Hydrabio Perfecteur SPF 30

Bőrgyógyászati ápolás a tökéletes bőrért.

Mindennapi bőrápolás

Vízhiányos, érzékeny bőr Fényvédelem normál, száraz bőrre

Aquagenium™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

A bőr azonnal hidratálttá vált: 95%.*

 • Eltünteti a sötét foltokat és a finom ráncokat
 • Tartósan kisimítja a bőrt és azonnal kivilágosítja az arcszínt = rózsaszínes ragyogás*)
 • Megelőzi a bőr korai öregedését és védelmet biztosít az UV sugarakkal szemben
 • Intenzíven és tartósan hidratál
 • Kitűnő bőrtoleranciát biztosít-Nem mitesszerképző-Kiváló smikalap
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A Hydrabio Perfecteur SPF30 a szabadalmaztatott Aquagenium™ komplexnek köszönhetően azonnali és tartós, intenzív hidratálást eredményez. Ösztönzi az akvaporinok és a vízcsatornák képződését a bőrben, és megtartja az bőr egyensúlyához szükséges vizet. Az epidermisz szerkezete által ihletett emulziónak köszönhetően az Aquagenium™ szabadalom hatóanyagai mélyen és célzottabban hatnak a bőrben, így az visszanyeri természetes hidratáló képességét. Az UVA/UVB szűrőnek köszönhetően magas védelmet nyújt az UV sugarak káros hatásai ellen, és megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Bőregységesítő púder gyöngyökkel való formulája kiegyenlíti a sötét foltokat és a finom ráncokat, ezáltal a bőr napról napra ragyogóbb lesz. Finom és bársonyos textúrája simává, teltebbé, ragyogóbbá és élénkebbé varázsolja a bőrt. Tökéletes bőrképet biztosít azoknak a nőknek, akik ritkán vagy egyáltalán nem használnak sminket.

  Face Arc
  Neck Nyak
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Reggel

  • Lépés 1 Vidd fel a Hydrabio Perfecteur SPF 30 terméket tisztítás és tonizálás után az arcodra és a nyakadra.
  • Lépés 2 Gyengéden masszírozd bőrödbe amíg beszívódik.

  Kerüld a szemkörnyéket. Az allergiára hajlamos embereknek előzetes ellenőrzést kell végezni az alkarjukon.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  Az arcbőr minden egyes nap veszít víztartalmából. A napi vízvesztés világszerte minden férfit és nőt, életkortól vagy bőrtípustól függetlenül érint. A bőr egy intelligens és dinamikus ökoszisztéma, mely folyamatos kölcsönhatásban van környezetével. A bőr normál körülmények között természetes módon dehidrálódik. Azonban néhány külső tényező, mint például a szennyeződések, UV-sugarak, dohányzás, alkohol fogyasztás, fáradtság, stressz vagy éghajlatváltozás növelheti a bőr kiszáradásának veszélyét a természetes mechanizmus megváltoztatásával. A bőr önmaga nem képes a dehidratált területek regenerálására. Amikor bőrünk dehidratálttá válik az epidermisz sérül, berepedezik és kellemetlen feszülő érzés jelentkezik. Ennek következtében az arcunk fakóvá és fénytelenné válik.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Intenzív hidratáló hatás
  A termék használatát követően a bőr hidratáltabb: 95% (1)

  Világosítja az arcszínt
  A termék alkalmazását követően a bőrszín világosabb, a bőr ragyogóbb: 75% (1)

  Lágy fókuszhatás
  Jelentős eredmények: kisimítja a bőrt, visszaadja természetes színét üdévé és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt.

  Források megtekintése

  Intenzív hidratáló hatás
  A termék 7 napos alkalmazását követően a bőr tartósan hidratált: 90% (1)
  Kellemes érzés a bőrön: 81% (3)

  Világosítja az arcszínt
  A termék 7 napos alkalmazását követően a bőr sokkal egységesebb és ragyogóbb: 75% (1)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  A víz és a lipidek a bőr nélkülözhetetlen alkotóelemei, lehetővé teszik, hogy a bőr hidratált maradjon. Az arányok eltolódása esetén a bőr vízhiányossá válik és funkciói nem működnek teljeskörűen. Ez a szabadalmaztatott komplex serkenti a bőrben lévő lipidek szintézisét és az aquaporinok expresszióját. Ezen „vízcsatornák”, amelyek a bőrben természetesen megtalálhatók, szállítják a vizet az epidermális sejtekbe.

  A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

  Összetevők listája