Photoderm Crème SPF50+ claire

8 órás hidratálás és bőregységesítő fényvédelem könnyű textúrával

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr Napsugárzás után

SUN ACTIVE DEFENSE SZABADALOM

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

SUN ACTIVE DEFENSE

+24% a bőr immunvédelme*

  • Nagyon magas UVA/UVB védelmet garantál
  • SUN ACTIVE DEFENSE: csúcstechnológiás fényvédelem, UVA-sugarak elleni megerősített hatékonysággal
  • 8 órás hidratáló hatás
  • Rugalmassá varázsolja a bőrt és komfortérzetet biztosít
  • Egységesíti a bőrt, ragyogó arcszínt hagyva maga után

Nem ragad - Nem zsíros - Kiváló sminkalap - illatmentes - Nagyon jó bőr- és szemtolerancia - Nem komedogén - Víz-, hő- és magas páraálló

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A SUN ACTIVE DEFENSE egy csúcstechnológiás, UVA sugarak ellen megerősített fényvédelem. Egyesíti az UV-szűrőket és a szabadalmaztatott biológiai védelmet, amely javítja a bőr védekezőképességét, hogy hozzájáruljon egészségének hosszú távú ápolásához a napon.

Face FACE
Neck Nyak

Naponta többször alkalmazd, ha napon tartózkodsz. Használható önmagában vagy sminkalapként. Színtelen változatban is elérhető.

  • Lépés 1 Egyenletesen és vastagon vidd fel a bőrödre mielőtt napra mennél (kis mennyiségű termék használata csökkenti a fényvédelem szintjét).
  • Lépés 2 Úszást és törölközést követően használd újra, hogy fenntartsd a védelmet.

Kerüld a textíliákkal való érintkezést. Felnőttek számára. Egészséges bőrre vidd fel. A túlzott napozás károsíthatja az egészséget még fényvédelem mellett is.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Nem minden bőrtípus reagál egyformán a napsugárzásra, mert minden egyénnek megvan a saját fényérzékenysége, amelyet a fototípusa jellemez.

Tested under dermatological and ophtalmological control

Egységesít

Egységesíti a bőrt - 95% (1)

Ragyogó arcszín- 100% (1)


Kellemes használat

100% - komfortérzet (1)

Források megtekintése

Megőrzi a bőr egészségét

+24% a bőr immunvédelmének védelme (2)

+26% védelem az oxidatív stressz ellen (2)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

SUN ACTIVE DEFENSE : csúcstechnológiás fényvédelem, megerősített UVA védelemmel. Az UV-szűrők a szabadalmaztatott biológiai védelemmel kombinálva erősítik a bőr saját védelmi rendszerét annak érdekében, hogy hosszú távon képes legyen megőrizni a saját egészségét napozás közben is.

Összetevők listája