ABCDerm Hydratant

Mindennapos hidratáló krém amely megvédi a babák bőrét a kiszáradástól

Mindennapi bőrápolás

Normál baba és gyermekbőr

Skin barrier therapy™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Gyerekek, Babák

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

8 órán keresztüli hidratáltság.*

 • Hidratálja, lággyá teszi a bőrt, és védi a bőrbarriert.
 • Kitűnő szem- és bőrtolerancia - Nem ragad, a használat utáni azonnali öltözéshez - Könnyű illat
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Az ABCDerm Hidratáló krém összetételét az ABCDerm bőrgyógyászati biztonsági elkötelezettségekkel összhangban fejlesztettük ki, hogy hidratálja, védje és puhává varázsolja a csecsemők és gyermekek érzékeny bőrét:
  - Lipigenium™: A bőr által inspirált lipid komplex azonnal természetes védőréteget képez, és tartósan erősíti a bőr védőrétegét.
  - A tápláló növényi olajok fokozott kényelmet nyújtanak a bőrnek.
  - A glicerin garantálja a bőr kiváló hidratálását.

  Body Test
  Face Arc
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Naponta egyszer vagy kétszer - a hét minden napján.

  • Lépés 1 Használd az ABCDerm Hidratáló krémet az ABCDerm termékcsalád bármely tagjával való előzetes tisztítást követően.
  • Lépés 2 Masszírozd gyengéden a bőrbe amíg be nem szívódik.

  Újszülöttek számára, kivéve koraszülött babák esetén. Alkalmazd egészséges bőrfelületen. A termék nem minősül gyógyszernek. Ha a koszmó továbbra is fennáll fordulj egészségügyi szakemberhez. Higiéniai okokból kifolyólag javasoljuk, hogy szorosan zárd le a kupakot használat után.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A csecsemők finom bőre a születést követő hetekben és hónapokban fejlődik ki, ez idő alatt finom bőrük felnőtt bőrré érik.

  A BIODERMA az ABCderm termékcsalád révén speciális gyermekgyógyászati termékcsaládott fejlesztett ki, amely megvédi, táplálja és tanítja a bababőrt az első napjaitól kezdve, jobban felkészítve a kihívásokra. Hosszútávon.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Hidratál
  A bőr hidratált: 95% (2)

  Véd
  A bőr védett: 100% (2)

  Puhít
  A bőr puha, rugalmas, és komfortérzete javul: 100% (2)

  Források megtekintése

  Hidratál
  8 órán keresztüli hidratáltság (1)

  Véd
  A bőr 24 órán keresztül védett : 90% (2)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Bőrünk felületén természetesen is előfordulnak baktériumok, amelyek szükségesek egyensúlya fenntartásához. Atópiára hajlamos bőr esetén bizonyos baktériumok túlzott elszaporodása súlyosbíthatja annak állapotát. Ez a szabadalmaztatott komplex korlátozza ezen baktériumok megtelepedését.

  A bőr természetes barrier funkcióval rendelkezik, mely védi a környezettől. Száraz, atópiára hajlamos bőr esetén azonban a bőr lipideket és fehérjéket veszít, így védelmező szerepét sem tudja betölteni. Ez a technológia segíti a hatékony barrier (védelmező) funkciót.

  A bőr ökobiológia szakértője, a BIODERMA célja a természetes egyensúly megőrzése és helyreállítása minden bőrtípusban, ideértve a finom bababőrt is. Az ABCDerm termékcsalád két kulcseleme a biztonság és a bőr tiszteletben tartása.

  Összetevők listája