁSZATI ELKÖTELEZETTSÉG

Kinek ajánlott?

Babák

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Szülők ajánlásával

A kipirosodás jenetősen csökkent: 83%.*

  • Enyhíti a kipirosodást.
  • Helyreállítja a bőrfelszínt.
  • A bőrt lélegezni hagyja, miközben védőréteget képez.

Könnyen felvihető, illatanyagot nem tartalmaz, nem ragad. - Kitűnő bőrtolerancia.

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Az ABCDerm Intenzív Popsiápoló krém összetételét az ABCDerm bőrgyógyászati elkötelezettségekkel összhangban fejlesztettük ki speciálisan a babák és kisgyermekek pelenkakiütéses bőrének helyreállítására és nyugtatására.
D-panthenol tartalma azonnal enyhíti a bőrpírt és a kellemetlen diszkomfort érzetet. A hámréteg újjáépülésének felgyorsítása révén segít visszaállítani a bőr természetes védekezőképességét.
A cink-oxidnak és a "vízalapú paszta" formulának köszönhetően hatékony védőréteget képez, amely megtisztítja a bőrfelszínt a székletben található piszokrészecskéktől és enzimektől, valamint védelmet nyújt mindezekkel szemben. A glicerin megakadályozza a hintőporok szárító hatását, és megkönnyíti a krém felvitelét az irritált területekre.

Nappy area Pelenka terület
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Naponta többszöri használatra - a hét minden napján.

  • Lépés 1 Vigyél fel egy vastagabb réteget az ABC Derm Intenzív Popsiápoló krémből minden pelenkacserénél az előzetesen alaposan - valamely ABC Derm tisztítótermékkel - megtiszított és megszárított bőrfelületre.

Újszülött kortól, kivéve koraszülött babák esetén. Alkalmazd egészséges bőrfelületen. A termék nem minősül gyógyszernek. Ha a bőrpír továbbra is fennáll, fordulj egészségügyi szakemberhez. Higiéniai okokból kifolyólag javasoljuk, hogy szorosan zárd le a kupakot használat után.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A csecsemők és kisgyermekek pelenkával fedett területe hajlamos a pelenkakiütés kialakulására, amelyet vörös, irritált bőr jellemez.

Ez nagyon gyakori bőrbetegség csecsemők és a kisgyermekek esetén. A 6–12 hónapos csecsemők kb. 60% -át érinti.

A dermatitisz e formáját kiváltó fő tényezők:

- a pelenkával fedett bőr nedvességgel történő dörzsölése mellett gyakrabban fordul elő a bőrirritáció;

- a vizelet és a széklet jelenléte miatt, megnő a bőr pH értéke, ami ideális környezetet teremt a baktériumok elszaporodásához

A pelenka területén a kipirosodás gyakori, gyakran jóindulatú és könnyen kezelhető, amennyiben olyan ápoló készítményt használunk, ami javítja a bőr állapotát és védőréteget képez, amikor irritáció és bőrpír alakul ki.

Gyermekorvosi ellenőrzés alatt tesztelt

Helyreállítja a bőrfelszínt 

Hatékonyan regenerál (1)


Védi a bőrt

Hatékony bőrvédelem: +66.5% (2)


Nyugtatja a bőrt 

A kipirosodás gyorsan enyhül : 83% (3)


Források megtekintése

Nyugtatja a bőrt 

A kipirosodás tartósan enyhül: 83% (3)


Védőréteget képez a bőrön, miközben hagyja lélegezni azt

A bőr szabad légzése : 96% (3)


Regenerálja a bőrt 

A bőr regenerálódik : 86% (3)


Források megtekintése
Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A bőr ökobiológia szakértője, a BIODERMA célja a természetes egyensúly megőrzése és helyreállítása minden bőrtípusban, ideértve a finom bababőrt is. Az ABCDerm termékcsalád két kulcseleme a biztonság és a bőr tiszteletben tartása.

Összetevők listája