Atoderm SOS spray

Azonnali megoldás a viszkető bőrnek

Alkalmi célzott bőrápolás

Száraz, nagyon száraz, érzékeny bőr Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

Skin relief technológia

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (kivéve koraszülöttek)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Klinikailag bizonyított hatékonyság

60 másodperc alatt csillapítja a viszketést és 6 órás hatékonyságot nyújt.*

 • 60 másodpercen belül enyhíti a viszketést, 6 órás hatékonyságot biztosít.*
 • A bőr azonnal megnyugszik és csökken a vakarózási inger.
 • Hosszan tartó hidratálást és intenzív védelmet biztosít.
 • Kiváló bőrtolerancia - Nem mitesszerképző - Frissítő, könnyű textúra - Illatanyagot nem tartalmaz - Nagyon gyors, 360°-ban bárhogyan használható spray - Nem hagy foltot a ruhán
 • Irritált, száraz, nagyon száraz, érzékeny, atópiás bőrre
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Új tudományos felfedezés: azonosították azt a két biológiai molekulát, amely atópiás dermatitis, valamint pikkelysömör esetén a viszketés kialakulásáért felelős. Az Atoderm SOS Spray ezen kívül más viszketést kiváltó biológiai utakon is kifejti a hatását, hogy globális megoldást nyújtson átmeneti és tartós viszketés esetén egyaránt.
  A Skin Relief technológia (Ambora + Zöld tea kivonat), valamint a nyugtató bőrgyógyászati összetevő (Enoxolon) kombinációja a bőrsejteket és immunsejteket célozva a viszketési folyamat kiindulási pontjánál hat.
  SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom: Meggátolja a Staphylococcus aureus baktérium megtelepedését és elszaporodását, valamint az allergének bejutását, biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt.
  Hozzáadott aktív hatóanyagok:
  Hidratál és védi a bőrt: PP-Vitamin és szkvalén
  DAF™ komplex (Dermatological Advanced Formulation): növeli az érzékeny bőr toleranciaszintjét, ezáltal a bőr ellenállóbbá válik.

  Body Test
  Face Arc

  Alkalmazd annyiszor, ahányszor szükségesnek érzi.

  • Lépés 1 Permetezd egyenletesen a viszkető területre, a flakont tartsd 20 cm-re bőrödől.
  • Lépés 2 Terítse el kezeddel, amennyiben szükséges.
  • Lépés 3 Hagyd megszáradni a bőrön.

  Permetezd tenyeredbe, mielőtt az arcodra felvinnéd a készítményt. Ne lélegezd be. Újszülötteknél alkalmazható, a koraszülött csecsemők kivételével. Ez a termék nem gyógyszer. Ha a bőr állapota nem javul, vagy ha a probléma továbbra is fennáll, fordulj orvoshoz. Önmagában vagy orvosi kezelésekkel, orvosi tanácsot követve. Figyelem. Nyomás alatt álló tartály: felrobbanhat hevítéskor. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrásoktól távol tartandó. Tilos a dohányzás mellette. Ne szúrd át és ne égesd el, még ha nem is használod. Védd a napfénytől. Ne tedd ki 50 ° C / 122 ° F feletti hőmérsékletnek. Tartsd távol gyermekektől.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A viszketési inger lehet tartós vagy átmeneti állapot. Az alábbi bőrproblémákkal együtt járhat a viszketés: száraz bőr, időskori szárazság kontakt ekcéma, krónikus csalánkiütés, atópiás dermatitisz vagy pikkelysömör.
  Ezenkívül néhány külső tényező, például a kemény víz, a nem megfelelő tisztítószerek használata, hideg időjárás, hőmérsékleti ingadozások és szennyezés súlyosbíthatja a bőr állapotát, és súlyos viszketést okozhat.
  Maga a vakarózás, a bőr felsértése a fertőzés kockázatát növelheti. Minél inkább valaki vakarja és felséri a bőrt, annál valószínűbb, hogy kiteszi a baktériumoknak. Egy ördögi kör lép életbe.
  A viszketésnek jelentős hatása lehet az életminőségre, alvászavarokat, diszkomfortot okoz a napi tevékenységekben, hangulati ingadozások, fokozott szorongás, általános rossz közérzet következhet be és még sok más is een kívül.
  No matter what the cause of itching, it can occur at any time, during the day or at night. The urge to scratch is then intense; the skin becomes red and irritated.
  Nem számít a viszketés oka, bármikor, napközben vagy éjjel is előtörhet. A vakarüzási vágy ekkor erőteljes; a bőr pirossá és ingerültté válik.

  Klinikailag bizonyított hatékonyság

  Csillapítja a viszketést
  60 másodpercen belül nyugtatja meg a bőrt*
  Csökkenti a vakarózási ingert: 99%*

  Források megtekintése

  Csillapítja a viszketést
  6 órás bőrnyugtató hatás*

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  A viszketésnek, amely gyakran dermatológiai rendellenességekkel jár, különböző okai lehetnek. Ez a technológia megnyugtatja a bőrt és korlátozza a vakarózás késztetését. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Bőrünk felületén természetesen is előfordulnak baktériumok. Atópiára hajlamos bőr esetén bizonyos baktériumok túlzott szintje súlyosbíthatja annak állapotát. Ez a szabadalmaztatott komplex korlátozza ezen baktériumok adhézióját. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája