Atoderm Huile de douche

Tápláló olajtusfürdő, 24 órás hidratáló hatást és azonnali komfortérzetet biztosít.

Lemosást igénylő tisztító

Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

Skin barrier therapy™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

+26%-kal hidratáltabb a bőr 27 nap elteltével.*

 • Intenzíven hidratál
 • Nyugtatja az irritált bőrt
 • Tisztít, nyugtat és visszaállítja a bőr megfelelő lipidrétegét
 • Kíméletes még a legérzékenyebb bőrrel szemben is
 • Puhítja a bőrt és növeli a komfortérzetét

Nagyon jó bőr- és szemtolerancia - Nem mitesszerképző - Krémes és selymes olaj - Nem zsíros, nem ragad - Szappant nem tartalmaz - Nem csípi a szemet - Enyhén illatosított

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

 Az Atoderm Olajtusfürdő a növényi biolipideknek, PP-vitaminnak és a SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalomnak köszönhetően megnyugtatja a bőrt, valamint védi a külső irritáló faktorokkal szemben.

(1) és (2) A növényi biolipidek* enyhítik a bőrfeszülést és irritációt és erősítik a bőr természetes védekezőképességét azáltal, hogy visszaállítják a hidrolipid-film réteget. A PP-vitamin fokozza a lipidszintézist, ezáltal erősíti a bőrbarriert és csökkenti a transzepidermális vízvesztést. A SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom megelőzi a Staphylococcus aureus baktérium megtelepedését és elszaporodását, valamint az allergének megtelepedését. Biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt. DAF™ komplex tartalma növeli az érzékeny bőr toleranciaszintjét, ezáltal a bőr ellenállóbbá válik.


* Kókuszdió és napraforgó észterek

Body Test
Face Arc
Hands Kézfej

Napi egyszeri vagy kétszeri használat a hét minden napján.

 • Lépés 1 Zuhanyzáshoz és fürdéshez egyaránt! Használd nedves bőrön.
 • Lépés 2 Alaposan öblítsd le!
 • Lépés 3 A még jobb eredmény érdekében, ezután használd valamely Atoderm testápoló terméket!

Amennyiben a bőrszárazság továbbra is fennáll, kérjük fordulj bőrgyógyászhoz. Újszülött kortól, kivéve koraszülött babák esetén.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A száraz, nagyon száraz vagy irritált bőr a bőrbarrier megváltozását eredményezi, mely kiszáradáshoz vezethet, és az irritáló anyagok a sérült bőr felületén könnyebben bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr elveszíti rugalmasságát. A bőrszárazsága különböző tünetekkel jár, a kellemetlen érzettől kezdve a hámláson keresztül az intenzív viszketésig. Az olyan súlyosbító környezeti tényezők, mint például a hideg, a hőmérséklet-változás és a környezet szennyezettsége, naponta támadják a bőrt. A higiéniai készítmény kritikus jelentőségű, ezért alapvető fontosságú, hogy azt a bőr érzékenységéhez igazítsák.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Puhítja a bőrt és növeli komfortérzetét

A terméket kipróbáló alanyok 80%-a úgy gondolja, hogy a bőre azonnal puhább lett és a komfortérzetét is növelte a készítmény használata (1)

Források megtekintése

Rendkívül tápláló

27 napos használat után + 26%-kal növeli a bőr hidratáltságát, ami akár 39% is lehet. A hidratáció 27 nap után 24 órán keresztül fennáll. (2)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Bőrünk felületén természetesen is előfordulnak baktériumok, amelyek szükségesek egyensúlya fenntartásához. Atópiára hajlamos bőr esetén bizonyos baktériumok túlzott elszaporodása súlyosbíthatja annak állapotát. Ez a szabadalmaztatott komplex korlátozza ezen baktériumok megtelepedését.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

 • Mindennapi bőrápolás

  Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

  Skin barrier therapy™ szabadalom

  Atoderm Intensive baume

  Intenzív nyugtató, bőrmegerősítő balzsam viszketéscsillapító hatással, a nagyon száraz, irritált, atópiás bőr számára

  Kinek ajánlott?

  Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

 • Mindennapi bőrápolás

  Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

  Skin barrier therapy™ szabadalom

  Atoderm Intensive gel-crème

  Intenzív viszketéscsillapító és ultrakönnyű ápoló

  Kinek ajánlott?

  Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

 • Alkalmi célzott bőrápolás

  Száraz, nagyon száraz, érzékeny bőr Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

  Skin relief technológia

  Atoderm SOS spray

  Azonnali megoldás a viszkető bőrnek

  Kinek ajánlott?

  Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)