Atoderm Crème de douche

Tápláló krémtusfürdő mindennapos használatra, mely
meggátolja a bőrszárazság kialakulását.

Lemosást igénylő tisztító

Normál, érzékeny bőr

Skin Protect™ Komplex

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Family convenient Az egész család számára

Klinikailag bizonyított hatékonyság

A terméket kipróbáló alanyok 70%-ának hidratálja és védi a bőrét.*

 • Gyengéden tisztítja a bőrt
 • Krémes textúrájának köszönhetően hidratálja a bőrt már a tisztításkor.
 • Nyugtat és védelmet nyújt
 • A bőr ellenállóbb lesz, visszanyeri puhaságát és tápláltságát már az első használat után. Kellemes jó közérzetet biztosít.
 • Nem tartalmaz szappant - Enyhén illatosított
 • Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Az Atoderm Krémtusfürdő a bőrrel tökéletesen harmonizáló termék, összetevői biológiailag segítenek újjáépíteni a bőr hidrolipid rétegét.
  Tisztító hatású összetevői visszaszorítják a mikroorganizmusok elszaporodását, amelyek hozzájárulnak a bőr szárazságának kialakulásához.
  A bőr ellenállóbb lesz, visszanyeri puhaságát és tápláltságát már az első használat után.

  Body Test
  Face Arc
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Napi egyszeri vagy kétszeri használat reggel és / vagy este

  • Lépés 1 Használd nedves bőrön!
  • Lépés 2 Habosítsd fel!
  • Lépés 3 Alaposan öblítsd le!
  • Lépés 4 Gyengéden szárítsd meg bőröd!

  Alkalmazd normál vagy száraz bőrön. Amennyiben a bőr szárazság továbbra is fennáll, kérjük fordulj bőrgyógyászhoz. Újszülötteknél is használható kivéve a koraszülött csecsemőket.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A normál bőr egy egészséges állapot, amivel foglalkozni kell. Mindenekelőtt fontos, hogy minden nap törődjünk vele azáltal, hogy megfelelő terméket használunk tisztítására és ápolására, ennek köszönhetően nem bomlik meg biológiai egyensúlya. A száraz bőrre jellemző az alkalmanként, vagy állandóan feszülő, kellemetlen bőr érzése.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Táplálja a bőrt
  Táplált bőr: 75%*

  A bőr puhává válik
  Puha bőr: 80%*

  Források megtekintése
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Kettős biológiai hatásának köszönhetően növeli a bőr nedvességtartalmát a hialuronsav segíségével és pótolja a hiányzó lipideket, ezáltal védi a bőrt.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája