Nodé G Shampooing

Tisztító sampon zsírosodásra hajlamos hajra. Könnyűvé és simává varázsolja a hajat.

Lemosást igénylő tisztító

Zsírosodásra hajlamos bőr

D.A.F. szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

A haj zsírosodásának megjelenése csökken: 90%

  • Gyengéden tisztít
  • Szabályozza a faggyútermelést
  • Megtisztítja a fejbőrt
  • Késlelteti a haj zsírosodását

Jó haj- és szemtoleranciát biztosít

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

NOn DEtergens: A Nodé az első detergenseket nem tartalmazó - non detergens - sampon. Gyengéd tisztító alappal rendelkezik, amely kíméletesen tisztít anélkül, hogy megbontaná a fejbőr és a haj természetes egyensúlyát.

Hair and scalp Haj és fejbőr
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Napi használat

  • Lépés 1 Habosítsd fel a fejbőröd gyengéd masszírozásával.
  • Lépés 2 Alaposan öblítsd le.
  • Lépés 3 Amennyiben szükséges, ismételd meg az előző lépéseket.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A zsíros haj könnyen elnehezedik, a fejbőr és a haj tövei fényesek lehetnek. A hajhagymákat túlzott faggyú veszi körbe. Ezt a problémát a fejbőr faggyúmirigyeinek túlzott működése okozza.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Szabályozza a faggyútermelést

A haj zsírosodásának megjelenése csökken: 90%*

A fejbőr kevésbé zsíros: 85%*

A haj kevésbé zsíros: 85%*

Források megtekintése
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com