Sébium Pore refiner

Bőrgyógyászati korrekciós kezelés, amely finomítja a kitágult pórusokat, valamint javítja a bőr textúráját.

Mindennapi bőrápolás

Kombinált, zsíros bőr

Fluidactiv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Összehúzza a pórusokat akár 8 órán keresztül.*

  • Finomítja a pórusokat.
  • Nyugtatja a bőrt és egységessé teszi annak textúráját.
  • Tartósan mattá teszi a bőrt.
  • Meggátolja a bőrhibák kialakulását.
  • Megőrzi a bőr természetes ragyogását.

Kitűnő bőrtolerancia - Nem mitesszerképző - Kitűnő sminkalap

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A bőr biológiájának szakértőjeként a BIODERMA innovációra építve fejlesztette ki a Sébium Pore Refinert: a bőrkép javítására szolgáló koncentrátum javítja az arcbőr megjelenését. Textúrája finomabb lesz, egységesebb és tisztább, a pórusok pedig összehúzódnak, kevésbé lesznek láthatóak:

  • A különleges Fluidactiv® szabadalom biológiailag szabályozza a faggyú minőségét, meggátolja a pórusok elzáródását, és csökkenti a bőrhibák kialakulásának kockázatát.
  • Az pórusösszehúzó hatású agarsav finomítja a pórusokat, és finomabbá teszi a bőr textúráját.
  • Az antioxidánsok megőrzik a bőr természetes ragyogását. A termékben található mattító púderszemcsék segítenek az arcbőr kifényesedésének megakadályozásában.

Naponta egyszer vagy kétszer.

  • Lépés 1 Használd a Sébium Gel Moussant habzó géllel, vagy Sébium H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel megtisztítőtt bőrre.
  • Lépés 2 Felviheted önmagában, vagy ápoló krém előtt, akár az egész arcon zsíros bőr esetén, vagy kombinált bőrtípus esetén csak az egyes területeken (homlok, orr, áll).

Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, fordulj egészségügyi szakemberhez.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A zsíros, kombinált arcbőr egyik következménye a különféle méretű, kitágult pórusok jelenléte. Ha sok a felesleges faggyú a bőrön akkor nehezebben szekretálódik, ami pórusok megnagyobbodásához vezethet. Időnként viszonylag gyulladt pattanás vagy mitesszer is kísérheti. Általában a tág pórusok az arc T-zónájába koncentrálódnak (homlok, orr, áll) valamint az arccsont feletti területeken is megjelenhetnek. Következésképpen speciális gondoskodás és ápolás szükséges a probléma kezelésére.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Csökkenti a kitágult pórusokat 

28%-kal csökkent a pórusok láthatósága 15 perc alatt (1)

50%-kal simább arcbőr 15 perc alatt (1)

Gyors felszívódás : 100% (2)

Források megtekintése

Csökkenti a kitágult pórusokat 

14%-kal csökkent a pórusok láthatósága 8 óra elteltével (1)

31%-kal simább arcbőr (1)


Az arcbőr nem fénylik a nap végére: 84% (3)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A faggyú összetételének változása felelős lehet a bőrhibák kialakulásáért. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza a faggyú besűrűsödést, valamint megakadályozza a pórusok eltömődését és minimalizálja a bőrhibák megjelenését.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com