Az egészségügyi hatóságok által nyújtott védintézkedések betartása1:

  • Alaposan és gyakran moss kezet! Tisztítsd kezeidet rendszeresen szappanos vízzel 40-60 másodpercig, vagy alkoholtartalmú kézfertőtlenítővel!
  • Továbbra is tartsunk legalább 1 méteres védőtávolságot!
  • Kerüld a szemedet, orrod és szád megérintését. Irritáció észlelése esetén tisztítsd meg orrodat fiziológiai szérummal, szemedbe pedig csöpögtess szemcseppet.
  • Köhögéskor vagy tüsszentéskor takard el a szádat és az orrodat a behajlított könyököddel, vagy egy tiszta szövetdarabbal. A használt szövetdarabot azonnal dobd ki.
  • Láz, köhögés vagy légzési nehézség esetén fordulj orvoshoz!
  • Legyél naprakész, kövesd a nemzetközi és helyi közegészségügyi hatóság tanácsait arról, hogy hogyan védheted meg magad legmegfelelőbben a COVID-19 vírustól. Tájékozódj a járvány terjedéséről, és keresd meg az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tanácsait a következő weboldalon: https://www.who.int/
Bioderma - Handwash

A  higiéniai előírások rendszeres betartásának következtében a bőr barrier könnyen megsérülhet, ezért nagyon fontos odafigyelnünk az ápolására2

  • A bőr barrier védelmének érdekében minden kézmosást követően ügyelj a rendszeres hidratálása.
  • Amennyiben maszkot viselsz, reggel és este hidratáld az arcbőrödet, az esetleges bőrirritáció elkerülésének érdekében.

A franciaországi korlátozási intézkedések ellenére gyárunk továbbra is nyitva áll. Minden termelési csapatunk aktívan dolgozik azon, hogy igényeidnek megfelelő, alapvető higiéniai és hidratáló termékeket állítson elő. A NAOS márka CARE mozgalmának részét képezi, hogy az egészségügyi szakemberek: a bőrgyógyászok, orvosok, és gyógyszerészek segítségével megóvjuk egészségedet és vigyázzunk a környezetünkre.

Azáltal, hogy a saját egészséged védelmének érdekében betartod az egészségügyi óvintézkedéseket mások egészségének megőrzéséről is gondoskodsz. A Bioderma teljes szívvel veled van ebben az egészségügyi válságban.  

Care first.


1 Forrás: Egészségügyi Világszervezet (WHO)
2 Bőrgyógyászati Véleményvezető.

 

 

 

Covid - factory picture hydroalcoholic gel