Atoderm Huile de douche

Tápláló olajtusfürdő, 24 órás hidratáló hatást és azonnali komfortérzetet biztosít.

Lemosást igénylő tisztító

Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

Skin barrier therapy™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

+26%-kal hidratáltabb a bőr 27 nap elteltével.*

ATODERM HUILE DE DOUCHE

  • Intenzíven hidratál
  • Nyugtatja az irritált bőrt
  • Tisztít, nyugtat és visszaállítja a bőr megfelelő lipidrétegét
  • Kíméletes még a legérzékenyebb bőrrel szemben is
  • Puhítja a bőrt és növeli a komfortérzetét

Nagyon jó bőr- és szemtolerancia - Nem mitesszerképző - Krémes és selymes olaj - Nem zsíros, nem ragad - Szappant nem tartalmaz - Nem csípi a szemet - Enyhén illatosított

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

 Az Atoderm Olajtusfürdő a növényi biolipideknek, PP-vitaminnak és a SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalomnak köszönhetően megnyugtatja a bőrt, valamint védi a külső irritáló faktorokkal szemben.

(1) és (2) A növényi biolipidek* enyhítik a bőrfeszülést és irritációt és erősítik a bőr természetes védekezőképességét azáltal, hogy visszaállítják a hidrolipid-film réteget. A PP-vitamin fokozza a lipidszintézist, ezáltal erősíti a bőrbarriert és csökkenti a transzepidermális vízvesztést. A SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom megelőzi a Staphylococcus aureus baktérium megtelepedését és elszaporodását, valamint az allergének megtelepedését. Biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt. DAF™ komplex tartalma növeli az érzékeny bőr toleranciaszintjét, ezáltal a bőr ellenállóbbá válik.


* Kókuszdió és napraforgó észterek

Face Arc
Body Test
Hands Kézfej

Napi egyszeri vagy kétszeri használat a hét minden napján.

  • Lépés 1 Zuhanyzáshoz és fürdéshez egyaránt! Használd nedves bőrön.
  • Lépés 2 Alaposan öblítsd le!
  • Lépés 3 A még jobb eredmény érdekében, ezután használd valamely Atoderm testápoló terméket!

Amennyiben a bőrszárazság továbbra is fennáll, kérjük fordulj bőrgyógyászhoz. Újszülött kortól, kivéve koraszülött babák esetén.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A száraz, nagyon száraz vagy irritált bőr a bőrbarrier megváltozását eredményezi, mely kiszáradáshoz vezethet, és az irritáló anyagok a sérült bőr felületén könnyebben bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr elveszíti rugalmasságát. A bőrszárazsága különböző tünetekkel jár, a kellemetlen érzettől kezdve a hámláson keresztül az intenzív viszketésig. Az olyan súlyosbító környezeti tényezők, mint például a hideg, a hőmérséklet-változás és a környezet szennyezettsége, naponta támadják a bőrt. A higiéniai készítmény kritikus jelentőségű, ezért alapvető fontosságú, hogy azt a bőr érzékenységéhez igazítsák.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Puhítja a bőrt és növeli komfortérzetét

A terméket kipróbáló alanyok 80%-a úgy gondolja, hogy a bőre azonnal puhább lett és a komfortérzetét is növelte a készítmény használata (1)

Források megtekintése

Rendkívül tápláló

27 napos használat után + 26%-kal növeli a bőr hidratáltságát, ami akár 39% is lehet. A hidratáció 27 nap után 24 órán keresztül fennáll. (2)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Bőrünk felületén természetesen is előfordulnak baktériumok, amelyek szükségesek egyensúlya fenntartásához. Atópiára hajlamos bőr esetén bizonyos baktériumok túlzott elszaporodása súlyosbíthatja annak állapotát. Ez a szabadalmaztatott komplex korlátozza ezen baktériumok megtelepedését.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com