Allez au contenu Allez à la navigation

A laboratórium

 • BIODERMA - Biológia a bőrgyógyászat szolgálatában

  A Bioderma filozófia

  Az 1970-es évek óta  a BIODERMA úttörőnek számít, hiszen azáltal, hogy a biológiát a bőrgyógyászat szolgálatába állította, egyedi szakértelemre tett szert. Ez az egyedi tudományos megközelítés elsősorban a bőr illetve annak természetes működésének ismeretén alapszik, ezek közvetlenül inspirálják a termékek fejlesztését.

  Tudjon meg többet
 • BIODERMA történet: Innováció, Kutatás

  A laboratórium története: egy perspektivikus és nagylelkű márka

  A BIODERMA márka mindig is hű maradt a meggyőződéséhez, követte a megérzéseit és megvédte a független szellemét. A Laboratórium ugyanezzel a szenvedéllyel kívánta  megérteni a bőrt és törekedett, hogy részese legyen a bőrgyógyászati vívmányoknak, elhagyva az berögzült gondolkodást és az elfogadott elméleteket. A cég nagyszerű története pedig minden nap tovább íródik az egész Földön.

  Tudjon meg többet
 • Innováció és kutatás BIODERMA - Biológia és bőrgyógyászat, szabadalmak

  Innováció és kutatás

  A BIODERMA Laboratórium megközelítésének lényege, hogy a Kutatás & Fejlesztés mindent megtesz, hogy továbbra is élen járjon a  biológiai és bőrgyógyászati tudományos ismeretekben.

  Tudjon meg többet
 • ecobiology-at-the-service-of-dermatology

  Bioderma is a NAOS brand

  Ecobiology at the service of dermatology. To preserve skin health. Lastingly.

  Ecobiology is at the heart of NAOS approach to better preserve the skin ecosystem and to strengthen its natural mechanisms. 

  Tudjon meg többet
 • A BIODERMA a világban

  A nemzetközi jelenlétet fontosnak tartva, a BIODERMA jelen van a bőrgyógyászok és pácienseik mellett az egész világon.

  Tudjon meg többet
 • BIODERMA - Munkalehetőség és jelentkezés

  A BIODERMA csapatok

  Ahelyett, hogy a tradicionális sémákban gondolkodókat keresné, a BIODERMA jobban szereti azokat, akik nem megszokott módon gondolkodnak, ami logikus egy olyan cégnél, ahol a független gondolkozás az alapvető érték. A BIODERMA-nál a merészség és eredetiség kéz a kézben kell hogy járjon a szakértelemmel. Mindezek felett a BIODERMA csapatai osztoznak az emberi értékeken és etikán, amelyek az egészség iránt elkötelezett cég erejét jelentik.

  Tudjon meg többet