Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

Ásványi fényvédelem a babák érzékeny bőrére, azokra az alkalmakra, amikor a napfény elkerülhetetlen.

Gyermek fényvédelem

A babák finom bőre Atópiás bőrre

SUN BARRIER TECHNOLÓGIA

Kinek ajánlott?

Babák

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Hatékonysága klinikailag igazolt

+28% ANTIOXIDÁNS VÉDELEM

- SUN BARRIER TECHNOLÓGIA: csúcstechnológiás fényvédelem, amely megerősíti a gyermekek napsugárzásnak kitett érzékeny bőrének saját védekezőképessét.  

HÁRMAS VÉDELEM: széles spektrumú védelem a rövid és hosszú UVA sugarak ellen optimalizálva - antioxidáns - bőr barrier

- Könnyű textúra.

- Egyszerűen alkalmazható, gyorsan felszívódik

ELLENÁLLÓ: Víz és nyál


0+ hónapos kortól - Arcra és testre - Nem ragad - Nem zsíros - Nem tartalmaz illatanyagot - Nagyon jó bőr- és szemtolerancia - Atópiára hajlamos bőrre

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Photoderm Pediatrics Mineral SPF50+ a Bioderma bőrbiológiai szakértelmének eredménye.

 A Bioderma haladó kutatása kifejlesztette a SUN BARRIER TECHNOLÓGIÁT: csúcstechnológiás fényvédőnket úgy alakítottuk ki, hogy megvédje a gyermekek napsugárzásnak kitett érzékeny bőrét.

Ez a technológia egyesíti az UV-szűrőket, a bőrben természetesen jelenlévő E-vitamint és a sárgabarackmag olajat, így biomimetikus lipidekkel látja el a bőrt és hármas védelmet biztosít: 

- Széles spektrumú védelem a rövid és hosszú UVA sugarak ellen optimalizálva

- Antioxidáns védelem, ami megóvja a bőr természetes szkvalén tartalékát, az oxidációtól, és megelőzi a hosszú távú károsodást.  

- A bőr természetes védő funkciójának védelme és megerősítése

A Photoderm PEDIATRICS MINERAL SPF50+ 100% ásványi szűrői nagyon magas fényvédelmet biztosítanak, miközben lehetővé teszik a könnyű felvitelt, amely nem hagy fehér nyomot a bőrön.

Erősen védenek, tiszták és biztonságosak a gyermekek bőrére nézve. Lehetővé teszik, hogy formulánk tiszteletben tartsa a vízi ökoszisztémákat, nem okoz toxicitást a korallokon, mikroalgákon és édesvízi planktonokon.

Test és arc

Csak egészséges bőrre. Gyermekek számára 0+ hónapos kortól. 

  • Lépés 1 Alkalmazd egyenletesen, a megfelelő mennyiségben, mielőtt napsugárzásnak tennéd ki bőröd (kis mennyiségű termék használata csökkenti a védelem szintjét).
  • Lépés 2 Úszást és törölközést követően használd újra.
  • Lépés 3 A napnak való kitettség után tisztítsd meg bőröd az Atoderm Olajtusfürdővel, majd alkalmazd az Atoderm Intensive balzsamot.

A csecsemőket és kisgyermekeket tartsd távol a naptól. Bátorítsd gyermeked védőruházat viselésére, és alkalmazd a terméket fedetlen területeken. A túlzott napozás károsíthatja az egészséget. Ne tartózkodj túl sokáig a napon.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Bőrünk születésünktől felnőttkorunkig fejlődik. A csecsemők és a gyermekek bőre különösen érzékeny és kiemelt gondosságot érdemel, ha napsugárzásnak van kitéve. Ezen túl bőrüknek speciális igényeik is vannak: az alacsony antioxidáns-szint és a még érlelődő természetes védő funkció kompenzálása.

A csecsemők bőre különösen a születéskor éretlen, belső erőforrásaik nem teszik lehetővé, hogy bőrük védekezzen a nap ellen: ezért nem ajánlott ezt a törékeny populációt közvetlen napsugárzásnak kitenni.

Ha azonban elkerülhetetlenül és/vagy nem szándékosan napsugárzásnak van kitéve, annak érdekében, hogy ne akadályozza a babák bőrfejlődését, a Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+ 100%-os védelmet kínál ásványi szűrőkkel és a SUN BARRIER TECHNOLÓGIÁVAL kombinálva.

Ez a termék megvédi a babák törékeny bőrét az UV-sugárzástól és a nap által kiváltott oxidatív stressztől +28%-os antioxidáns védelemmel, in vivo klinikai vizsgálattal.

Klinikailag bizonyított hatékonyság

80%-a puhává és rugalmassá teszi a bőrt (1)

93% nem zsíros, nem ragad (1)

Források megtekintése

+28% ANTIOXIDÁNS VÉDELEM (2)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Ezt a csúcstechnológiás fényvédelmet úgy alakították ki, hogy megvédje a csecsemők és a gyermekek napfénynek kitett érzékeny bőrének saját védekezőképességét. Egyesíti az UV-szűrőket, a bőrben természetesen jelenlévő E-vitamint és a sárgabarackmag olajat a biomimetikus lipidek beviteléhez, és hármas védelmet biztosít: - Széles spektrumú UV-védelem, optimalizálva a rövid és hosszú UVA ellen - Antioxidáns védelem, hogy megőrizze a bőr alacsony természetes szkvalén tartalékait az UV oxidációval szemben és megelőzze a hosszú távú károsodásokat - A bőr természetes védő funkciójának megőrzése

Összetevők listája