Hydrabio Masque

Hidratáló maszk vízhiányos bőrre

Alkalmi célzott bőrápolás

Vízhiányos, érzékeny bőr

Aquagenium™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

8 órán át tartó hidratáló hatás*

 • Intenzíven hidratál
 • Tartósan kellemes érzést nyújt a bőrnek
 • Helyreállítja a bőr rugalmasságát és ragyogását
 • Nagyon jó bőrtoleranciát biztosít - Nem mitesszerképző - Krémes állagú textúra - Illatosított
Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Hydrabio Maszk a szabadalmaztatott Aquagenium™ komplexnek köszönhetően azonnali és tartós, intenzív hidratálást eredményez. Ösztönzi az aqvaporinok és a vízcsatornák képződését a bőrben, és megtartja az bőr egyensúlyához szükséges víz mennyiségét.

Face Arc
Neck Nyak
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Alkalmazd esténként az optimális eredmény érdekében egy héten keresztül napi rendszerességgel, majd ezt követően heti egyszer vagy kétszer.

 • Lépés 1 Vigyél fel egy vastag réteget a Hydrabio Maszkból arcodra és a nyakadra melyet előzetesen Hydrabio H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel vagy Hydrabio tejjel tisztítottál meg és a Hydrabio tonikkal tonizáltál.
 • Lépés 2 Hagyd 10 percig hatni.
 • Lépés 3 Ezután távolítsd el a felesleges terméket egy vattakoronggal.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az arcbőr minden egyes nap veszít víztartalmából. A napi vízvesztés világszerte minden férfit és nőt, életkortól vagy bőrtípustól függetlenül érint. A bőr egy intelligens és dinamikus ökoszisztéma, mely folyamatos kölcsönhatásban van környezetével. A bőr normál körülmények között természetes módon dehidrálódik. Azonban néhány külső tényező, mint például a környezetszennyezés, por, UV-sugarak, dohányzás, alkoholfogyasztás, fáradtság, stressz vagy éghajlatváltozás növelheti a bőr kiszáradásának veszélyét. A bőr önmaga nem képes a vízhiányos területek hidratálására. Amikor bőrünk dehidratálttá válik az epidermisz sérül, berepedezik és kellemetlen feszülő érzés jelentkezik. Ennek következtében az arcunk fakóvá és élettelenné válik.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Intenzíven hidratál

8 órán át tartó hidratáló hatás*

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A víz és a lipidek a bőr nélkülözhetetlen alkotóelemei, lehetővé teszik, hogy a bőr hidratált maradjon. Az arányok eltolódása esetén a bőr vízhiányossá válik és funkciói nem működnek teljeskörűen. Ez a szabadalmaztatott komplex serkenti a bőrben lévő lipidek szintézisét és az aquaporinok expresszióját. Ezen „vízcsatornák”, amelyek a bőrben természetesen megtalálhatók, szállítják a vizet az epidermális sejtekbe.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

 • Lemosást nem igénylő tisztító

  Vízhiányos, érzékeny bőr

  Aquagenium™ szabadalom

  Hydrabio H2O

  Bőrgyógyászati hidratáló arc- és sminklemosó micellás víz a vízhiányos bőr tisztítására

  Kinek ajánlott?

  Felnőttek, Tinik

 • Mindennapi bőrápolás

  Vízhiányos, érzékeny bőr

  Aquagenium™ szabadalom

  Hydrabio Tonique

  Hidratáló, tonizáló és sminklemosó tonik

  Kinek ajánlott?

  Felnőttek, Tinik

 • Mindennapi bőrápolás

  Vízhiányos, érzékeny bőr

  Aquagenium™ szabadalom

  Hydrabio Sérum

  Azonnali és tartós hidratálciót biztosító koncentrátum.

  Kinek ajánlott?

  Felnőttek, Tinik