Sensibio H2O AR

Arctisztító és sminklemosó micellás víz érzékeny, kipirosodásra, rosaceára hajlamos bőrre.

Lemosást nem igénylő tisztító

Kipirosodásra hajlamos érzékeny bőr

Rosactiv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Klinikailag bizonyított hatékonyság.

Nem jelentkezett feszülő érzés a tesztelők 90%-ánál*

 • Eltávolítja a sminket
 • Nyugtatja a bőrt
 • Csökkenti és megelőzi a kipirosodást
 • Kitűnő szem-és bőrtoleranciát biztosít - Öblítést nem igényel Illatanyagot nem tartalmaz
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A Sensibio H2O AR az első sminkeltávolító micellás víz, amely utánozza a bőr természetes összetételét a legérzékenyebb bőr teljes tiszteletben tartásának érdekében. Biológiailag szabályozza az értágulatokért felelős tényezőket, ezáltal gátolja a bőrpír kialakulását.
  A Sensibio H2O micellás vizek az első és egyetlen dermatológiai micellás vizek, amelyek tökéletesen kompatibilisek a bőrrel: zsírsavésztereik, a micellák alkotóelemei hasonlóak a bőr sejtmembránjainak foszfolipideivel, ezáltal természetesen segítenek a bőr hidrolipid filmrétegének újjáépítésében.
  Az innovatív Rosactiv™ szabadalom közvetlenül befolyásolja a VEGF-et (vaszkuláris endoteliális növekedési faktor), amely az egyik fő tényezője a bőr kapillárisainak kitágulásának és gyengülésének, valamint a bőrpír megjelenésének. Az uborkakivonat azonnal megnyugtatja a bőrt.

  Face Arc
  Eyes Szem és szemhéj
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Naponta egyszer vagy kétszer reggel és / vagy este.

  • Lépés 1 Áztass be egy vattakorongot Sensibio H2O AR arc- és sminklemosó micellás vízzel.
  • Lépés 2 Óvatosan tisztítsd meg bőröd és távolítsd el a sminket és a szennyeződéseket arcodról és a szemek környékéről.
  • Lépés 3 Addig ismételd a folyamatot, míg a vattakorong tiszta nem marad.
  • Lépés 4 Nem igényel lemosást.

  Ez a termék nem minősül gyógyszernek.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A reaktív bőr általában könnyen pirossá válik. Ez a bőrpír jelentkezhet alkalmanként vagy tartósan is (ezt eritrémának nevezik). Bizonyos esetekben kicsi erek jelenhetnek meg az arcbőrön (ezt nevezik kuperózisnak vagy rosaceának).

  Klinikailag bizonyított hatékonyság

  Eltávolítja a sminket
  A tesztelők 80%-ánál teljesen eltávolította a sminket (1)

  Nyugtat és csökkenti a vérbőséget
  A tesztelők 75%-nak megnyugtatta bőrét (2)
  Nem jelentkezett feszülő érzés az önkéntesek 90%-ánál (1)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  A bőr kipirosodása elsősorban a bőr hajszálereinek tágulásának és gyengülésének köszönhető. Ez a szabadalmaztatott komplex olyan faktorokra gyakorol hatást, amelyek hozzájárulnak a vérerek elváltozásaihoz. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A NAOS Research feltalálta az öblítés nélküli tisztítást és sminkeltávolítást a micelláris víz segítségével. A micellák, amelyek összetételét a bőr lipidei inspirálják, láthatatlanul tisztító mikrocseppek. Képesek szennyeződéseket eltávolítani, miközben megőrzik a bőr természetes védőfóliáját. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája