Megújult a Photoderm: Jobb összetétel és védelem a bőr hosszantartó egészségéért

Az elmúlt években egyre inkább nőtt a tudatosság és a felismerés a nap bőrre gyakorolt hatásairól és a fényvédők gyenge pontjairól - mind a bőr, mind a környezet szempontjából. A Bioderma Laboratóriuma 40 éves biológiai és bőrgyógyászati tapasztalatára támaszkodva megújította Photoderm termékcsaládját, amely amellett, hogy egy jobb és szélesebb spektrumú védelmet nyújt, képessé teszi a bőrt arra, hogy jobban megvédje magát a napon.


A Photoderm termékcsalád összes tagját 4 alappillérre építették, melyek ápolják a bőrt a saját ökoszisztémáján belül. A Photoderm termékek használatával élvezheted új, csúcstechnológiás fényvédő SUN ACTIVE DEFENSE termékeinket, bőrgyógyászati bőrápolási szakértelmünket, minden felhasználásra és éghajlatra alkalmas összetevőinket és készítményeinket, valamint a vízi környezet tiszteletben tartását.

A magas faktorral (SPF) rendelkező fényvédő krémek használatának növekedése ellenére a bőrrákos megbetegedések száma nem csökkent ezzel arányosan. Az SPF faktor az UVB sugarak elleni védelemre utal, amely megakadályozza a bőr leégését. A bőrgyógyászok azonban felfedezték, hogy az UVA sugaraknak való hosszan tartó kitettség gyengíti a bőrt. Az UVA-sugarak mélyebbre hatolnak, és oxidatív stresszt okozhatnak, olyan elváltozásokat hozva létre, amelyek a bőr idő előtti öregedéséhez és a bőrrák kialakulásának kockázatához vezethetnek. A széles spektrumú, azaz UVB és UVA sugarakat is tartalmazó fényvédő készítmények jobban védik a bőrt.

SUN ACTIVE DEFENSE szabadalom

Photoderm fényvédő termékcsalád

A Photoderm túlmutat a bőr nap elleni védelmén. Minden egyes termék középpontjában az a törekvés áll, hogy a bőr igényeinek megértésével teljes körű ápolást biztosítson. A legfiatalabbaktól a legidősebbekig, a különleges bőrtípusoktól a jó egészségi állapotú bőrig, az arctól az egész testig létezik olyan Photoderm termék, amely segít helyreállítani és fenntartani a bőr egyensúlyát. A készítmények formuláit minden bőrtípushoz és azok különleges igényeihez igazítjuk.

A károsodások megelőzése érdekében minden arcra való fényvédő formula SPF 50+ védelmet nyújt (kivéve a Photoderm AKN Mat: SPF 30), és erős védőpajzsot tartalmaz az UVA sugarak ellen. A bőr kiegyensúlyozatlanságának látható jelei, például foltok, bőrpír vagy pigmentációs problémák esetén a Photoderm termékcsalád olyan arcvédő krémeket kínál, amelyek biológiai védelmet kínálnak, olyan hatóanyagokkal, amelyek az adott bőr speciális igényeire reagálnak. Minden Photoderm termék klinikai tesztelésen esett át és bizonyítottan hatékony, valamint tolerálható az egyes bőrtípusok esetében.

 

A bőr hosszú távú egészségéhez elengedhetetlen a fényvédelem. Fényvédők tekintetében nagyobb valószínűséggel szeretsz olyat használni, amely kellemes tapintású, nem ragacsos és nem hagy olajos réteget. Az is előny, ha vízálló és ellen tud állni az izzadásnak és a magas páratartalomnak. Az is plusz pont, ha nem hagy nyomot felvitelt követően. A legjobb fényvédő az, amit mindig szívesen használsz. A Photoderm termékek csúcstechnológiás védelmükkel és kellemes formuláikkal a mindennapos felvitel sosem okoz gondot.

Érzéki textúrák

A Photoderm széleskörű formula- és textúrakínálata azt jelenti, hogy a fényvédők könnyen felvihetőek és tökéletesen fentmaradnak. Hatékony védelmet biztosít minden másodpercben,

Erősen vízálló testre való termékek

Minden Photoderm testre való termék megfelel az „erősen vízálló" minősítésnek, ami azt jelenti, hogy a fényvédő faktor négy, egyenként 20 perces fürdési időszak után is 50%-kal a megadott érték felett marad.Fürdés után a nedves bőrre újra fel lehet őket kenni, anélkül, hogy kifehérednének. Ez azt is jelenti, hogy a Photoderm fényvédő a  bőrön marad, így a sós és édesvízi környezetet egyaránt tiszteletben tartja.

Védelem biztosítása minden éghajlaton

Az arcunk a legláthatóbb és legkifejezőbb testrészünk, amely a legtöbb napsugárzásnak van kitéve. A Bioderma fényvédő termékeit úgy alakították meg, hogy még a legnagyobb páratartalomban és a legmelegebb körülmények között is kényelmesen viselhetőek legyenek, anélkül, hogy irritálnák a szemet.

 

Környezetbarát fényvédők

Ökobiológusként és NAOS márkaként a BIODERMA Laboratóriuma különös figyelmet fordít a sós és édesvízi ökoszisztémákkal közvetlenül érintkező készítmények ökotoxicitásának vizsgálatára. Minden kiválasztott szűrőt és végleges formulát korallokon, tengeri algákon és édesvízi planktonokon, a vízi biodiverzitás három reprezentatív faján teszteltünk. A NAOS háromféle módon kötelezi el magát a vízi ökoszisztémák mellett:

A Photoderm termékek tiszteletben tartják a vízi ökoszisztémákat: az édes- és a sós vizet egyaránt, és minimális hatással vannak a korallokra, a tengeri algákra és az édesvízi planktonra.

Vizi őkoszisztéma védelme

A NAOS értékeli az egyes összetevők ökotoxikológiai profilját, beleértve az UV-szűrőket is, és gondosan kiválasztja azokat, amelyek minimalizálják a termék környezetre gyakorolt hatását. A NAOS hosszú távú célja, hogy növelje a bőr természetes védekezőképességét a nap káros hatásaival szemben, továbbá folyamatosan keresi a fényvédő termékekben felhasználható új összetevőket.

Fényvédő termékek összetevői

A NAOS támogatja az Andromède Océanologie-t, amely egy tengerbiológusokból álló csoport, ami a Posidonia, a víz alatti rétek regenerálásáért küzd, amelyek négyszer-ötször több szenet kötnek meg, mint más virágzó növények.  Az Andromède Océanologie fő tevékenységei a következők:

  • DONIA: egy navigációs alkalmazás, amely víz alatti térképezést biztosít, hogy a Posidonia-ágyásoktól távolabb horgonyozzanak le.
  • Regenerációs tevékenységek (átültetési műveletek korlátozott kikötési területeken, ahol az ágyások elpusztultak).
Andromède Océanologie

A szemet vonzó és könnyen olvasható Photoderm termékek új csomagolásán megtalálhatóak a legfontosabb információk, hogy segítsen megtalálni a bőrödnek való fényvédőt a megfelelő árnyalatban. A SUN ACTIVE DEFENSE a Photoderm termékcsalád legtöbb termékében megtalálható. A széles termékcsaládban arcra és testve való termékek között válogathatsz az egész család számára.
 

 

Photoderm Lait ULTRA SPF50+

Photoderm Sunscreen Lait ULTRA SPF50+

Photoderm Lait ULTRA SPF50+

Az UVA elleni megerősített fényvédelemmel, az új termékünk megoldást nyújt még a legérzékenyebb bőr számára is: alkalmas várandós és szoptatós nőknek, 12 hónapos kortól gyermekeknek, illetve fényérzékenyítő vagy onkológiai kezelések alatt állóknak. 8 órás hidratáló hatást biztosít, nagymértékben vízálló, ellenáll az izzadságnak és a homoknak, könnyen felvihető száraz vagy nedvse bőrre. Tökéletes megoldás strandra, a városba vagy kiránduláshoz.

Photoderm M SPF50+ - Szabadalmaztatott innováció

Photoderm Melasma & Hyperpigmentation Sunscreen SPF50+

Photoderm M SPF50+

A legmagasabb kék fény elleni védelmet nyújtva a piacon*, a Photoderm M csökkenti a hiperpigmentáció, a sötét foltok és a melazma (terhességi maszk) megjelenését és korlátozza a kialakulásukat. A púderes gél-krém textúra ellenáll a hőnek és a magas páratartalomnak. Magas fedést garantál két különböző árnyalatban a magas koncentrációjú pigmenteknek köszönhetően.Könnyen használható, használd bátran minden nap, hogy csökkentsd a melazma nyomait.

*Klinikai vizsgálat, amely nagyon magas védelemmel rendelkező, hiperpigmentációra való színezett fényvédőkkel.

Photoderm SPOT-AGE SPF50+

Photoderm Spot Age Sunscreen SPF50+

Photoderm SPOT-AGE SPF50+

Aktív összetevőinke köszönhető a kellemes gél-krém fomula csökkenti a sötét foltokat, a hiperpigmentációt és a ráncokat. C és E vitaminnal világosítja a bőrt és előzi az újabb foltok kialakulását és csökkenti az oxidatív stresszt. Centella Asiatica segíti a ráncok csökkenését. A hosszú távú hidratálásnak köszönhetően egész évben és egész nap kellemes érzést nyújt a bőrön.

Photoderm AKN Mat SPF30

Photoderm Acne Prone Skin Sunscreen SPF30

Photoderm AKN Mat SPF30

Aknéra hajlamos bőrre, bőrtökéletlenségekre, kombinált és zsíros bőrre kifejlesztett fényvédő, mely a bőrhibákra hat, így matt és láthatatlan eredményt hagy maga után. Szalicilsavat és glikolsavat tartalmaz, mely felszabadítja a pórusokat, megakadályozza az újabb bőrhibák kialakulását. A Fluidactiv™ szabadalom szabályozza a faggyú minőségét, szabályozza a faggyú termelődést és napról napra csökkenti a bőrtökéletlenségeket.

 

Photoderm AR SPF50+

Photoderm Anti-Redness Sunscreen SPF50+

Photoderm AR SPF50+

Érzékeny, ideiglenes vagy tartós bőrpírra hajlamos bőrre, látható hajszálerekre és rozaceára kifejlesztett kipirosodás elleni fényvédő, mely egységesíti és nyugtatja a bőrt. A Rosactiv™ komplex segít csökkenteni a pirosságot és megelőzi az újabb előfordulásokat.

Photoderm MINERAL Fluide SPF50+

Photoderm Mineral Sunscreen Fluide SPF50+

Photoderm MINERAL Fluide SPF50+

Búcsúzz el a kémiai szűrőkre és illatanyagokra adott bőrreakcióktól. A 100%-ban ásványi szűrőket tartalmazó fényvédő kiváló toleranciát biztosít az érzékeny és enyhén intoleráns bőr számára. Az E-vitamin erősíti az antioxidáns védelmet napozás közben. Folyékony és könnyed textúra jellemzi.

Photoderm Kvíz

Teszteld tudásod alábbi gyorstesztünkkel arról, hogy a Bioderma Photoderm csúcstechnológiás, bőrgyógyászati fényvédő termékcsaládja hogyan segíthet bőrödnek egész évben egészségesnek maradni a szabadban.

Quizz

50 respondants

Question 0 of 0

Melyik a legjobb fényvédő?

True Amelyiket rendszeresen, megfelelő mennyiségben alkalmaznak

Amelyiket rendszeresen, megfelelő mennyiségben alkalmaznak

✓: Helyes! A legmagasabb SPF-szám semmit sem ér, ha nem használod rendszeresen, megfelelő mennyiségben A Photoderm termékek mind könnyen alkalmazhatóak, nem ragadnak és nem zsírosak. Kellemes tapintásúak, könnyen elkenhetőek. A textúrák komfortos és selymes felületet hagynak maguk után. Az általuk nyújtott csúcstechnológiás fényvédelem mindig kellemes formulát biztosít, így napi szinten könnyed használatuk. Szeretnél többet megtudni? Tedd fel kérdésed bőrgyógyászodnak.

 

Fényvédő UVA védelemmel

False

Amelyiknek a legmagasabb az SPF száma

A legmagasabb SPF-szám semmit sem ér, ha nem használod rendszeresen, megfelelő mennyiségben A Photoderm termékek mind könnyen alkalmazhatóak, nem ragadnak és nem zsírosak. Kellemes tapintásúak, könnyen elkenhetőek. A textúrák komfortos és selymes felületet hagynak maguk után. Az általuk nyújtott csúcstechnológiás fényvédelem mindig kellemes formulát biztosít, így napi szinten könnyed használatuk. Szeretnél többet megtudni? Tedd fel kérdésed bőrgyógyászainknak. 

 

False

Színezett fényvédő

A legmagasabb SPF-szám semmit sem ér, ha nem használod rendszeresen, megfelelő mennyiségben A Photoderm termékek mind könnyen alkalmazhatóak, nem ragadnak és nem zsírosak. Kellemes tapintásúak, könnyen elkenhetőek. A textúrák komfortos és selymes felületet hagynak maguk után. Az általuk nyújtott csúcstechnológiás fényvédelem mindig kellemes formulát biztosít, így napi szinten könnyed használatuk. Szeretnél többet megtudni? Tedd fel kérdésed bőrgyógyászainknak. 

 

A Photoderm új csúcstechnológiája az úgynevezett...

False

Sun and Antioxydant Protection

A SUN ACTIVE DEFENSE a Photoderm csúcstechnológiás fényvédelme, amely megerősített védelmet nyújt az UVA sugarak ellen. A speciálisan kiválasztott szűrők és a szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációja kiegyensúlyozottan blokkolja mind az UVA, mind az UVB sugarakat. A bőr antioxidáns védelmét és immunrendszerét erősítő és támogató SUN ACTIVE DEFENSE segít a bőrnek tartósan megőrizni egészségét. Tudj meg többet erről a technológiáról. 

