Photoderm Lait ULTRA SPF50+

Nem kell többé vacilálnod a fényvédők sorában található választék sokasága előtt. Melyik fényvédő véd a leghatékonyabban az UVA és UVB sugarak ellen? Melyik naptej a legbiztonságosabb a kisgyermekek számára? Melyik fényvédő krémnek van kisebb hatása a bolygóra?

A BIODERMA Laboratóriuma tudja a választ. Az új Photoderm Lait ULTRA SPF50+ a laboratórium legújabb kutatásainak eredménye az összetevők és a formulák terén. A kiválasztott szűrőktől kezdve a bőr egészségének hosszú távú védelméig ez a könnyű fényvédő krém még a legérzékenyebb bőrhöz is alkalmazkodik. Négy konkrét ok, amiért hatékonyan véd a napsugárzás ellen.

A nagyszámú szűrő kiválasztása talán a legegyszerűbb módja annak, hogy egy fényvédő krém megfelelő védelmet nyújtson a nap UVB és UVA sugarai ellen. Ez azonban azt is jelenti, hogy a termék több összetevőt tartalmaz nagyobb koncentrációban, ami potenciálisan bőrreakciókat okozhat. A Photoderm Lait ULTRA SPF50+ esetében a BIODERMA Laboratóriuma olyan fényvédőt akart létrehozni, amelyet mindenki használhat, ezért mindössze négy szűrőre szorítkoztunk a megfelelő dózisban. Ezek a szűrők hatékony UVA- és UVB-védelmet nyújtanak anélkül, hogy irritálnák a bőrt.

A négy szűrő a Bioderma exkluzív SUN ACTIVE DEFENSE csúcstechnológiás fényvédelem része. Ezeket egy szabadalmaztatott biológiai védelemmel kombinálják. Együttesen +26%-os védelmet nyújtanak az oxidatív stressz ellen és +24%-os védelmet a bőr immunvédelmének. A biológiai pajzs fokozza a bőr önvédelmi mechanizmusait. Hatékonyan blokkolják az UV-sugárzást, ezáltal a bőr egészsége tartósan megmarad.

Graphic representation of the Sun Active Defense formula used in Bioderma's photoderm products

A Bioderma a Photoderm Lait ULTRA SPF50+ termékkel olyan fényvédő készítmény megalkotására törekedtünk, amely még a legérzékenyebb bőr számára is magas toleranciát biztosít. A védelem nagyon fontos, amikor kint vagy a szabadban. Ez a termék biztonságos és megbízható a kisgyermekek, fiatal anyák vagy olyan orvosi kezelés alatt álló személyek számára, akiknek a bőre érzékeny reagál a napsugárzásra.

A bőröd bőrgyógyászati ápolása a Bioderma Photoderm termékcsalád négy pillérének egyike. Ez alól a Photoderm Lait ULTRA SPF50+ sem kivétel. Terhes és szoptató nők, 12 hónapos kortól gyermekek, onkológiai kezelésen vagy egyéb orvosi beavatkozáson átesett betegek is használhatják a Photoderm Lait ULTRA SPF50+-t anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy kellemetlen bőrreakciót tapasztalnak. Az egész család számára alkalmas, hatékony védelmet nyújt a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Fényvédelem a családnak
Könnyed formula Könnyű formula. Nem ragad, nem zsíros, könnyen kenhető és nem csípi a szemet.
8 órás hidratálás A Photoderm Lait ULTRA SPF50+ felvitele után nyolc órán át kellemesen hidratált marad a bőr.

A naptej alkalmazása kisebb kellemetlenségekkel jár. A fürdés utáni újrakenés fárasztó lehet, ha a gyerekek állandóan ki-be ugrálnak a vízbe. Olyan fényvédő krémet is szeretnél, amely ellenáll az izzadásnak, amikor futni mész. Amikor pedig ideje többet felvinni, ideális, ha a fényvédő könnyen kenhető, és nem hagy nyomot. A Photoderm Lait ULTRA SPF50+ úgy lett kialakítva, hogy könnyedén megfeleljen a mindennapi élet kihívásainak.

A Photoderm Lait ULTRA SPF50+ ellenáll az izzadásnak, és nem kopik le edzés közben. Homokálló is, így gyermekeid hatékonyan védve vannak, amikor a strandon játszanak. Végül, nagyon vízálló, ami azt jelenti, hogy a fényvédő faktor a jelzett 50% fölött marad, négy, egyenként 20 perces fürdési időszak után is. A nedves bőrre is könnyen felvihető, nem hagy fehér nyomot, amelyet a serdülők ki nem állhatnak. Könnyen kenhető és viselhető fényvédő, amely a bőrön marad, hogy optimális és hatékony, hosszan tartó védelmet nyújtson.

Fényvédő felvitele érzékeny bőrre

Védőréteg a bőrön A Photoderm Lait ULTRA SPF50+ összetétele homogén és stabil védőréteget hoz létre, amely a bőr felszínén marad, és korlátozza a termék elterjedését a vízi ökoszisztémákban.
Környezetbarát fényvédők
Óceánok védelme A végleges fényvédő formulákat tengeri algákon, korallokon és édesvízi planktonokon teszteltük, hogy biztosak legyünk abban, hogy nincs hatással azokra a helyekre, ahol az emberek fürdenek.

Bizonyítottan hatékonyan védi a bőrt a napsugarak ellen

A Photoderm Lait ULTRA SPF50+ széles spektrumú fényvédő, amely védelmet nyújt a leégés és az esetleges hosszabb távú károsodások ellen, és teljes mértékben figyelembe veszi az érzékeny bőr igényeit. Gondolkodás nélkül választhatod a család minden tagja számára, kirándulásra vagy mindennapi használatra.

+26%-os védelem az oxidatív stressz ellen1

+24% bőr immunvédelme1

Magas tolerancia az érzékeny bőr számára 91%²

85% - könnyen beszívódik²

11Klinikai vizsgálat 10 alanyon, II. és III. fototípuson, napozás alatt. Több biomarker értékelése a szűrők és az ectoin + mannitol antioxidáns és immunszuppresszív védelemre gyakorolt kiegészítő hatásának értékelésére. Lengyelország, 2021. 22Fogyasztói teszt, amelyet 105, minden bőrtípusú, 100%-ban érzékeny, I-IV. fototípusú, 100%-ban napérzékeny bőrt bemutató alanyon végeztek 14 napon keresztül, Dél-Afrika.

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr Normál baba és gyermekbőr Orvosi kezelés során meggyengült bőr

SUN ACTIVE DEFENSE SZABADALOM

Photoderm Lait ULTRA SPF50+

Nagyon magas védelem, UVA-sugarak elleni megerősített hatékonysággal.

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (12 hónapos kortól)

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr Napsugárzás után

SUN ACTIVE DEFENSE SZABADALOM

Photoderm Crème SPF50+

8 órás hidratáló fényvédelem könnyű textúrával.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr

SUN ACTIVE DEFENSE SZABADALOM

Photoderm Aquafluide SPF50+

Hidratáló, frissítő és mattító hatású, vízbázisú fényvédő.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Napon tartózkodás alatt

Érzékeny bőr Napsugárzás után

D.A.F. szabadalom

Photoderm Gel-crème Après-soleil Fraîcheur

Nyugtató és hűsítő bőrápolás. Intenzív hidratálás.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik