Photoderm MINERAL Fluide SPF50+

100% fizikai védelem az intoleráns bőr számára.

Speciális fényvédelem

Érzékeny, intoleráns, allergiás bőr Kémiai szűrőkre allergiás bőrre

Cellular protection szabadalom

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (6 hónapos kortól)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Alkalmas a napfényt nem toleráló bőrre a felhasználók 95%-ánál*

  • Nagyon magas UVA/UVB védelmet garantál 100%-os ásványi szűrőkkel
  • CELLULÁRIS VÉDELEM: az antioxidáns E-vitaminnak köszönhetően védi a sejteket az oxidatív stressztől
  • Ultrakönnyű és folyékony textúra, alkalmazáskor színtelen
  • Optimális toleranciát biztosít az intoleráns, napfényre, kémai szűrőkre vagy illatanyagokra allergiás bőr számára. Használatát 6 hónapos kortól javasoljuk.

Nem tartalmaz illatanyagot - Nagyon jó bőr- és szemtolerancia - Nem komedogén - Nagymértékben víz- és izzadságálló

Források megtekintése

Ez a címke garantálja, hogy fényvédő termékeink ártalmatlanok a vízi ökoszisztémára*.

*Korallok, mikroalgák NF ISO 10253, Daphnia OECD 202.

Aquatic Ecosystem logo

 

 

 

 

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Nem minden bőrtípus tolerálja egyformán az UV-szűrőket, egyesek érzékenyen reagálhatnak a kémiai szűrőkre. Ebben az esetben, akár allergiás tünetek is kialakulhatnak, ami vörös foltok formájában jelentkezik.
Azokat a fényvédőket, melyek kizárólag ásványi szűrőket tartalmaznak az érzékeny vagy allergiás bőr is jól tolerálja.

A Photoderm MINERAL Fluide SPF50+ fényvédő megoldás lehet a parfümökre vagy kémiai szűrőkre intoleráns vagy allergiás bőrre, valamint csecsemők bőrére (6 hónapos kor felett):
- 100%-ban ásványi szűrőkből álló formulája optimális védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzás ellen, és kiváló toleranciát biztosít az érzékeny és allergiás bőr számára.
- A CELLULAR PROTECTION kiegészíti az UVA/UVB szűrők hatását, megvédve a sejteket az oxidatív stressztől , köszönhetően az E-vitaminnak , amely egy erős antioxidáns.

Bőrgyógyászati fényvédő, ami folyékony formulájával és könnyű textúrájával könnyen eloszlatható az egyenletes és optimális védelem érdekében.

Body Test
Face Arc

Alkalmazd naponta többször.

  • Lépés 1 A formula aktiválásához ALAPOSAN RÁZD FEL, amíg zörgő hangot nem hallasz.
  • Lépés 2 Vidd fel egyenletesen és alaposan az arcodra és a testedre (kis mennyiségű termék használata csökkenti a napvédelem szintjét).
  • Lépés 3 A védelem fenntartása érdekében izzadás, úszás és törölközés után használd újra.

Kerüld a textíliákkal való érintkezést. Egészséges bőrön használd. A csecsemőket és kisgyermekeket tartsd távol a naptól. Bátorítsa a gyermekeket, hogy napsütésben védőruházatot viseljenek, és a terméket fedetlen területeken használják. A túl erős napsugárzás egészségkárosító lehet még fényvédelem mellett is. Ne tartózkodj túl sokáig a napon.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A kémiai szűrőkre allergiás bőrön vörös foltok jelenhetnek meg, mely viszketéssel párosulhat,

Tested under dermatological and ophtalmological control

Kellemes használni

Komfortérzet - 87% (1)

Nem szárítja ki a bőrt - 100%(1)

Ultrakönnyű és folyékony textúra - 92% (2)


Alkalmas csecsemők számára

Hidratálja a babák bőrét - 100% (3)

Nem irritálja a babák bőrét -83% (3)

Források megtekintése

Hatékony védelem

Teljes védelmet tesz lehetővé - 100% (1)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Annak érdekében, hogy a bőr megvédje magát a napfény okozta sejtkárosodástól, olyan természetes védőmechanizmusokra támaszkodik, amelyek időnként elégtelennek bizonyulhatnak. A sejtszintű védelem blokkolja a szabadgyökök reakcióit, ezáltal védi a sejtmembáronokat. Védi a bőrt a fény általi öregedéstől és erősíti a barrier funkciót.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com