ABCDerm Péri-oral

Megnyugtatja, helyreállítja és megelőzi a szájkörnyéki irritációt.

Alkalmi célzott bőrápolás

Gyerekek speciális ápolása

Amylpriv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Gyerekek, Babák

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Szülők ajánlásával

A bőr nyugodt és regenerálódott: 97%.*

  • Nyugtat, véd, regenerál

Nagyon jó bőrtolerancia.

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Az ABCDerm Szájkörnyék ápolót az ABCDerm bőrgyógyászati elkötelezettségekkel összhangban fejlesztettük ki a babák és kisgyermekek szájkörnyéki irritációjának csillapítására, az érintett irritált bőrfelület nyugtatására, tisztítására. Az AmylprivTM szabadalom hatóanyagai révén aktívan küzd az amiláz enzim ellen, amely egy a nyálban megtalálható, a szájkörnyék bőrének irritációját kiváltó enzim.

- Az enoxolone, panthenol, béta-szitoszterol és allantoin enyhíti az irritációt és a kiütéseket.

- A réz és a cink kombinációja segíti a bőr tisztán tartását.

Face Arc
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Napi 2-3 alkalommal, mindennapos használatra.

  • Lépés 1 Vidd fel az előzetesen megtisztított és alaposan megszárított irritált bőrterületre a száj környékén.
  • Lépés 2 Masszírozd gyengéden a bőrbe amíg be nem szívódik.

Ne alkalmazd sérült bőrfelületen vagy nedvedző sebekre. Ha az irritáció továbbra is fennáll, konzultálj egészségügyi szakemberrel. Ügyelj arra, hogy a baba ne nyelje le. Szembe jutás esetén azonnal öblítsd ki alaposan. Újszülött kortól, kivéve koraszülött babák esetén. Alkalmazd egészséges bőrfelületen. Higiéniai okokból kifolyólag javasoljuk, hogy szorosan zárd le a kupakot használat után. A krém felvitelkor színtelen, a krém színe a természetes réz-szulfátnak köszönhető.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A csecsemők finom bőre a születést követő hetekben és hónapokban fejlődik ki, ez idő alatt finom bőrük felnőtt bőrré érik.


A BIODERMA az ABCderm termékcsalád révén speciális gyermekgyógyászati termékcsaládott fejlesztett ki, amely megvédi, táplálja és tanítja a bababőrt az első napjaitól kezdve, jobban felkészítve a kihívásokra. Hosszútávon.

Gyermekorvosi ellenőrzés alatt tesztelt

Nyugtat

a bőr azonnal megnyugszik : 97%*


Források megtekintése

Nyugtat

A bőr megnyugszik: 97%*

A termék csökkenti a bőrirritációt: 97%*


Véd 

Védi a bőrt a külső irritáló tényezőkkel szemben: 100%*


Regenerál 

A bőr regenerálódik: 97%*

Források megtekintése
Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A nyál amiláz enzimet tartalmaz, ami irritálhatja a száj körüli területet. Ez a szabadalmaztatott komplex gátolja az enzim aktivitását.

A bőr ökobiológia szakértője, a BIODERMA célja a természetes egyensúly megőrzése és helyreállítása minden bőrtípusban, ideértve a finom bababőrt is. Az ABCDerm termékcsalád két kulcseleme a biztonság és a bőr tiszteletben tartása.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com