Hydrabio Lait

Hidratáló hatású arctisztító és sminkeltávolító tej.

Lemosást nem igénylő tisztító

Vízhiányos, érzékeny bőr

Aquagenium™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

2 órán belül 54%-kal hidratáltabb hatás figyelhető meg a bőrön*

 • Gyengéden tisztítja a bőrt.
 • Eltávolítja a sminket az arcról és a szemkörnyékről
 • Hidratálja és megnyugtatja a bőrt.
 • Lágy és kellemes komfortérzetet biztosít
 • Kitűnő bőrtoleranciát biztosít-Nem mitesszerképző-Lemosást nem igényel
  Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A mindennapos stressz, szennyeződések, a hideg időjárás stb. eredményeképpen a bőr könnyen kiszáradhat, elveszítheti ragyogását és feszítő kellemetlen érzést tapasztalhatunk. A BIODERMA laboratóriumban kifejlesztett Hydrabio tejben található Aquagenium™ biológiai szabadalma révén ösztönzi a bőrt a természetes hidratáló kapacitásainak aktiválására azáltal, hogy serkenti az akvaporinok, a vízcsatornák működését a bőrben, és megtartja a bőr egyensúlyához szükséges víz mennyiségét.

  Face Arc
  Eyes Szem és szemhéj
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Reggel és este a hét minden napján

  • Lépés 1 Vattakorong segítségével vidd fel a terméket az arcodra.
  • Lépés 2 Tisztítsd meg arcodat és a szemkörnyéket
  • Lépés 3 Javasoljuk, hogy az arctisztítást a Hydrabio tonikkal folytasd.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A bőr kiszáradása diszkomfortérzést eredményez: feszeszülő, csípő érzés, hámló bőrfelület. Megfelelő vízmennyiség nélkül a bőr felszíni rétegei már nem tudják fenntartani a bőr barrier funkcióját. Ennek következtében a bőr elveszti rugalmasságát. Az arc ráncosodni kezd és elveszíti egészséges ragyogását.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Hidratál
  +54% hidratáltabb hatás 2 óra alatt*

  Források megtekintése

  Hidratál
  +37% hidratáltabb hatás 8 óra alatt*

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  A víz és a lipidek a bőr nélkülözhetetlen alkotóelemei, lehetővé teszik, hogy a bőr hidratált maradjon. Az arányok eltolódása esetén a bőr vízhiányossá válik és funkciói nem működnek teljeskörűen. Ez a szabadalmaztatott komplex serkenti a bőrben lévő lipidek szintézisét és az aquaporinek expresszióját. Ezen „vízcsatornák”, amelyek a bőrben természetesen megtalálhatók, szállítják a vizet az epidermális sejtekbe. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája