Photoderm Brume invisible SPF30

Hidratáló és frissítő hatású permet, ami nem igényel elkenést

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr

Cellular protection szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Easy to use Könnyű használat

Bizonyított hatékonyság

Friss textúra a felhasználók 87%-ának*

PHOTODERM BRUME INVISIBLE SPF68

  • Magas UVA/UVB védelmet garantál
  • CELLULÁRIS VÉDELEM: az antioxidáns E-vitaminnak köszönhetően védi a sejteket az oxidatív stressztől
  • 8 órás hidratálás
  • Azonnali frissítő hatást biztosít
  • Könnyen felvihető, akár fejjel lefelé is, nincs szükség dörzsölésre

Arcra és testre - Láthatatlan eredmény - Nem ragad - Nem zsíros - Gyorsan beszívódik - Illatosított - Nagyon jó tolerancia - Nem komedogén - Nedves és száraz bőrön egyaránt alkalmazható - Víz- és izzadságálló

Források megtekintése

Ez a címke garantálja, hogy fényvédő termékeink ártalmatlanok a vízi ökoszisztémára*.

*Korallok, mikroalgák NF ISO 10253, Daphnia OECD 202.

Aquatic Ecosystem logo

 

 

 

 

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Napsütés esetén, bőrünket kétféle UV-sugárzás éri, UVA és UVB-sugárzás, melyek felelőssé tehetőek a következő hatásokért:  
- barnulás vagy leégés
- oxidatív stressz és a bőr immunvédelmének csökkenése, ami olyan látható hatásokhoz vezet, mint a bőröregedés és a bőrrák.Ezen hatások elkerülése és a bőr szűrőkkel való túlterhelése helyett a BIODERMA megalkotta a CELLULAR PROTECTION szabadamat. Az UVA/UVB szűrők hatásának teljessé tétele érdekében megvédi a sejteket az oxidatív stressztől, köszönhetően az E-vitaminnak , amely egy erős antioxidáns.

Body Test
Test és arc

Naponta többször alkalmazd napon tartózkodás esetén. Alkalmazható arcra és testre.

  • Lépés 1 Bőségesen permetezd napozás előtt (kis mennyiségű termék csökkenti a fényvédelem szintjét).
  • Lépés 2 Úszás vagy törölközést követően ismételd meg a termék alkalmazását.
  • Lépés 3 Permetezd a kezedbe mielőtt az arcodon használnád.

Kerüld a textíliákkal való érintkezést. Felnőttek számára. A csecsemőket és kisgyermekeket tartsd távol a naptól. A túlzott napozás károsíthatja az egészséget. Ne tartózkodj túl sokáig a napon.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Nem minden bőrtípus reagál egyformán a napsugárzásra, mert minden egyénnek megvan a saját fényérzékenysége, amelyet a fototípusa jellemez.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Könnyű használat

Könnyen felvihető - 90% (1)

Gyorsan beszívódik - 81%  (1)


Hidratál

8 órás hidratálás (2)


Kellemes textúra

Átlátszó textúra - 97% (1)

Rugalmas bőr és komfortérzet - 94% (1)

Források megtekintése

Megvédi a sejteket az oxidatív stressztől a CELLULAR BIOPROTECTION-nak köszönhetően.

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Annak érdekében, hogy a bőr megvédje magát a napfény okozta sejtkárosodástól, olyan természetes védőmechanizmusokra támaszkodik, amelyek időnként elégtelennek bizonyulhatnak. A sejtszintű védelem blokkolja a szabadgyökök reakcióit, ezáltal védi a sejtmembáronokat. Védi a bőrt a fény általi öregedéstől és erősíti a barrier funkciót.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com