Sensibio AR

Nyugtató, hidratáló krém az érzékeny, rosaceára hajlamos bőrre.

Mindennapi bőrápolás

Kipirosodásra hajlamos érzékeny bőr

Rosactiv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Kipirosodás csökkenése : 73%.*

 • Meggátolja a kipirosodás kialakulását, és csökkenti annak intenzitását.
 • Nyugtat
 • Hidratál
 • Kitűnő bőrtolerancia. - Kiváló sminkalap.
 • Nem mitesszerképző
 • Illatanyagot nem tartalmaz.
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A Sensibio AR krém azonnali és hosszan tartó hatással
  rendelkezik: intenzíven nyugtató aktív összetevői azonnal
  csökkentik a kivörösödést. Innovatív RosactivTM szabadalomnak köszönhetően aktív, kipirosodás elleni összetevői közvetlenül a hajszálértágulatok megjelenéséért felelős faktorok ellen fejtik ki hatásukat (amely a kiváltó oka a bőrpír megjelenésének).
  - Meggátolja az értágulatok kialakulásáért felelős fehérje termelését, ezáltal a bőrpír megjelenését és tartós fennállását.
  - Korlátozza egy olyan molekula felszabadulását, amely allergiás reakciókat vált ki, fenntartva és súlyosbítva az értágulatot.

  Mivel a bőrpírra hajlamos érzékeny bőr különösen érzékeny, a Sensibio AR termék enyhíti a kellemetlen érzést és a túlmelegedést is, a termékben található nyugtató hatóanyagok kombinációjának köszönhetően: enoxolon, allantoin és repce.
  A glicerin és a repce hidratál, erősíti a bőr védelmi funkcióját, és javítja komfortérzetét.

  A D.A.F. ™ (Dermatological Advanced Formulation) szabadalmaztatott természetes komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét.

  Face Arc

  Naponta egyszer vagy kétszer reggel és / vagy este.

  • Lépés 1 Vidd fel a Sensibio AR krémet az előzetesen megtisztított bőrödre.
  • Lépés 2 Masszírozd gyengéden a bőrödbe amíg be nem szívódik.

  Alkalmazd egészséges bőrfelületen. Ez a termék nem gyógyszer. Kérd bőrgyógyászod vagy gyógyszerészed tanácsát. Erős túlmelegedés esetén a Sensibio AR Krém időnként kombinálható egy gyors hatású nyugtató kezeléssel. Napos időszakokban javasoljuk érzékeny, reaktív bőrre készült fényvédő alkalmazását: nyugtató és kipirosodásgátló hatással.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  Az érzékeny bőr olyan reakcióképes bőr, amely hajlamos a kipirosodásra. Ez a bőrpír lehet átmeneti és alkalmanként is jelentkezhet: ez a kipirulás jelensége, amelyet diszkomfortérzet kísérhet (bizsergés, túlmelegedés stb.). Időnként a bőrpír állandó: ezt eritrémának nevezik. Bizonyos esetekben a kicsi erek még a bőrön is megjelennek: ez a kuperózis (rosacea) jelensége.
  A rozácea olyan gyulladásos bőrbetegség, amely kezdetben enyhe, de idővel az orr, az arc, valamint az áll és a homlok krónikus bőrpírjaként is megnyilvánulhat.

  Klinikailag bizonyított hatékonyság

  Csökkenti a kipirosodás intenzitását
  Pirosság csökkenése: 73% (1)
  Kipirulás csökkenése: -35% (2)

  Nyugtat
  a bőr megnyugszik: 77% (3)
  A bőr feszülő érzésének csökkenése: -75% (2)
  A bőr érdességének csökkentése: -80% (2)

  Hidratál
  A bőr komfortérzete javul: 73% (2)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  A bőr kipirosodása elsősorban a bőr hajszálereinek tágulásának és gyengülésének köszönhető. Ez a szabadalmaztatott komplex olyan faktorokra gyakorol hatást, amelyek hozzájárulnak a vérerek elváltozásaihoz. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája