Gyermekorvosok, bőrgyógyászok és fotobiológusok támogatásával elkötelezettek vagyunk a gyermekek bőrének védelme és a speciális igényeiknek megfelelő termékek kifejlesztése mellett. Mielőtt közelebbről megvizsgálnánk a Photoderm Pediatrics termékcsaládot és annak hármas - széles spektrumú, bőrgátló és antioxidáns - védelmét, nézzük meg, mi teszi a fiatal bőrt olyan érzékennyé. 

A születéstől a felnőttkorig tartó fejlődés során a csecsemők és a gyermekek bőre különösen érzékeny. Természetes barrier funkciója még fejlődik, és alacsony a faggyú- és szkvalénszintje. A bőr antioxidánsokból is csak nagyon korlátozottan rendelkezik, amelyek kulcsszerepet játszanak az UV-oxidációval és a hosszú távú károsodással szembeni védelemben. Az alacsony antioxidáns-készlet és a vékonyabb hidrolipidfilm ellensúlyozására a fiatal bőrnek ezért extra védelemre van szüksége a napon.

A gyermek és a felnőtt bőrbarrier közötti különbség grafikus ábrázolása.

A bőr napnak való kitettségében a bőr saját védekezőképességének megerősítése érdekében a Bioderma fejlett kutatása háromszoros hatású SUN BARRIER TECHNOLÓGIÁT fejlesztett ki a gyermekgyógyászati fényvédő termékeihez:

4 tiszta és biztonságos szűrővel véd az UVB- és UVA-sugarak ellen (90/100 Yuka pontszám).

Védd meg az alacsony természetes antioxidáns-tartalékokat az UV-oxidációtól a hosszú távú károsodás megelőzése érdekében az E-vitamin - a bőrben természetesen jelen lévő erős antioxidáns - biztosításával.

Folyékony E-vitamin

Erősítsd a bőr természetes működését a sárgabarackmag olajból származó biomimetikus lipidek segítségével.

UVA és UVB szűrővel ellátott pediatrics naptejek bemutatása

A Photoderm Pediatrics termékcsalád a fiatal bőrt célozza meg különböző életkorban, hogy megfelelő védelmet nyújtson, amikor a gyermekek apró csecsemőből serdülővé válnak.

Csecsemő egy permetező üveg ásványi fényvédővel, SPF50+.

Születéskor a babák bőre éretlen, és belső erőforrásaik nem teszik lehetővé, hogy a bőr védekezzen a nap ellen. Ezért ajánlatos elkerülni, hogy a csecsemőket közvetlen napfénynek tegyük ki, maradjon árnyékban és/vagy válaszd számára a megfelelő ruházatot (sapka, napszemüveg stb.).

Ha a napozás elkerülhetetlen vagy nem szándékos, fontos gondoskodni arról, hogy az UV-sugarak ne legyenek negatív hatással a baba bőrének fejlődésére.

Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

Ez a fényvédő külső és fizikai védelmet nyújt a 100%-ban ásványi szűrőkkel, kombinálva a SUN BARRIER TECHNOLÓGIÁVAL. Víz- és nyálálló, segít megőrizni és megvédeni a törékeny bőrt 0+ hónapos kortól, az UV-sugárzástól és a nap által kiváltott oxidatív stressztől +28%-os antioxidáns védelemmel¹

A gyermekek bőre 12 hónapos kortól kezd el érni, de még mindig további segítségre van szüksége, hogy megvédje magát a napsugárzástól. Mivel a gyerekek nagyon aktívak, a fényvédőnek ellenállónak kell lennie a vízzel, homokkal, izzadsággal és dörzsöléssel szemben is – és könnyen felvihetőnek kell lennie a nedves bőrre.

Photoderm PEDIATRICS Spray & Lait SPF50+

A mindössze négy tiszta szűrőt és a SUN BARRIER TECHNOLÓGIÁT használó fényvédő krém +20%-os antioxidáns védelemmel véd az UV-sugárzástól és a nap által kiváltott oxidatív stressztől. Alkalmas a legérzékenyebb atópiás bőrre, megerősíti a bőr védő funkcióját a napon, és jelentősen csökkenti a transzepidermális vízveszteséget hét napos használat után². Spray és tej formában is kapható.

SPF50+ fényvédő hab és tej gyermekeknek

Az érzékeny bőr ápolása a napon

A Bioderma Photoderm Pediatrics fényvédőket minimalista formulájával még érzékeny atópiás bőrre is tesztelték.

Fedezd fel a teljes Photoderm termékcsaládot az egész család számára!

¹ In vivo értékelés, az oxidált és nem oxidált szkvalén átlagos aránya.

² A bőr barrier megerősítésére gyakorolt hatás értékelése, átlagos TEWL