Hydrabio Tonique

Hidratáló, tonizáló és sminklemosó tonik

Mindennapi bőrápolás

Vízhiányos, érzékeny bőr

Aquagenium™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

8 órán át tartó hidratáló hatás*

 • Friss érzést nyújt.
 • Hidratálja és tonizálja a bőrt.

Nagyon jó szem- és bőrtoleranciát biztosít - Nem mitesszerképző - Könnyed, folyékony textúra - Lemosást nem igényel

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A szennyeződések, a stressz és a hideg levegő gyengítik a bőr sejtszintű működését. Ennek eredményeként bőrünk vízhiányossá válik, feszülő, kényelmetlen érzést nyújt, valamint elveszíti természetes ragyogását. A BIODERMA kutatólaboratóriumaiban kifejlesztett Aquagenium® biológiai szabadalom - amely a Hydrabio Tonikban is megtalálható - segít visszaállítani a bőr természetes nedvességtartalmát a bőrben található, vízcsatornaként funkcionáló aquaporinok képződésének stimulálásán keresztül, valamint megköti a nedvességet a bőr felsőbb rétegeiben.

Face Arc
Eyes Szem és szemhéj

Reggel és este

 • Lépés 1 Önts a termékből egy vattakorongra.
 • Lépés 2 Vidd fel az arcodra és a szemkörnyékedre a terméket, miután bőrödet megtisztítottad a Hydrabio H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel vagy a Hydrabio tejjel.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az arcbőr minden egyes nap veszít víztartalmából. A napi vízvesztés világszerte minden férfit és nőt, életkortól vagy bőrtípustól függetlenül érint. A bőr egy intelligens és dinamikus ökoszisztéma, mely folyamatos kölcsönhatásban van környezetével. A bőr normál körülmények között természetes módon dehidrálódik. Azonban néhány külső tényező, mint például a környezetszennyezés, por, UV-sugarak, dohányzás, alkoholfogyasztás, fáradtság, stressz vagy éghajlatváltozás növelheti a bőr kiszáradásának veszélyét. A bőr önmaga nem képes a vízhiányos területek hidratálására. Amikor bőrünk dehidratálttá válik az epidermisz sérül, berepedezik és kellemetlen feszülő érzés jelentkezik. Ennek következtében az arcunk fakóvá és élettelenné válik.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Hidratál

2 órás hidratáló hatás (1)

Források megtekintése

Hidratál

8 órás hidratáló hatás (1)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A víz és a lipidek a bőr nélkülözhetetlen alkotóelemei, lehetővé teszik, hogy a bőr hidratált maradjon. Az arányok eltolódása esetén a bőr vízhiányossá válik és funkciói nem működnek teljeskörűen. Ez a szabadalmaztatott komplex serkenti a bőrben lévő lipidek szintézisét és az aquaporinok expresszióját. Ezen „vízcsatornák”, amelyek a bőrben természetesen megtalálhatók, szállítják a vizet az epidermális sejtekbe.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

 • Mindennapi bőrápolás

  Vízhiányos, érzékeny bőr

  Aquagenium™ szabadalom

  Hydrabio Sérum

  Azonnali és tartós hidratálciót biztosító koncentrátum.

  Kinek ajánlott?

  Felnőttek, Tinik

 • Mindennapi bőrápolás

  Száraz, nagyon száraz, érzékeny bőr Vízhiányos, érzékeny bőr

  Aquagenium™ szabadalom

  Hydrabio Crème

  Krémes ápolás az intenzíven ragyogó, hidratált bőrért

  Kinek ajánlott?

  Felnőttek, Tinik

 • Mindennapi bőrápolás

  Vízhiányos, érzékeny bőr Normál, kombinált bőr

  Aquagenium™ szabadalom

  Hydrabio Gel-Crème

  Bársonyos ápolás az intenzíven ragyogó, hidratált bőrért.

  Kinek ajánlott?

  Felnőttek, Tinik