Sébium Pore refiner

Bőrgyógyászati korrekciós kezelés, amely finomítja a kitágult pórusokat, valamint javítja a bőr textúráját.

Mindennapi bőrápolás

Kombinált, zsíros bőr

Fluidactiv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Összehúzza a pórusokat akár 8 órán keresztül.*

  • Finomítja a pórusokat.
  • Nyugtatja a bőrt és egységessé teszi annak textúráját.
  • Tartósan mattá teszi a bőrt.
  • Meggátolja a bőrhibák kialakulását.
  • Megőrzi a bőr természetes ragyogását.

Kitűnő bőrtolerancia - Nem mitesszerképző - Kitűnő sminkalap

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A bőr biológiájának szakértőjeként a BIODERMA innovációra építve fejlesztette ki a Sébium Pore Refinert: a bőrkép javítására szolgáló koncentrátum javítja az arcbőr megjelenését. Textúrája finomabb lesz, egységesebb és tisztább, a pórusok pedig összehúzódnak, kevésbé lesznek láthatóak:

  • A különleges Fluidactiv® szabadalom biológiailag szabályozza a faggyú minőségét, meggátolja a pórusok elzáródását, és csökkenti a bőrhibák kialakulásának kockázatát.
  • Az pórusösszehúzó hatású agarsav finomítja a pórusokat, és finomabbá teszi a bőr textúráját.
  • Az antioxidánsok megőrzik a bőr természetes ragyogását. A termékben található mattító púderszemcsék segítenek az arcbőr kifényesedésének megakadályozásában.

Naponta egyszer vagy kétszer.

  • Lépés 1 Használd a Sébium Gel Moussant habzó géllel, vagy Sébium H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel megtisztítőtt bőrre.
  • Lépés 2 Felviheted önmagában, vagy ápoló krém előtt, akár az egész arcon zsíros bőr esetén, vagy kombinált bőrtípus esetén csak az egyes területeken (homlok, orr, áll).

Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, fordulj egészségügyi szakemberhez.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A zsíros, kombinált arcbőr egyik következménye a különféle méretű, kitágult pórusok jelenléte. Ha sok a felesleges faggyú a bőrön akkor nehezebben szekretálódik, ami pórusok megnagyobbodásához vezethet. Időnként viszonylag gyulladt pattanás vagy mitesszer is kísérheti. Általában a tág pórusok az arc T-zónájába koncentrálódnak (homlok, orr, áll) valamint az arccsont feletti területeken is megjelenhetnek. Következésképpen speciális gondoskodás és ápolás szükséges a probléma kezelésére.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Csökkenti a kitágult pórusokat 

28%-kal csökkent a pórusok láthatósága 15 perc alatt (1)

50%-kal simább arcbőr 15 perc alatt (1)

Gyors felszívódás : 100% (2)

Források megtekintése

Csökkenti a kitágult pórusokat 

14%-kal csökkent a pórusok láthatósága 8 óra elteltével (1)

31%-kal simább arcbőr (1)


Az arcbőr nem fénylik a nap végére: 84% (3)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A faggyú összetételének változása felelős lehet a bőrhibák kialakulásáért. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza a faggyú besűrűsödést, valamint megakadályozza a pórusok eltömődését és minimalizálja a bőrhibák megjelenését.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája