ABCDerm Péri-oral

Megnyugtatja, helyreállítja és megelőzi a szájkörnyéki irritációt.

Alkalmi célzott bőrápolás

Gyerekek speciális ápolása

Amylpriv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Gyerekek, Babák

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Szülők ajánlásával

A bőr nyugodt és regenerálódott: 97%.*

  • Nyugtat, véd, regenerál

Nagyon jó bőrtolerancia.

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Az ABCDerm Szájkörnyék ápolót az ABCDerm bőrgyógyászati elkötelezettségekkel összhangban fejlesztettük ki a babák és kisgyermekek szájkörnyéki irritációjának csillapítására, az érintett irritált bőrfelület nyugtatására, tisztítására. Az AmylprivTM szabadalom hatóanyagai révén aktívan küzd az amiláz enzim ellen, amely egy a nyálban megtalálható, a szájkörnyék bőrének irritációját kiváltó enzim.

- Az enoxolone, panthenol, béta-szitoszterol és allantoin enyhíti az irritációt és a kiütéseket.

- A réz és a cink kombinációja segíti a bőr tisztán tartását.

Face Arc
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Napi 2-3 alkalommal, mindennapos használatra.

  • Lépés 1 Vidd fel az előzetesen megtisztított és alaposan megszárított irritált bőrterületre a száj környékén.
  • Lépés 2 Masszírozd gyengéden a bőrbe amíg be nem szívódik.

Ne alkalmazd sérült bőrfelületen vagy nedvedző sebekre. Ha az irritáció továbbra is fennáll, konzultálj egészségügyi szakemberrel. Ügyelj arra, hogy a baba ne nyelje le. Szembe jutás esetén azonnal öblítsd ki alaposan. Újszülött kortól, kivéve koraszülött babák esetén. Alkalmazd egészséges bőrfelületen. Higiéniai okokból kifolyólag javasoljuk, hogy szorosan zárd le a kupakot használat után. A krém felvitelkor színtelen, a krém színe a természetes réz-szulfátnak köszönhető.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A csecsemők finom bőre a születést követő hetekben és hónapokban fejlődik ki, ez idő alatt finom bőrük felnőtt bőrré érik.


A BIODERMA az ABCderm termékcsalád révén speciális gyermekgyógyászati termékcsaládott fejlesztett ki, amely megvédi, táplálja és tanítja a bababőrt az első napjaitól kezdve, jobban felkészítve a kihívásokra. Hosszútávon.

Gyermekorvosi ellenőrzés alatt tesztelt

Nyugtat

a bőr azonnal megnyugszik : 97%*


Források megtekintése

Nyugtat

A bőr megnyugszik: 97%*

A termék csökkenti a bőrirritációt: 97%*


Véd 

Védi a bőrt a külső irritáló tényezőkkel szemben: 100%*


Regenerál 

A bőr regenerálódik: 97%*

Források megtekintése
Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A nyál amiláz enzimet tartalmaz, ami irritálhatja a száj körüli területet. Ez a szabadalmaztatott komplex gátolja az enzim aktivitását.

A bőr ökobiológia szakértője, a BIODERMA célja a természetes egyensúly megőrzése és helyreállítása minden bőrtípusban, ideértve a finom bababőrt is. Az ABCDerm termékcsalád két kulcseleme a biztonság és a bőr tiszteletben tartása.

Összetevők listája