Atoderm Nutritive

Tápláló és nyugtató arckrém az érzékeny és kiszáradt arcbőr regenerálására

Mindennapi bőrápolás

Száraz, nagyon száraz, érzékeny bőr

D.A.F. szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

2 órával a használatot követően 95%-kal hidratáltabb a bőr.*

  • Táplálja és hidratálja a bőrt
  • Védelmet nyújt a bőrnek
  • Lággyá és rugalmassá teszi a bőrt

Nagyon jó bőrtolerancia - Nem mitesszerképző - Gazdag és selymes textúra - Jó sminkalap - Illatanyagot nem tartalmaz

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Az erőteljes táplálást biztosító Atoderm Nutritive krém két természetes hatóanyagot (shea- és avokádókivonatokat) tartalmaz, amelyek tápláló, helyreállító és nyugtató hatásukról ismertek, valamint hidratál.

Face Arc
Neck Nyak
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Mindennapi használat reggel és / vagy este

  • Lépés 1 Alkalmazd az arc teljes felületére és a nyakra, miután megtiszítottad bőröd az Atoderm tisztító termékek egyikével.
  • Lépés 2 Nagyon jó sminkalap

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A száraz bőrnek hiányos vízben és lipidekben és hidrolipid filmrétege is meggyengülhet. Ez a filmréteg védőgátként működik a bőr felületén, és elengedhetetlen a bőr hidratációjának fenntartásához. Megsérülése következtében a bőr kiszárad, durva tapintású lehet.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Hidratálja a bőrt

A bőr hidratált: 95% (2)

Források megtekintése

Hidratálja a bőrt

95,6%-kal hidratáltabb a bőr 2 órával az alkalmazás után. Ez a hatás 8 órán keresztül (+ 60,7%) és 24 órán keresztül (+ 24,1%) (1) is megfigyelhető.


Táplálja a bőrt

A bőr hidratáltabb: 100% (2)


A bőr visszanyeri eredeti rugalmasságát

A bőr rugalmasabbá válik: 100% (2)

Források megtekintése
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com