Atoderm Intensive eye

3 az 1-ben megoldás a nagyon száraz, irritált, ekcémás szemhéj és szemkörnyék számára

Mindennapi bőrápolás

Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny szemkörnyék

Skin barrier therapy™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Viszketés érzése : 95%-kal csökken.*

 • Azonnal enyhíti az irritációt, a száraz és viszkető érzést a szemkörnyéken.
 • Csökkenti a bőrszárazságot és nyugtatja a kipirosodást
 • Gyengéd tisztító hatás
 • Hidratálja és táplálja a bőrt
 • Eltávolítja a sminket és szennyeződéseket.
 • Védelmet nyújt
 • A bőr tartósan visszanyeri komfortérzetét és rugalmasságát

Kiváló sminkalap - Illatanyagot nem tartalmaz - Nagyon jó bőr- és szemtolerancia - Alkalmas kontaktlencse viselőknek és érzékeny szem esetén

 • Innovatív és egyszerű rutin, mellyel csökkenteni tudjuk a használt termékek és ezáltal az összetveők számát is. A szemhéjat ezáltal kevesebbszer terheljük.
Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Atoderm Intensive Eye áttörés az ekcémára hajlamos szemhéj kezelésében, mely egyetlen lépésben kombinálja az ápolást, regenerálást és sminkeltávolítást.

1) Nyugtat, az enoxolon gyulladáscsillapító hatásának köszönhetően

2) Regenerálja és újjáépíti a bőrt.Biológiailag stimulálja a lipidek és proteinek (filaggrin) termelődését a Lipigenium™ szabadalom összetevői által, valamint megakadályozza a Staphylococcus aureus baktérium megtelepedését és elszaporodását és az allergének bejutását, ezáltal biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt a SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom révén. Hialuronsav tartalma növeli a bőr nedvességtartalmát, így a bőr hidratáltabbá és feszesebbé válik.

3) Eltávolítja a sminket és szennyeződéseket növényi olaj tartalmának köszönhetően.

A bőr tartósan visszanyeri komfortérzetét és rugalmasságát.

Face Arc
Eyes Szem és szemhéj

Napi egyszeri vagy kétszeri használat; Vidd fel a készítményt az irritált szemhéjra. Reggel ápolóként. Használható sminkeléshez alapként. Esténként ápolóként és / vagy sminkeltávolítóként vattakoronggal. 

Mielőtt a terméket használnánk, minden használat előtt tisztítsuk meg a bőrt a különböző méreganyagoktól és szennyeződésektől, melyek tovább irritálhatják a bőrt. Az Atoderm Intensive Eye a mindennapi bőrrutin részeként garantálja a szemhéj tiszteletét, erősíti azt és elkerüli a jövőbeni fellángolásokat.

 • Lépés 1 NYIROKRENDSZER STIMULÁLÁSA: Ezeket a mozdulatokat javasolt elvégezni mielőtt a készítményt alkalmazná a bőrön.
  Előkészítés
  1. lépés: A nyirokrendszer stimulálása érdekében a szemöldök vonalán haladva 3 ponton 1-1 másodpercig mérj enyhe nyomást.
  2. lépés: Haladj a belső saroktól a külső sarokig egy blot-pad mozgással (vidd fel a 3 ujjad a bőrre, és lassan haladj kifelé az arc külseje felé). Ezután kissé simítsd ki a bőrt a szem külső sarkától a belső sarkáig. Ismételd meg háromszor.
  3. lépés: Végezz végső simítást a szem belső sarkától a külső sarokig, lefelé az arc ovális mentén a nyak aljáig.
 • Lépés 2 NAPI TISZTÍTÁS/SMINKELTÁVOLÍTÁS:
  1- Felvitel: Vidd fel apró mennyiségekben az Atoderm Intensive Eye terméket a felső szemhéjra.
  2- Krém eldolgozása: Oszlasd el a terméket a szemhéj területén lágy körkörös masszírozó mozdulatokkal.
  3- Tisztítás: Amennyiben sminket viselt aznap, Oszlasd el a terméket a szempilla tövektől lefelé haladva egészen a végekig az alapos sminkeltávolítás érdekében.
  4- Vattakorong használata (kizárólag nyugalmi fázisban): Töröld le a sminket egy vattakorong segítségével, a belső sarktól a szemhéjak külső sarkáig és szempilla tövétől kiindulva a végéig.
 • Lépés 3 NAPPALI ÁPOLÓKRÉM
  1- Felvitel: Vigyél fel egy apró rizsszem méretű terméket a szemhéjra, a szem alsó sarkától a felső belső sarokig. A készítményt ne helyezze túl közel a szemhez (kb. 2 cm-re).
  2- Kivezetés: Ezután kissé simitsd kifelé a bőröd a 3 középső 3 ujjával. Ismételje meg háromszor.

Napi egyszeri vagy kétszeri használat

 • Lépés 1 Alkalmazd az irritált szemhéjra és szemkörnyékre!
 • Lépés 2 Gyengéden maszírozd be a bőrödbe, míg be nem szívódik a krém.
 • Lépés 3 Az ekcémás fellángolások esetén használj dermokortikoszteroidot is az ápoló készítmény mellett.

Nem igényel leöblítést. Alkalmazd önmagában vagy dermokortikoszteroid mellé kiegészítőként. Alkalmas kontaktlencse viselőknek és érzékeny szeműeknek is. Külsőleg. Amennyiben a bőr szárazság továbbra is fennáll, kérjük fordulj bőrgyógyászhoz.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A szemkörnyék bőre különösen érzékeny: 3-szor, 4-szer vékonyabb a bőr, mint az arc többi részén, ezért különösen hajlamos az irritációra, amit a bőrszárazsága, viszketés, bőrpír és duzzanat jellemez.

Ezt az érzékeny területet leggyakrabban az alábbi bőrproblémák érintik: atópiás dermatitisz, allergiás vagy irritáló kontakt dermatitis. Az irritációt kiválthatja és / vagy súlyosbíthatja az irritáló szerekkel való közvetlen érintkezés: például a levegőben lévő pollenek, por, vagy akár a kézünkön lévő körömlakk, de akár nikkel, illatanyagok, hajfesték is kiválthatja az irritációt. A nőket érinti a leginkább a szemhéj-irritáció, mivel számos terméket, és ezáltal összetevőt alkalmaznak ezen a területen (smink, ápolás és sminktisztító), amelyek gyengítik a bőrt, és kellemetlen következményekkel járhatnak. A szemhéj-irritáció nagyon zavaró lehet, hiszen mindenki számára látható. Ezért a szemhéjról gondoskodni kell: megfelelő termékeket kell kiválasztani a bőr erősítésére és ezáltal a tünetek megelőzésére, korlátozva a termékek és ezáltal az összetevők alkalmazását ezen a kényes területen.  

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Táplálja a bőrt

Azonnal táplálja a bőrt : 91% (1)


Eltávolítja a sminket

Tiszítja a bőrt: 84% (1)

Eltávolítja a sminket: 80% (1)


Források megtekintése

Nyugtat

Csillapítja a viszketést : -95% (2)

Feszülő bőr érzete : - 92% (2)


Csökkenti a bőr szárazságot:

Szárazság : -89% (2)


Hidratál

A hidratálás 24 óra elteltével is fennáll (3)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Bőrünk felületén természetesen is előfordulnak baktériumok, amelyek szükségesek egyensúlya fenntartásához. Atópiára hajlamos bőr esetén bizonyos baktériumok túlzott elszaporodása súlyosbíthatja annak állapotát. Ez a szabadalmaztatott komplex korlátozza ezen baktériumok megtelepedését.

A bőr természetes barrier funkcióval rendelkezik, mely védi a környezettől. Száraz, atópiára hajlamos bőr esetén azonban a bőr lipideket és fehérjéket veszít, így védelmező szerepét sem tudja betölteni. Ez a technológia segíti a hatékony barrier (védelmező) funkciót.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com