Photoderm Compact MINERAL SPF50+ claire

100% ásványi fényvédelem. Egységesít, könnyű felvitel.

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr Kémiai szűrőkre allergiás bőrre Kombinált, zsíros bőr

SUN ACTIVE DEFENSE

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Easy to use Könnyű használat

Bizonyított hatékonyság

Egyenletes fedés a felhasználók 100%-a szerint*

PHOTODERM COMPACT MINERAL SPF50+ CLAIRE

  • 100% ásványi szűrőknek köszönhetően nagyon magas UVA/UVB védelmet garantál, vas-oxid tartalma pedig véd a látható fény ellen
  • SUN ACTIVE DEFENSE: csúcstechnológiás fényvédelem UVA-sugarak elleni megerősített hatékonysággal
  • Egységes fedést biztosít, állítható fedéssel (az Ön igényeitől függően átlagostól magasig), maszkhatás nélkül
  • 8 órás mattító hatás

Könnyű textúra - Nem zsíros - Nem ragad - Illatanyagot nem tartalmaz - Nagyon jó bőr- és szemtolerancia - Nem komedogén - Víz-, hő- és magas páraálló

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Photoderm Compact MINERAL formulája 100%-ban ásványi szűrőkből áll, és optimális védelmet nyújt az UVA/UVB sugarak és a látható fény ellen. Kiváló toleranciát biztosít az érzékeny és allergiás bőr számára.


A SUN ACTIVE DEFENSE egy csúcstechnológiás, UVA sugarak ellen megerősített napvédelem. Egyesíti az UV-szűrőket és a szabadalmaztatott biológiai védelmet, amely javítja a bőr védekezőképességét, ezáltal hozzájárul hosszú távú egészségéhez.

Face Arc
Neck Nyak

Alkalmazd naponta többször a megfelelő fényvédelem érdekében.

  • Lépés 1 Napozás előtt vidd fel egyenletesen és bőségesen a szivaccsal arcodra és nyakadra (kis mennyiségű termék csökkenti a fényvédelem szintjét).
  • Lépés 2 Használd újra 2 óránként izzadás, úszás vagy törölközés után a védelem megőrzése érdekében.

Felnőttek számára. Alkalmazd egészséges bőrre. A túlzott napozás károsíthatja az egészséget még fényvédelem mellett is.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Nem minden bőrtípus reagál egyformán a napsugárzásra, mert minden egyénnek megvan a saját fényérzékenysége, amelyet a fototípusa jellemez.

Tested under dermatological and ophtalmological control

Elfedi a bőrhibákat

A felhasználók 85%-ánál (1)

Tartós fedés a felhasználók 94%-ánál (1)

93% maszkhatás nélkül (2)


Matt hatás

8 órás mattító hatás (3)

A felhasználók 79%-ánál (1)

Nem szárítja ki a bőrt (93% szerint) (1)


Kompakt formátum

Bárhova magunkkal vihető, a felhasználók 98%-a szerint (1)

Egyszerű felvitel, a felhasználók 100%-a szerint (2)

Források megtekintése

Megőrzi a bőr egészségét

+24% a bőr immunvédelmének védelme (4)

+26% védelem az oxidatív stressz ellen (4)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

SUN ACTIVE DEFENSE : csúcstechnológiás fényvédelem, megerősített UVA védelemmel. Az UV-szűrők a szabadalmaztatott biológiai védelemmel kombinálva erősítik a bőr saját védelmi rendszerét annak érdekében, hogy hosszú távon képes legyen megőrizni a saját egészségét napozás közben is.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com