Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

Ásványi fényvédelem a babák érzékeny bőrére, azokra az alkalmakra, amikor a napfény elkerülhetetlen.

Gyermek fényvédelem

A babák finom bőre Atópiás bőrre

SUN BARRIER TECHNOLÓGIA

Kinek ajánlott?

Babák

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Hatékonysága klinikailag igazolt

+28% ANTIOXIDÁNS VÉDELEM

Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

- SUN BARRIER TECHNOLÓGIA: csúcstechnológiás fényvédelem, amely megerősíti a gyermekek napsugárzásnak kitett érzékeny bőrének saját védekezőképessét.  

HÁRMAS VÉDELEM: széles spektrumú védelem a rövid és hosszú UVA sugarak ellen optimalizálva - antioxidáns - bőr barrier

- Könnyű textúra.

- Egyszerűen alkalmazható, gyorsan felszívódik

ELLENÁLLÓ: Víz és nyál


0+ hónapos kortól - Arcra és testre - Nem ragad - Nem zsíros - Nem tartalmaz illatanyagot - Nagyon jó bőr- és szemtolerancia - Atópiára hajlamos bőrre

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Photoderm Pediatrics Mineral SPF50+ a Bioderma bőrbiológiai szakértelmének eredménye.

 A Bioderma haladó kutatása kifejlesztette a SUN BARRIER TECHNOLÓGIÁT: csúcstechnológiás fényvédőnket úgy alakítottuk ki, hogy megvédje a gyermekek napsugárzásnak kitett érzékeny bőrét.

Ez a technológia egyesíti az UV-szűrőket, a bőrben természetesen jelenlévő E-vitamint és a sárgabarackmag olajat, így biomimetikus lipidekkel látja el a bőrt és hármas védelmet biztosít: 

- Széles spektrumú védelem a rövid és hosszú UVA sugarak ellen optimalizálva

- Antioxidáns védelem, ami megóvja a bőr természetes szkvalén tartalékát, az oxidációtól, és megelőzi a hosszú távú károsodást.  

- A bőr természetes védő funkciójának védelme és megerősítése

A Photoderm PEDIATRICS MINERAL SPF50+ 100% ásványi szűrői nagyon magas fényvédelmet biztosítanak, miközben lehetővé teszik a könnyű felvitelt, amely nem hagy fehér nyomot a bőrön.

Erősen védenek, tiszták és biztonságosak a gyermekek bőrére nézve. Lehetővé teszik, hogy formulánk tiszteletben tartsa a vízi ökoszisztémákat, nem okoz toxicitást a korallokon, mikroalgákon és édesvízi planktonokon.

Test és arc

Csak egészséges bőrre. Gyermekek számára 0+ hónapos kortól. 

  • Lépés 1 Alkalmazd egyenletesen, a megfelelő mennyiségben, mielőtt napsugárzásnak tennéd ki bőröd (kis mennyiségű termék használata csökkenti a védelem szintjét).
  • Lépés 2 Úszást és törölközést követően használd újra.
  • Lépés 3 A napnak való kitettség után tisztítsd meg bőröd az Atoderm Olajtusfürdővel, majd alkalmazd az Atoderm Intensive balzsamot.

A csecsemőket és kisgyermekeket tartsd távol a naptól. Bátorítsd gyermeked védőruházat viselésére, és alkalmazd a terméket fedetlen területeken. A túlzott napozás károsíthatja az egészséget. Ne tartózkodj túl sokáig a napon.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Bőrünk születésünktől felnőttkorunkig fejlődik. A csecsemők és a gyermekek bőre különösen érzékeny és kiemelt gondosságot érdemel, ha napsugárzásnak van kitéve. Ezen túl bőrüknek speciális igényeik is vannak: az alacsony antioxidáns-szint és a még érlelődő természetes védő funkció kompenzálása.

A csecsemők bőre különösen a születéskor éretlen, belső erőforrásaik nem teszik lehetővé, hogy bőrük védekezzen a nap ellen: ezért nem ajánlott ezt a törékeny populációt közvetlen napsugárzásnak kitenni.

Ha azonban elkerülhetetlenül és/vagy nem szándékosan napsugárzásnak van kitéve, annak érdekében, hogy ne akadályozza a babák bőrfejlődését, a Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+ 100%-os védelmet kínál ásványi szűrőkkel és a SUN BARRIER TECHNOLÓGIÁVAL kombinálva.

Ez a termék megvédi a babák törékeny bőrét az UV-sugárzástól és a nap által kiváltott oxidatív stressztől +28%-os antioxidáns védelemmel, in vivo klinikai vizsgálattal.

Klinikailag bizonyított hatékonyság

80%-a puhává és rugalmassá teszi a bőrt (1)

93% nem zsíros, nem ragad (1)

Források megtekintése

+28% ANTIOXIDÁNS VÉDELEM (2)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Ezt a csúcstechnológiás fényvédelmet úgy alakították ki, hogy megvédje a csecsemők és a gyermekek napfénynek kitett érzékeny bőrének saját védekezőképességét. Egyesíti az UV-szűrőket, a bőrben természetesen jelenlévő E-vitamint és a sárgabarackmag olajat a biomimetikus lipidek beviteléhez, és hármas védelmet biztosít: - Széles spektrumú UV-védelem, optimalizálva a rövid és hosszú UVA ellen - Antioxidáns védelem, hogy megőrizze a bőr alacsony természetes szkvalén tartalékait az UV oxidációval szemben és megelőzze a hosszú távú károsodásokat - A bőr természetes védő funkciójának megőrzése

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com