Atoderm Huile de douche

Tápláló olajtusfürdő, 24 órás
hidratálást és azonnali
komfortérzetet biztosít.

Lemosást igénylő tisztító

Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

Skin barrier therapy™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

+26%-kal hidratáltabb a bőr 27 nap elteltével.*

 • Intenzíven hidratál
 • Nyugtatja az irritált bőrt
 • Tisztít, nyugtat és visszaállítja a bőr megfelelő lipidrétegét
 • Kíméletes még a legérzékenyebb bőrrel szemben is
 • Puhítja a bőrt és növeli a komfortérzetét
 • Kitűnő bőr- és szemtolerancia- Nem mitesszerképző - Nagyon könnyeden habzik - Krémes és selymes olaj - Nem zsíros, nem ragadós - Szappant nem tartalmaz - Nem csípi a szemet - Enyhén illatosított
  Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Bioderma termék a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartásával egészségének megőrzése érdekében

  Az Atoderm Olajtusfürdő a növényi biolipideknek, PP-vitaminnak és a SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalomnak köszönhetően megnyugtatja a bőrt, valamint védi a külső ingerekkel szemben.
  (1) és (2) A növényi biolipidek* enyhítik a bőrfeszülést és irritációt és erősítik a bőr természetes védekezőképességét azáltal, hogy visszaállítják a hidrolipid-film réteget. A PP-vitamin fokozza a lipidszintézist, ezáltal erősíti a bőrbarriert és csökkenti a transzepidermális vízvesztést. A SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom megelőzi a Staphylococcus aureus baktérium megtelepedését és elszaporodását, valamint az allergének bejutását. Biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt. DAF™ komplex tartalma növeli az érzékeny bőr toleranciaszintjét, ezáltal a bőr ellenállóbbá válik.

  * Kókuszdió és napraforgó észterek

  Body Test
  Face FACE
  Hands Kézfej
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Napi egyszeri vagy kétszeri használat reggel és / vagy este

  • Lépés 1 Zuhanyzáshoz és fürdéshez egyaránt! Használd nedves bőrön.
  • Lépés 2 Alaposan öblítsd le!
  • Lépés 3 Ápoló termékként fürdés után használd valamely Atoderm testápoló terméket!

  Amennyiben a bőr szárazság továbbra is fennáll, kérjük fordulj bőrgyógyászhoz.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A száraz, nagyon száraz vagy irritált bőr a bőrbarrier megváltozását eredményezi, mely kiszáradáshoz vezethet, és az irrizáló anyagok a sérült bőr felületén könnyebben bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A bőr elveszíti rugalmasságát és lágyságát. A bőr szárazsága különböző tünetekkel jár, a kellemetlen érzettől kezdve a hámláson keresztül az intenzív viszketésig. Az olyan súlyosbító környezeti tényezők, mint például a hideg, a hőmérséklet-változás és a szennyezés, naponta támadják a bőrt. A higiéniai készítmény kritikus jelentőségű, ezért alapvető fontosságú, hogy azt a bőr érzékenységéhez igazítsák.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Puhítja a bőrt és növeli komfortérzetét
  A terméket kipróbáló alanyok 80%-a úgy gondolja, hogy a bőre azonnal puhább lett és a komfortérzetét is növelte a készítmény használata (1)

  Források megtekintése

  Rendkívül tápláló
  27 napos használat után + 26% -kal növeli a bőr hidratáltságát. Ez a növekedés akár 39% is lehet. A hidratációs szint a felhasználás 27 napja után 24 órán keresztül fennáll. (2)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Bőrünk felületén természetesen is előfordulnak baktériumok. Atópiára hajlamos bőr esetén bizonyos baktériumok túlzott szintje súlyosbíthatja annak állapotát. Ez a szabadalmaztatott komplex korlátozza ezen baktériumok adhézióját. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája
  Bioderma termék értsd meg a termékösszetevőket és a szabadalmakat