Sébium Pore refiner

Bőrgyógyászati korrekciós kezelés, amely finomítja a kitágult pórusokat, valamint javítja a bőr textúráját.

Mindennapi bőrápolás

Kombinált, zsíros bőr

Fluidactiv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Összehúzza a pórusokat akár 8 órán keresztül.*

 • Finomítja a pórusokat.
 • Nyugtatja a bőrt és egységessé teszi annak textúráját.
 • Tartósan mattá teszi a bőrt.
 • Meggátolja a bőrhibák kialakulását.
 • Megőrzi a bőr természetes ragyogását.
 • Kitűnő bőrtolerancia - Nem mitesszerképző - Kitűnő sminkalap
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A bőr biológiájának szakértőjeként a BIODERMA innovációra építve fejlesztette ki a Sébium Pore Refinert: a bőr képének javítására szolgáló koncentrátum javítja a teljes arcbőr megjelenését. Textúrája finomabb lesz, egységesebb és tisztább, a pórusok pedig összehúzódnak, kevésbé lesznek láthatóak.
  A különleges Fluidactiv® szabadalom biológiailag szabályozza a faggyú minőségét, meggátolja a pórusok elzáródását, és csökkenti a bőrhibák kialakulásának kockázatát.
  Az erős összehúzó hatású agarsav finomítja a pórusokat, és finomabbá teszi a bőr textúráját.
  Az antioxidánsok megőrzik a bőr természetes ragyogását. A termékben található mattító púderszemcsék segítenek az arcbőr kifényesedésének megakadályozásában.

  Naponta egyszer vagy kétszer reggel és / vagy este.

  • Lépés 1 A Sébium Pore Refiner használata előtt tisztítsd meg bőröd Sébium Gel Moussant habzó géllel, vagy Sébium H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel.
  • Lépés 2 Használhatod önmagában, vagy ápoló krém előtt, akár az egész arcon zsíros bőr esetén, vagy kombinált bőrtípus esetén csak az egyes területeken (homlok, orr, áll).

  Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, fordulj egészségügyi szakemberhez.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A zsíros, kombinált arcbőr egyik következménye a különféle méretű, kitágult pórusok jelenléte. Ha sok a felesleges faggyú a bőrön akkor nehezebben
  szekretálódik, ami pórusok megnagyobbodásához vezethet. Időnként viszonylag gyulladt pattanás vagy mitesszer is kísérheti. Általában a tág pórusok az arc T-zónájába koncentrálódnak (homlok, orr, áll) valamint az arccsont feletti területeken is megjelenhetnek.
  Következésképpen speciális gondoskodás és ápolás szükséges a probléma kezelésére.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Csökkenti a kitágult pórusokat
  28%-kal csökkent a pórusok láthatósága 15 perc alatt (1)
  50%-kal simább arcbőr 15 perc alatt (1)
  Gyors felszívódás : 100% (2)

  Források megtekintése

  Csökkenti a kitágult pórusokat
  14%-kal csökkent a pórusok láthatósága 8 óra elteltével (1)
  31%-kal simább arcbőr (1)

  Az arcbőr nem fénylik a nap végére: 84% (3)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  A faggyú összetételének változása felelős lehet a bőrhibák kialakulásáért. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza a faggyú besűrűsödést, valamint megakadályozza a pórusok eltömődését és minimalizálja a bőrhibák megjelenését.

  A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

  Összetevők listája