Sun active defense

True Sun Active Defense

Sun Active Defense

✓: Helyes ! A SUN ACTIVE DEFENSE a Photoderm csúcstechnológiás fényvédelme, amely megerősített védelmet nyújt az UVA sugarak ellen. A speciálisan kiválasztott szűrők és a szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációja kiegyensúlyozottan blokkolja mind az UVA, mind az UVB sugarakat. A bőr antioxidáns védelmét és immunrendszerét erősítő és támogató SUN ACTIVE DEFENSE segít a bőrnek tartósan megőrizni egészségét. Tudj meg többet erről a technológiáról. 

False

Screen Against Defects

A SUN ACTIVE DEFENSE a Photoderm csúcstechnológiás fényvédelme, amely megerősített védelmet nyújt az UVA sugarak ellen. A speciálisan kiválasztott szűrők és a szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációja kiegyensúlyozottan blokkolja mind az UVA, mind az UVB sugarakat. A bőr antioxidáns védelmét és immunrendszerét erősítő és támogató SUN ACTIVE DEFENSE segít a bőrnek tartósan megőrizni egészségét. Tudj meg többet erről a technológiáról. 

Milyen bőrre javasoljuk Photoderm fényvédő termékeinket?

True Minden bőrtípusra, az egész család számára

Minden bőrtípusra, az egész család számára

: Helyes ! A SUN ACTIVE DEFENSE a Photoderm csúcstechnológiás fényvédelme, amely megerősített védelmet nyújt az UVA sugarak ellen. A speciálisan kiválasztott szűrők és a szabadalmaztatott biológiai védelem kombinációja kiegyensúlyozottan blokkolja mind az UVA, mind az UVB sugarakat. A bőr antioxidáns védelmét és immunrendszerét erősítő és támogató SUN ACTIVE DEFENSE segít a bőrnek tartósan megőrizni egészségét. Tudj meg többet erről a technológiáról.  Fedezd fel a termékcsaládot  

False

Kizárólag felnőttek számára

A Photoderm egy teljeskörű fényvédő termékcsalád, amely minden bőrtípusra és minden korosztálynak optimális védelmet biztosít a nap sugaraival szemben. Válassz az egész családnak szóló fényvédőt, széles választékunkból: izzadság-, homok- és nagyon vízálló testre való fényvédőkből, valamint bőrgyógyászati arcra való készítményeinkből, amelyek segítenek helyreállítani és fenntartani a bőr egyensúlyát, legyen szó foltokról, pigmentációs problémákról, pattanásos vagy allergiára hajlamos bőrről, reaktív bőrről,... Fedezd fel a termékcsaládot  

False

Kizárólag gyermekek számára

A Photoderm egy teljeskörű fényvédő termékcsalád, amely minden bőrtípusra és minden korosztálynak optimális védelmet biztosít a nap sugaraival szemben. Válassz az egész családnak szóló fényvédőt, széles választékunkból: izzadság-, homok- és nagyon vízálló testre való fényvédőkből, valamint bőrgyógyászati arcra való készítményeinkből, amelyek segítenek helyreállítani és fenntartani a bőr egyensúlyát, legyen szó foltokról, pigmentációs problémákról, pattanásos vagy allergiára hajlamos bőrről, reaktív bőrről,... Fedezd fel a termékcsaládot  

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr Orvosi kezelés során meggyengült bőr Normál baba és gyermekbőr

SUN ACTIVE DEFENSE SZABADALOM

Photoderm Lait ULTRA SPF50+

Nagyon magas védelem, UVA-sugarak elleni megerősített hatékonysággal.

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (12 hónapos kortól)

Speciális fényvédelem

Hiperpigmentált bőr Kék fény által kiváltott hiperpigmentáció Kipirosodásra és irritációra hajlamos hiperreaktív bőr

BLUE LIGHT PROTECTION

Photoderm M SPF50+ dorée

Megakadályozza a bőrhibák ismételt kialakulását.
Magas fedés és matt hatás

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Várandós és szoptatós nők

Speciális fényvédelem

Bőrgyógyászati kezelést követően Pigmentfoltok, napfoltok, photoaging

SUN ACTIVE DEFENSE SZABADALOM

Photoderm SPOT-AGE SPF50+

Antioxidáns fényvédelem. Csökkenti a pigmentfoltokat és a ráncokat.

Kinek ajánlott?

Felnőttek

Speciális fényvédelem

Kombinált, zsíros bőr Aknéra hajlamos bőr

Fluidactiv™ szabadalom

Photoderm AKN Mat SPF30

Bőrhibák elleni hatás, mattító és láthatatlan textúra.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik