Atoderm Intensive eye

3 az 1-ben megoldás a nagyon száraz, irritált, ekcémás szemhéj és szemkörnyék számára

Mindennapi bőrápolás

Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny szemkörnyék

Skin barrier therapy™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Viszketés érzése : 95%-kal csökken.*

 • Azonnal enyhíti az irritációt, a száraz és viszkető érzést a szemkörnyéken.
 • Csökkenti a bőr szárazságot és nyugtatja a kipirosodást
 • Gyengéd tisztító hatás
 • Hidratálja és táplálja a bőrt
 • Eltávolítja a sminket és szennyeződéseket.
 • Védelmet nyújt
 • A bőr tartósan visszanyeri komfortérzetét és rugalmasságát
 • Kiváló sminkalap - Illatanyagot nem tartalmaz - Kitűnő bőr- és szemtolerancia- Alkalmas kontaktlencse viselőknek
 • és érzékeny szem esetén
 • Innovatív és egyszerű rutin, mellyel csökkenteni tudjuk a használt termékek és ezáltal az összetveők számát is. A szemhéjat ezáltal kevesebbszer terheljük.
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Atoderm Intensive Eye áttörés az ekcémára hajlamos szemhéj kezelésében, mely egyetlen lépésben kombinálja az ápolást, regenerálást és sminkeltávolítást.
  1) Nyugtat, az enoxolon gyulladáscsillapító hatásának köszönhetően
  2) Regenerálja és újjáépíti a bőrt.Biológiailag stimulálja a lipidek és proteinek (filaggrin) termelődését a Lipigenium™ szabadalom összetevői által, valamint megakadályozza a Staphylococcus aureus baktérium megtelepedését és elszaporodását és az allergének bejutását, ezáltal biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt
  A SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom révén. Hialuronsav tartalma növeli a bőr nedvességtartalmát, így a bőr hidratáltabbá és feszesebbé válik.
  3)Eltávolítja a sminket és szennyeződéseket ásványi-, napraforgó-, repceolaj tartalmának köszönhetően.
  A bőr tartósan visszanyeri komfortérzetét és rugalmasságát.

  Face Arc
  Eyes Szem és szemhéj
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Napi egyszeri vagy kétszeri használat; Vidd fel a készítményt az irritált szemhéjra. Reggel ápolóként. Használható sminkeléshez alapként. Esténként ápolóként és / vagy sminkeltávolítóként pamutbetéttel. Fellángolási időszakokban kerüld a sminkelést. KÜLÖNLEGES HASZNÁLAT AZ ATODERM INTENSIVE EYE TERMÉKHEZ: Teljesen innovatív mind a 3 az 1-ben működésében, mind fellángolások során és remisszió során történő alkalmazásban, az Atoderm Intensive eye egy új módszert mutat be a használatra. Kifejezetten erre a tisztító- és ápolókészülékre fejlesztett új megközelítés pontosan megfelel a szemhéj-irritációtól szenvedő emberek elvárásainak: egyetlen termék sokféle felhasználásra, elkerülve, hogy túl sok súrlódás érje a bőrt. Az Atoderm Intensive eye használható: ápolószerként a bőr nyugtatására és helyreállítására, és / vagy tisztító / sminkeltávolítóként az összes szennyeződés óvatos eltávolítására. Mielőtt a terméket használnánk, minden használat előtt tisztítsuk meg a bőrt a különböző méreganyagoktól és szennyeződésektől, melyek tovább irritálhatják a bőrt. Az Atoderm Intensive Eye a mindennapi bőrrutin részeként garantálja a szemhéj tiszteletét, erősíti azt és elkerüli a jövőbeni fellángolásokat.

  • Lépés 1 NYIROKRENDSZER STIMULÁLÁSA: Ezeket a mozdulatokat javasolt elvégezni mielőtt a készítményt alkalmazná a bőrön.
   Előkészítés
   1. lépés: A nyirokrendszer stimulálása érdekében a szemöldök vonalán haladva 3 ponton 1-1 másodpercig mérj enyhe nyomást.
   2. lépés: Haladj a belső saroktól a külső sarokig egy blot-pad mozgással (vidd fel a 3 ujjad a bőrre, és lassan haladj kifelé az arc külseje felé). Ezután kissé simítsd ki a bőrt a szem külső sarkától a belső sarkáig. Ismételd meg háromszor.
   3. lépés: Végezz végső simítást a szem belső sarkától a külső sarokig, lefelé az arc ovális mentén a nyak aljáig.

  • Lépés 2 NAPI TISZTÍTÁS/SMINKELTÁVOLÍTÁS:
   1- Felvitel: Vidd fel apró mennyiségekben az Atoderm Intensive Eye terméket a felső szemhéjra.
   2- Krém eldolgozása: Oszlasd el a terméket a szemhéj területén lágy körkörös masszírozó mozdulatokkal.
   3- Tisztítás: Amennyiben sminket viselt aznap, Oszlasd el a terméket a szempilla tövektől lefelé haladva egészen a végekig az alapos sminkeltávolítás érdekében.
   4- Vattakorong használata (kizárólag nyugalmi fázisban): Töröld le a sminket egy vattakorong segítségével, a belső sarktól a szemhéjak külső sarkáig és szempilla tövétől kiindulva a végéig.
  • Lépés 3 NAPPALI ÁPOLÓKRÉM
   1- Felvitel: Vigyél fel egy apró rizsszem méretű terméket a szemhéjra, a szem alsó sarkától a felső belső sarokig. A készítményt ne helyezze túl közel a szemhez (kb. 2 cm-re).
   2- Kivezetés: Ezután kissé simitsd kifelé a bőröd a 3 középső 3 ujjával. Ismételje meg háromszor.

  Napi egyszeri vagy kétszeri használat

  • Lépés 1 Alkalmazd az irritált szemhéjra és szemkörnyékre!
  • Lépés 2 Gyengéden maszírozd be a bőrödbe, míg be nem szívódik a krém.
  • Lépés 3 Az ekcémás fellángolások esetén használj dermokortikoszteroidot is az ápoló készítmény mellett.

  Nem igényel leöblítést. Alkalmazd önmagában vagy dermokortikoszteroid mellé kiegészítőként. Alkalmas kontaktlencse viselőknek és érzékeny szeműeknek is. Külsőleg. Amennyiben a bőr szárazság továbbra is fennáll, kérjük fordulj bőrgyógyászhoz.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A szemkörnyék bőre különösen érzékeny: 3-szor, 4-szer vékonyabb a bőr, mint az arc többi részén, ezért különösen hajlamos az irritációra, amit a bőr szárazsága, viszketés, bőrpír és duzzanat jellemez.
  Elsősorban a 3 fő szemhéj-rendellenesség egyikével kapcsolatos: atópiás dermatitisz, allergiás vagy irritáló kontakt dermatitis. Ezt az irritációt kiválthatja és / vagy súlyosbíthatja: közvetlen érintkezés irritáló szerekkel. Például a levegővel való érintkezés: pollen, por, érintkezés a kezekben lévő elemekkel: körömlakk, nikkel, illatanyag, hajfesték is kiválthatja az irritációt. A nőket érinti a leginkább a szemhéj-irritáció, mivel számos terméket, és ezért összetevőket alkalmaznak ezen a területen (smink, ápolás és sminktisztító). Így sok súrlódást okoznak a bőrnek, amelyek gyengítik a bőrt, és kellemetlen következményekkel járhatnak. A szemhéj-irritáció nagyon zavaró az általa keltett kellemetlenség és az általa létrehozott esztétikai komplex miatt. Ezért a szemhéjról gondoskodni kell: megfelelő termékeket kell kiválasztani a bőr erősítésére és ezáltal a visszatérések megelőzésére, korlátozva a termékek és ezáltal az összetevők alkalmazását ezen a kényes területen.

  Klinikailag bizonyított hatékonyság

  Táplálja a bőrt
  Azonnal táplálja a bőrt : 91% (1)

  Eltávolítja a sminket
  Tiszítja a bőrt: 84% (1)
  Eltávolítja a sminket: 80% (1)

  Források megtekintése

  Nyugtat
  Csillapítja a viszketést : -95% (2)
  Feszülő bőr érzete : - 92% (2)

  Csökkenti a bőr szárazságot:
  Szárazság : -89% (2)

  Hidratál
  A hidratálás 24 óra elteltével is fennáll (3)

  Források megtekintése

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Bőrünk felületén természetesen is előfordulnak baktériumok. Atópiára hajlamos bőr esetén bizonyos baktériumok túlzott szintje súlyosbíthatja annak állapotát. Ez a szabadalmaztatott komplex korlátozza ezen baktériumok adhézióját. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A bőr természetes barrier funkcióval rendelkezik, mely védi a környezettől. Száraz, atópiára hajlamos bőr esetén nélkülözi a szükséges lipideket és fehérjéket a védő funkció nem tölti be szerepét. Ez a technológia segíti a hatékony barrier funkciót. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája
  Bioderma termék értsd meg a termékösszetevőket és a szabadalmakat