Sensibio AR

Nyugtató, hidratáló krém az érzékeny, rosaceára hajlamos bőrre.

Mindennapi bőrápolás

Kipirosodásra hajlamos, érzékeny bőr

Rosactiv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Kipirosodás csökkenése : 73%.*

SENSIBIO AR

  • Meggátolja a kipirosodás kialakulását, és csökkenti annak intenzitását.
  • Nyugtat
  • Hidratál

Kitűnő bőrtolerancia - Kiváló sminkalap - Nem mitesszerképző - Illatanyagot nem tartalmaz.

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Sensibio AR krém azonnali és hosszan tartó hatással rendelkezik: intenzíven nyugtató aktív összetevői azonnal csökkentik a kivörösödést.

 Innovatív RosactivTM szabadalomnak köszönhetően aktív, kipirosodás elleni összetevői közvetlenül a hajszálértágulatok megjelenéséért felelős faktorok ellen fejtik ki hatásukat (amely a kiváltó oka a bőrpír megjelenésének).

Meggátolja az értágulatok kialakulásáért felelős fehérje termelését, ezáltal a bőrpír megjelenését és tartós fennállását.

Korlátozza egy olyan molekula felszabadulását, amely allergiás reakciókat vált ki, fenntartva és súlyosbítva az értágulatot.

Mivel a kipirosodásra hajlamos érzékeny bőr különösen érzékeny, a Sensibio AR termék enyhíti a kellemetlen érzést és a túlmelegedést is, a termékben található nyugtató hatóanyagok kombinációjának köszönhetően: enoxolon, allantoin és repce. A glicerin és a repce hidratál, erősíti a bőr védelmi funkcióját, és javítja komfortérzetét.

A D.A.F. ™ (Dermatological Advanced Formulation) szabadalmaztatott természetes komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét.

Face Arc

Reggel és este

  • Lépés 1 Vidd fel a Sensibio AR krémet az előzetesen megtisztított bőrödre.
  • Lépés 2 Masszírozd gyengéden a bőrödbe, amíg be nem szívódik.

Alkalmazd egészséges bőrfelületen. Ez a termék nem gyógyszer. Kérd bőrgyógyászod vagy gyógyszerészed tanácsát. Erős túlmelegedés esetén a Sensibio AR Krém időnként kombinálható egy gyors hatású nyugtató kezeléssel. Napos időszakokban javasoljuk érzékeny bőrre készült fényvédő alkalmazását: nyugtató és kipirosodásgátló hatással.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az érzékeny bőr olyan fokozottan reagáló bőr, amely hajlamos a kipirosodásra. Ez a bőrpír lehet átmeneti vagy alkalmi: ez a kipirulás jelensége, amelyet diszkomfortérzet kísérhet (bizsergés, túlmelegedés stb.). Időnként a bőrpír állandó: ezt eritémának nevezik. Bizonyos esetekben a kicsi erek még a bőrön is megjelennek: ez a kuperózis (rosacea) jelensége.

A rozácea olyan gyulladásos bőrbetegség, amely kezdetben enyhe, de idővel az orr, az arc, valamint az áll és a homlok krónikus bőrpírjeként is megnyilvánulhat.

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Csökkenti a kipirosodás intenzitását

Pirosság csökkenése: 73% (1)

Kipirulás csökkenése: -35% (2)


Nyugtat

A bőr megnyugszik: 77% (3)

A bőr feszülő érzésének csökkenése: -75% (2)

A bőr érdességének csökkentése: -80% (2)


Hidratál 

A bőr komfortérzete javul: 73% (2)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A bőr kipirosodása elsősorban a hajszálerek tágulásának és gyengülésének köszönhető. Ez a szabadalmaztatott komplex olyan faktorokra gyakorol hatást, amelyek hozzájárulnak a vérerek elváltozásaihoz.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com

Lemosást igénylő tisztító

Kipirosodásra és hámlásra hajlamos érzékeny bőr

D.A.F. szabadalom

Sensibio DS+ Gel nettoyant

Nyugtató és tisztító hatású habzó gél az érzékeny, seborrheás bőr kíméletes tisztítására.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

BIODERMA termékfotó, Sensibio H2O 500ml, micellás víz érzékeny bőrre

Lemosást nem igénylő tisztító

Érzékeny bőr Normál bőr

Micellás technológia

Sensibio H2O

Tisztító és nyugtató hatású arc- és sminklemosó micellás víz, érzékeny bőrre.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Lemosást igénylő tisztító

Érzékeny bőr

D.A.F. szabadalom

Sensibio Gel moussant

Micellás tisztító gél, mely tiszteletben tartja a bőr érzékenységét.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik