Atoderm SOS spray

Azonnali megoldás a viszkető bőrnek

Alkalmi célzott bőrápolás

Száraz, nagyon száraz, érzékeny bőr Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

Skin relief technológia

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Klinikailag bizonyított hatékonyság

60 másodperc alatt csillapítja a viszketést és 6 órás hatékonyságot nyújt.*

  • 60 másodpercen belül enyhíti a viszketést, 6 órás hatékonyságot biztosít.*
  • A bőr azonnal megnyugszik és csökken a vakarózási inger.
  • Hosszan tartó hidratálást és intenzív védelmet biztosít.

Nagyon jó bőrtolerancia - Nem mitesszerképző - Frissítő, könnyű textúra - Illatanyagot nem tartalmaz - Könnyű alkalmazni, 360°-ban használható spray - Nem hagy foltot a ruhán

ÚJDONSÁG - Alkalmas kismamák számára

Irritált, száraz, nagyon száraz, érzékeny  bőrre

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Új tudományos felfedezés: azonosították azt a két biológiai molekulát, amely atópiás dermatitis, valamint pikkelysömör esetén a viszketés kialakulásáért felelős. Az Atoderm SOS Spray ezen kívül más viszketést kiváltó biológiai utakon is kifejti a hatását, hogy globális megoldást nyújtson átmeneti és tartós viszketés esetén egyaránt.

A Skin Relief technológia (Ambora + Zöld tea kivonat), valamint a nyugtató bőrgyógyászati összetevő (enoxolon) kombinációja a bőrsejteket és immunsejteket célozva a viszketési kiváltó tényezőjére hat.

SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom: Meggátolja a Staphylococcus aureus baktérium megtelepedését és elszaporodását, valamint az allergének bejutását, biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt.

Hozzáadott aktív hatóanyagok:

Hidratál és védi a bőrt: PP-Vitamin és szkvalén

DAF™ komplex (Dermatological Advanced Formulation): növeli az érzékeny bőr toleranciaszintjét, ezáltal a bőr ellenállóbbá válik.

Face Arc
Body Test

Alkalmazd annyiszor, ahányszor szükségesnek érzi.

  • Lépés 1 Permetezd egyenletesen a bőrödre 20 cm-es távolságból.
  • Lépés 2 Oszlasd el, amennyiben szükséges.
  • Lépés 3 Hagyd megszáradni a bőrön.

Permetezd tenyeredbe, mielőtt az arcodra felvinnéd a készítményt. Ne lélegezd be. Újszülött kortól, kivéve koraszülött babák esetén. Ez a termék nem gyógyszer. Ha a bőr állapota nem javul, vagy ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj orvoshoz. Önmagában vagy orvosi kezelésekkel, orvosi tanácsot követve.
Figyelem. Nyomás alatt álló tartály: felrobbanhat hevítéskor. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól távol tartandó. Tilos a dohányzás mellette. Ne szúrd át és ne égesd el, még ha nem is használod. Védd a napfénytől. Ne tedd ki 50 ° C / 122 ° F feletti hőmérsékletnek. Tartsd távol gyermekektől.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A viszketési inger lehet tartós vagy átmeneti állapot. Az alábbi bőrproblémákat kísérheti viszketés: száraz bőr, időskori bőrszárazság, kontakt ekcéma, csalánkiütés, atópiás dermatitisz vagy pikkelysömör.
Ezenkívül néhány külső tényező, például a kemény víz, a nem megfelelő tisztítószerek használata, hideg időjárás, hőmérsékleti ingadozások és a környezetszennyezés is súlyosbíthatja a bőr állapotát, és viszketést idézhet elő.
A vakarózás, a bőr felsértése a baktériumok megtelepedése által növelheti a fertőzés kockázatát.
A viszketésnek jelentős hatása lehet az életminőségre, alvászavarokat, diszkomfortot okoz a napi tevékenységekben, együtt járhat a teljesség igénye nélkül hangulati ingadozásokkal, szorongással, általános rossz közérzettel.
Nem számít mi váltja ki a viszketést, bármikor, napközben vagy akár éjjel is kialakulhat. A vakarózási inger ekkor erőteljes; a bőr pirossá és érzékennyé válik.

A várandósság időszaka alatt is gyakori tünet a viszketés: a fiziológiás bőrelváltozások (főleg hormonális ingadozások hatására), valamint egyes terhesség-specifikus dermatózisok és betegségek súlyosbíthatják a bőr kiszáradását, amely testszerte vakarózásra késztetheti a kismamákat. Fontos, hogy ne viszketés esetén ne kezdjünk el vakarózni, hiszen a bőr megvakarásával súlyosbítjatjuk a barrier megváltozását és beléphetünk a viszketés-vakarózás ördögi körébe.

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Csillapítja a viszketést

60 másodpercen belül nyugtatja meg a bőrt*

Csökkenti a vakarózási ingert: 99%*

Források megtekintése

Csillapítja a viszketést

6 órás bőrnyugtató hatás*

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A viszketésnek, amit gyakran bőrbetegségek következményeként észlelünk különböző okai lehetnek. Ez a technológia megnyugtatja a bőrt és korlátozza a vakarózás utáni vágyat.

Bőrünk felületén természetesen is előfordulnak baktériumok, amelyek szükségesek egyensúlya fenntartásához. Atópiára hajlamos bőr esetén bizonyos baktériumok túlzott elszaporodása súlyosbíthatja annak állapotát. Ez a szabadalmaztatott komplex korlátozza ezen baktériumok megtelepedését.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com

BIODERMA termékfotó, Atoderm Olajtusfürdő 1L, tusfürdő olaj száraz bőrre

Lemosást igénylő tisztító

Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

Skin barrier therapy™ szabadalom

Atoderm Huile de douche

Tápláló olajtusfürdő, 24 órás hidratáló hatást és azonnali komfortérzetet biztosít.

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Mindennapi bőrápolás

Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

Skin barrier therapy™ szabadalom

Atoderm Intensive baume

Intenzív nyugtató, bőrmegerősítő balzsam viszketéscsillapító hatással, a nagyon száraz, irritált, atópiás bőr számára

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Mindennapi bőrápolás

Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

Skin barrier therapy™ szabadalom

Atoderm Intensive gel-crème

Intenzív viszketéscsillapító és ultrakönnyű ápoló

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)